ΕΠΙΣΚΕΨΗ 4η:
Τρίτη βράδυ, αμέσως μετά το σινεμά. Αφού είδα το 1917, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πολύ ωραίο έργο, παιδιά, να πάτε να το δείτε, γύρισα σπίτι και τσέκαρα το forum. Μόλις διάβασα ότι η ξανθιά ήταν στο σινεμά, για πότε βρέθηκα στο γκαράζ, πότε καβάλησα την μηχανή και έφτασα, ούτε και εγώ δεν κατάλαβα. Σε μια φάση, βρέθηκα να οδηγάω ανάποδα στην Λεωφόρο Καβάλας! Μόλις έφτασα, πάρκαρα την μηχανή απέξω, πήγα στο ταμείο, πλήρωσα κανονικό εισιτήριο, άφησα μπουφάν και κράνος και μπούκαρα στην σάλα. Κατευθύνθηκα στην αριστερή καμπίνα, όπου μέσα βρισκόταν η ξανθιά. Απέξω βρισκόταν μια μικρή ουρά από υποψήφιους γαμιάδες. Εγώ χώθηκα ανάμεσά τους και περίμενα πίσω από έναν βρωμίλο χλιμίτζουρα, 50άρη, ο οποίος έμοιαζε με γύφτο. Το σκουλαρίκι στο αυτί, τον μάρανε, το ότι ήταν σαν τον πούτσο μου, ξενύχτι, το προσπερνούσε. Μόλις άνοιξε η πόρτα μπήκε μέσα και προσπάθησα να μπω και εγώ μαζί του. Όμως ο χλιμίτζουρας δεν με άφησε και μου είπε να μπαίνουμε ένας-ένας. Έκατσα ακριβώς έξω από την πόρτα και περίμενα να τελειώσει. Σε κάποια φάση έμεινα τελείως μόνος και έστησα αυτί, για να ακούω τα βογγητά της ξανθιάς και τους ήχους από το γαμήσι που της έριχνε ο χλιμίτζουρας. Μια λούγκρα, με κουνιστό κωλαράκι, με ενόχλησε, ρωτώντας με τι ψάχνω. Μόλις της είπα ότι δεν πάω με άνδρες, αυτή ξενέρωσε και αποχώρησε, κουνάμενη-συνάμενη. Μετά από αρκετή ώρα, η πόρτα άνοιξε και ο χλιμίτζουρας βγήκε έξω με ένα χαμόγελο, μεγαλύτερο και από του Τζόκερ. Μόλις πήγα να μπω, η πόρτα έκλεισε δυνατά μπροστά μου και κάπου εκεί σάστισα. Μετά από αρκετά λεπτά αναμονής, η πόρτα άνοιξε και χώθηκα κατευθείαν μέσα. Πήγε να μπει και ένα ξερσέμι, μαζί μου, αλλά δεν το άφησα. Η ξανθιά με ρώτησε, τι ήθελα να της κάνω, καθώς και ότι είχε μόνο 10 λεπτά, μέχρι να έρθει να την πάρει ο αφέντης της. Της είπα να πέσει να τέσσερα, για να την γαμήσω. Αυτή, αφού το επανέλαβε, γδύθηκε, έβγαλε ένα προφυλακτικό από την τσάντα της και πήγε να στηθεί. Εγώ, αφού έμεινα ολόγυμνος, κατάλαβα ότι θα έχυνα πολύ γρήγορα και άλλαξα γνώμη. Της πρότεινα να μου πάρει πίπα, κάτι που έκανε. Τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε το τσιμπούκι. Εγώ της είπα να μην χρησιμοποιεί χέρι και μόλις κατάλαβα ότι θα έχυνα, της έπιασα το κεφάλι και της τα έδωσα όλα στο στόμα. Αφού άδειασα, σκουπίστηκα και άρχισα να ντύνομαι. Αυτή τα έφτυσε στο κάθισμα και έμοιαζε ξενερωμένη. Καθώς έβγαινα από την καμπίνα, της είπα να ευχαριστήσει τον αφέντη της. Άραξα για αρκετή ώρα στο σινεμά, χωρίς να δω κάποιο από τα ζευγάρια που έγραφε ο τύπος, που έκανε την live ενημέρωση. Εκεί που καθόμουν, είδα ξαφνικά έναν μπόγο να μπαίνει στην σάλα. Μία καρτουνίστικη φυσιογνωμία, με ντύσιμο που παρέπεμπε σε δεξιό ψάλτη.Πήγα να του πω ότι είχε κάνει λάθος και ότι το Bread Factory είναι στην γωνία. Έψαχνε στις καμπίνες και στους καναπέδες, χωρίς να καταλαβαίνεις τον σεξουλικό του προσανατολισμό. Αφού είδα και αυτόν, αποφάσισα να την κάνω από το σινεμά. Η ώρα ήταν 00:30, όταν καβάλησα την μηχανή και πήρα τον δρόμο της επιστροφής.
ΥΓ: Κάποιος που ρώταγε για τον Αλβανό, στο ταμείο. Εκεί ήταν και τις δύο φορές που πήγα. Το απόγευμα, μάλιστα, καθώς έβγαινα από την σάλα, τον πέτυχα μπροστά μου και τον ενημέρωσα, για το ότι η τσόντα δεν είχε ήχο, κάτι που διόρθωσε άμεσα.