Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Φημες λενε οτι ουτε εξω απο το σινεμά δεν μπορείς να περάσεις
Άσε φήμες να λένε εσύ αν θέλεις να με δεις μέσα να πυστεις έλα να δώσουμε ραντεβού εγώ δεν το επιλέγω το τακτικά οπός παλιά λόγω της τιμής του εισιτηρίου γιατί δεν είμαι και φραγκατος πολύ

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Αλλά από βδομάδα που θα έχω και την γκόμενα εδώ θα έρθουμε παρέα άσε που όταν εμπενα στο σινεμά είχα Μάλια τώρα είμαστε φαλακρό όρος δεν με θυμάται κανείς

Dickens

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Like
37
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Καλησπέρα Νικόλ, δημοσίευσε αν θέλεις άλλα τρία posts ώστε να μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις προσωπικά μηνύματα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Μπορείς να έρθεις στο video show θα δεις άτομα της ηλικίας σου και θα ψωνίσεις και στο sex shop που διαθέτει διαφορά εργαλεία

Fallen_Angel34

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
0
Έχω δημοσιεύσει κάτι στο forum εδώ κ ώρα αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα. Πόση ώρα παίρνει αυτό;
Κοίτα η ηλικία στο adult έχει από 25δες μέχρι 50δες. Θα σου αρέσει σίγουρα αν πας και θα βρεις κόσμο να παίξεις. Από εκεί και πέρα αν θες στείλε μου και pm να κανονίσουμε να πάμε μαζί.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Πρέπει να πάρουμε ποσοστό θα έρχονται γυναίκες μόνες τακτικά μετά

Fallen_Angel34

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
0

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Και εγω απο τις 7.30 εως 11 εκατσα, δεν ειχε κατι. Δυστυχώς εφυγε λιγο πριν φτασω

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Και εγω απο τις 7.30 εως 11 εκατσα, δεν ειχε κατι. Δυστυχώς εφυγε λιγο πριν φτασω
Άρα πήγε ποίο νωρίς δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς εκεί ούτε να στηνομαστε στην απέξω

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Το καλο σημερα ηταν οι ωραιες τσοντες που εβαλε αλλα με τοσα ζομπι γυρω δεν μπορεις ουτε το κουμπι του παντελονιου σου να ακουμπησεις

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τον πετάς έξω και τον βαράς και αν έρθει κανείς σου κάνει ένα κλαρίνο και κομπλέ

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Καλησπέρα. Πάνε άτομα όλων των ηλικιών. Ωστόσο, για να είμαστε και ειλικρινείς αρκετοί gay. Πριν 2 εβδομάδες πήγα και οι περισσότεροι ήμαστε 25-40 ετών. Εγώ είμαι 38 :-P Αν θες να κανονίσουμε στείλε πμ.

Paranagua7

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
242
Πόντοι
20
Σημερα τι παιζει μεσημερακι εκει???εμπειρικά ξερει καποιος???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom