Giorgos 1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2021
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Μακάρι να την ξαναπετυχουμε ..Θα συμφωνήσω απόλυτα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι να την ξαναπετυχουμε..Θα συμφωνήσω απόλυτα!!
Μακάρι να την ξαναπετυχουμε ..Θα συμφωνήσω απόλυτα!!
Μακάρι να την ξαναπετυχουμε..Θα συμφωνήσω απόλυτα!!
Κ εγώ έλεγα να πάω αλλά δεν νωμιζω να ξανάρθουν 2η μέρα σερη..Λεω να παω το απογευμα και εγω
Απλά δεν πας εκεί, έχει 9 στους 10 gay και που και που κάνα ζευγάρι για καμία παρτουζαΠαλικάρια επειδή σήμερα ανακάλυψα το εν'λογω νήμα, για εξηγήστε μου τι παίζει με το μαγαζί.
Γαμας γκομενες που δουλεύουν εκεί ή γκομενες που έρχονται κατά τύχη;;;
Κάτι διάβασα με gay, τι θα στην πέσουν;;;
Εγώ που δεν γουστάρω με gay τι γίνεται;;;
Και να σου κάνουν ντου το ξεκόβεις αν δεν θες κ αράζεις για πάρτυ σου .Δλδ ρε παιδες να αραξουμε στην ηρεμια μας να τραβηξουμε καμια δεν παιζει???θα μας κανει ντου κανα αγορι διαφορετικο????
Τυπε πριν κανεις φαση με γκομενα υποχρεωτικα παιζεις με γκει σε αυτο το σινεμα. Αλλιως παιρνεις δρομο και δεν ξαναπατας.Παλικάρια επειδή σήμερα ανακάλυψα το εν'λογω νήμα, για εξηγήστε μου τι παίζει με το μαγαζί.
Γαμας γκομενες που δουλεύουν εκεί ή γκομενες που έρχονται κατά τύχη;;;
Κάτι διάβασα με gay, τι θα στην πέσουν;;;
Εγώ που δεν γουστάρω με gay τι γίνεται;;;
Κατάλαβα δεν πάω καθόλου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!Τυπε πριν κανεις φαση με γκομενα υποχρεωτικα παιζεις με γκει σε αυτο το σινεμα. Αλλιως παιρνεις δρομο και δεν ξαναπατας.
Δεν ισχύει αυτό που λες ..ναι έχει αρκετούς αλλά δεν σε υποχρεώνει κανένας να κάνεις κάτι ..εκτός αν θες!!Τυπε πριν κανεις φαση με γκομενα υποχρεωτικα παιζεις με γκει σε αυτο το σινεμα. Αλλιως παιρνεις δρομο και δεν ξαναπατας.
ΛιγηΈχω δημοσιεύσει κάτι στο forum εδώ κ ώρα αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα. Πόση ώρα παίρνει αυτό;
Εγώ μίλησα στον διαχειριστή και άλλαξε το νήμα όνομα και βγήκε και το μαγαζί στης κριτικές τώρα δεν ξέρω φίλε μου τι παίζει είμαι στο ψάξιμο για το βράδυ αργότερα για καμιά πίστα για κλαρίνα τώρα αν η γκόμενα που θα έχω γουστάρει αλλά κλαρίνα θα έρθωΕίναι κανείς εκεί?παίζει τίποτα?
Οκ...στήλε αν έρθεις..γτ ώρα μιλάς?Εγώ μίλησα στον διαχειριστή και άλλαξε το νήμα όνομα και βγήκε και το μαγαζί στης κριτικές τώρα δεν ξέρω φίλε μου τι παίζει είμαι στο ψάξιμο για το βράδυ αργότερα για καμιά πίστα για κλαρίνα τώρα αν η γκόμενα που θα έχω γουστάρει αλλά κλαρίνα θα έρθω
Κατά της 01:30 αν έρθουμε φίλε μουΟκ...στήλε αν έρθεις..γτ ώρα μιλάς?
Καποιες φορες παιζει κι αυτο. Τις προαλλες ηταν ενας τυπος που ρωτησε τους παντες αν θελουν φαση μαζι του. Σε καποιους πηγε 2 φορες. Μετα εσκασε ο γνωστος με το κολαν του εριξε και καποιος ενα κωλοσκαμπιλο που αντιλαλησε το σινεμα. Τελικα του εκλεψε πελατεια νευριασε κι εφυγε.Δλδ ρε παιδες να αραξουμε στην ηρεμια μας να τραβηξουμε καμια δεν παιζει???θα μας κανει ντου κανα αγορι διαφορετικο????
Οκ ...στήλε αν θέλεις κ αν πάτε..Κατά της 01:30 αν έρθουμε φίλε μου
Οκ ...στήλε αν θέλεις κ αν πατεΚατά της 01:30 αν έρθουμε φίλε μου