kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.218
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε μηπως ειναι η redhead?? Ειδα χθες δεν κρατιοταν οπως δηλωνε.Είναι τώρα ζευγάρι που η γκόμενα τους περνει όλους..
Τυπε μηπως ειναι η redhead?? Ειδα χθες δεν κρατιοταν οπως δηλωνε.Είναι τώρα ζευγάρι που η γκόμενα τους περνει όλους..
Δεν χρειάζεται να πας σε τσοντοσινεμα για να δεις από κοντά το κόσμο που θες,αν βέβαια πας Σάββατο απόγευμα και απογοητευθεις κανονίζονται και πριβέ συναντήσειςΠαιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Ολοι πηγαινουν ...Έχω δημοσιεύσει κάτι στο forum εδώ κ ώρα αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα. Πόση ώρα παίρνει αυτό;
Τυπε μηπως ειναι η redhead?? Ειδα χθες δεν κρατιοταν οπως δηλωνε.
Τυχεροί περνετε καλάΕίναι τώρα ζευγάρι που η γκόμενα τους περνει όλους..
Στείλε pm....! 27αρης εδω...Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Ουτε εγω εχω παει ποτε σε κατι αναλογο και απ οτι ειδα εχουμε και την ιδια ηλικια.Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Απο ηλικίες παιζουν διαφορα οπως ειπαν και οι υπόλοιποι. Νομιζω είναι 50-50Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Και άλλος ζητουλας τράβα τώρα που έχει μέσα μια ζητιάνα του πεους και κάνει παρέλασηΣτείλε pm....! 27αρης εδω...
άντε γαμήσου βρε καθυστερημένη αποβολή κώλου άστεγου. ηλίθιε, που δε μπορείς ούτε να βάλεις 3 λέξεις στη σειρά.Και άλλος ζητουλας τράβα τώρα που έχει μέσα μια ζητιάνα του πεους και κάνει παρέλαση
Μην βρίζετε παιδεςάντε γαμήσου βρε καθυστερημένη αποβολή κώλου άστεγου. ηλίθιε, που δε μπορείς ούτε να βάλεις 3 λέξεις στη σειρά.
Νικόλ παίζει να έρθεις σήμερα?Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Αφού ήρθε ποίο νωρίτερα και άλλο θεςΜακαρι να ερθει σημερα, δεν εχει πολυ κοσμο και ειναι καλα
Γιατι? Σπιτι σου θα ερθουμε και σε ενοχλουμε?Αφού ήρθε ποίο νωρίτερα και άλλο θες
Ελάτε και σπίτι μου τσάμπα και εγώ θα βάλω και ποτό και φαγητό αφού θα βλέπω θέαμα δεν τα χαλαμεΓιατι? Σπιτι σου θα ερθουμε και σε ενοχλουμε?
Ναι ετοιμασε τους μεζεδες και ερχομαστεΕλάτε και σπίτι μου τσάμπα και εγώ θα βάλω και ποτό και φαγητό αφού θα βλέπω θέαμα δεν τα χαλαμε
Περιμένω τον πιλότο να καταφέρει να κατεβάσει το αεροπλάνο και το φτιάχνουμε εύκολα το γλέντι μετά για την ώρα πάμε σινεμά και θα περνάω εγώ με το τελάρο την ώρα που θα γαματε να λέω πατατάκια πασαντεπο ηλιόσπορο και τσιψς δώροΝαι ετοιμασε τους μεζεδες και ερχομαστε
Φημες λενε οτι ουτε εξω απο το σινεμά δεν μπορείς να περάσειςΠεριμένω τον πιλότο να καταφέρει να κατεβάσει το αεροπλάνο και το φτιάχνουμε εύκολα το γλέντι μετά για την ώρα πάμε σινεμά και θα περνάω εγώ με το τελάρο την ώρα που θα γαματε να λέω πατατάκια πασαντεπο ηλιόσπορο και τσιψς δώρο