John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Αν έρθουμε ναι θα το ξέρω ποιο νωρίς και αν κάνεις κέφι πάμε και αλλού μετάΟκ ...στήλε αν θέλεις κ αν πατε
Αν έρθουμε ναι θα το ξέρω ποιο νωρίς και αν κάνεις κέφι πάμε και αλλού μετάΟκ ...στήλε αν θέλεις κ αν πατε
Οκ....Αν έρθουμε ναι θα το ξέρω ποιο νωρίς και αν κάνεις κέφι πάμε και αλλού μετά
Καλητερα το Μεταξουργείο γιατί με 20 ευρω περνεις 2 πουτανακια παρτουζαΈχει αξία να παει κανεις πέμπτη κατα της 2300 ?
Ο ουσιαστικός λόγος επίσκεψης θα ειναι ενημερωτικός για να ξέρω για αλλη φορά αν αξίζει, αντί να παω μετάξι λεω να κάνω μια επίσκεψη .
Συμφωνώ αλλα κατι διάβασα για Glory hole ... αν δεν πάς δεν τι να πω, ισως αυριο να κλαιω τα ευρω ή να φτιαχτω και να παω διπλα μετα .Καλητερα το Μεταξουργείο γιατί με 20 ευρω περνεις 2 πουτανακια παρτουζα
Άμα περάσεις καλά δεν χρειάζεται να πας με τα στο Μεταξουργείο εγώ αύριο θα πάω σε μια παρτουζα που κάνει ένας γνωστός μου σε σπίτιΣυμφωνώ αλλα κατι διάβασα για Glory hole ... αν δεν πάς δεν τι να πω, ισως αυριο να κλαιω τα ευρω ή να φτιαχτω και να παω διπλα μετα .
Δεν θα πάω τελικά η βραδιά πάει για 2+2 για ποτάκι αν είχε ποτάκι το σινεμά που στο παρελθόν είχε θα ερχομαστανΟκ ...στήλε αν θέλεις κ αν πάτε..
Μερακλήδες θα βρεις κάνει και κριο πηγενε να ζεσταθεί το κωλαρακι σουΣκέφτομαι να έρθω σε καμία ώρα,έχει κίνηση ;;
Οκ...καλά να περάσετε..Δεν θα πάω τελικά η βραδιά πάει για 2+2 για ποτάκι αν είχε ποτάκι το σινεμά που στο παρελθόν είχε θα ερχομασταν
Έδωσες το 10 ευρώ έτσι εγώ τώρα Πίνο το ποτάκι μου στο 2+2 αλλά δεν έχει κόσμο υσηχο βράδυΠήγα έκατσα μισή ώρα σ καμπίνα άδεια τ μαγαζί και έφυγα
Το 2+2 αξιζει αν πας με γυναικα. Το 80αρι ποναει αρκεταΈδωσες το 10 ευρώ έτσι εγώ τώρα Πίνο το ποτάκι μου στο 2+2 αλλά δεν έχει κόσμο υσηχο βράδυ
Τυπε μη μας απογοητευεις, χτυπησες βιζιτα και κατεληξες 2+2 εν τελει??Έδωσες το 10 ευρώ έτσι εγώ τώρα Πίνο το ποτάκι μου στο 2+2 αλλά δεν έχει κόσμο υσηχο βράδυ
Δεν πονάει εγώ τώρα οκ είμαι με γυναίκα αλλά και μόνος νορμάλ είναι το 80 αλλά απόψε οποίος ήρθε και έδωσε 80 ευρώ τα κλαίειΤο 2+2 αξιζει αν πας με γυναικα. Το 80αρι ποναει αρκετα
Ναι και κλαίω τα 200 ευρώ που της έδωσα άστα πικρα έχει 6 ζευγάρια τώραΤυπε μη μας απογοητευεις, χτυπησες βιζιτα και κατεληξες 2+2 εν τελει??
Φανταστείτε για να μην βρέθηκε ούτε μερακλήςΈφυγα πριν 15 δυστυχώς κανείς δεν ήρθε στη καμπίνα
28 ετών αδύνατη κροςΦανταστείτε για να μην βρέθηκε ούτε μερακλής