John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Να πας στο video show εκεί θα περάσεις καλά με 5 ευρώ28 ετών αδύνατη κρος
Να πας στο video show εκεί θα περάσεις καλά με 5 ευρώ28 ετών αδύνατη κρος
Φτάνει τ ξενύχτι κρίμα σήμερα οποία ήθελε θα το ευχαριστιόταν. ΠολύΝα πας στο video show εκεί θα περάσεις καλά με 5 ευρώ
Είναι δύσκολες η εποχές γιατί Πέμπτη πριν 7 χρόνια ήταν τα μπουζούκια γεμάτα και τώρα είναι κλειστά και ανοίγουν μια παρασκευή και ΣάββατοΠέμπτη τόσα λίγα άτομα δύσκολες εποχές
Αν έχεις να σκορπάς έτσι 10 αρικα δώσε μου και εμένα γιατί πεινάωΑν βρω χρόνο θα ξανά περάσω αύριο
Τύπε κουαρέσμα, από τότε που έμπλεξες με την τύπισσα, σαν να πάχυνες λίγο μου φαίνεται ????
Θέλει καμία ΓΥΝΑΊΚΑ με μουνι και βυζιά αυτό το καυλι σήμερα; Πμ...
ναι σαβουριαζω συνεχειαΤύπε κουαρέσμα, από τότε που έμπλεξες με την τύπισσα, σαν να πάχυνες λίγο μου φαίνεται ????
Πού είναι οι εποχές που σβάρνιζες όλο το Μεταξουργείο!!!ναι σαβουριαζω συνεχεια
Οπότε θέλεις κανονίζουμε να πάμε παρέα Νικόλ!Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Κώστα πάμε παρέα οπότε θες δεν έχω ξαναπαει και εγώ και ψήνομαι να δω τι φάση παίζειΚατάλαβα δεν πάω καθόλου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!