Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.147
Πόντοι
4.656
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Δεν χρειάζεται να πας σε τσοντοσινεμα για να δεις από κοντά το κόσμο που θες,αν βέβαια πας Σάββατο απόγευμα και απογοητευθεις κανονίζονται και πριβέ συναντήσεις

Giorgos 1987

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
86
Πόντοι
0
Δεν ξέρω πώς τη λένε μια ξανθιά καυλιάρα είναι...

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Έχω δημοσιεύσει κάτι στο forum εδώ κ ώρα αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα. Πόση ώρα παίρνει αυτό;
Ολοι πηγαινουν ...
τα παντα μπορεις να συναντησεις ....

Οπως ειπε και ο Nemo υπαρχουν και πριβε συναντησεις.
η' ακομα καλυτερα συνεννοημενες συναντησεις στο σινεμα ...

αναλογα το τι ψαχνεις ...

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Τυπε μηπως ειναι η redhead?? Ειδα χθες δεν κρατιοταν οπως δηλωνε.

η redhead δεν τους παιρνει ολους ...

Γουσταρει μεγαλες ψωλες και δυνατο γαμησι .... ;)
και επιλεκτικη ειναι ... και καυλιαρα ... και δυνατο μωρο !

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Στείλε pm....! 27αρης εδω...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
305
Πόντοι
280
Ουτε εγω εχω παει ποτε σε κατι αναλογο και απ οτι ειδα εχουμε και την ιδια ηλικια.
αν θες στειλε πμ μπας και κανονισουμε

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Απο ηλικίες παιζουν διαφορα οπως ειπαν και οι υπόλοιποι. Νομιζω είναι 50-50

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Και άλλος ζητουλας τράβα τώρα που έχει μέσα μια ζητιάνα του πεους και κάνει παρέλαση
άντε γαμήσου βρε καθυστερημένη αποβολή κώλου άστεγου. ηλίθιε, που δε μπορείς ούτε να βάλεις 3 λέξεις στη σειρά.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

Giorgos 1987

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
86
Πόντοι
0
Νικόλ παίζει να έρθεις σήμερα?

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Μακαρι να ερθει σημερα, δεν εχει πολυ κοσμο και ειναι καλα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ναι ετοιμασε τους μεζεδες και ερχομαστε
Περιμένω τον πιλότο να καταφέρει να κατεβάσει το αεροπλάνο και το φτιάχνουμε εύκολα το γλέντι μετά για την ώρα πάμε σινεμά και θα περνάω εγώ με το τελάρο την ώρα που θα γαματε να λέω πατατάκια πασαντεπο ηλιόσπορο και τσιψς δώρο

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Περιμένω τον πιλότο να καταφέρει να κατεβάσει το αεροπλάνο και το φτιάχνουμε εύκολα το γλέντι μετά για την ώρα πάμε σινεμά και θα περνάω εγώ με το τελάρο την ώρα που θα γαματε να λέω πατατάκια πασαντεπο ηλιόσπορο και τσιψς δώρο
Φημες λενε οτι ουτε εξω απο το σινεμά δεν μπορείς να περάσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom