ΕΠΙΣΚΕΨΗ 1η:
Πέμπτη βράδυ, κατευθείαν μετά την δουλειά. Μπήκα στις 23:50 και έφυγα λίγο μετά τις 01:30. Μπαίνοντας μέσα στην κεντρική σάλα, κατευθείαν, με διπλάρωσε ένας τύπος με τον οποίο είχα μιλήσει παλαιότερα και μου είπε ότι στον αριστερό καναπέ βρισκόταν ένα ζευγάρι. Πλησίασα διακριτικά και αντίκρισα ένα ζεύγος μεσήλικων, με την κυρία πατσαβούρα. Φορούσε μακριές μπότες και ένα λεοπαρδαλέ πανωφόρι. Γύρω τους ήταν ακροβολισμένα αρκετά ζόμπι, τα οποία τους παρακολουθούσαν διακριτικά. Μόνο ένας άσχημος ψηλός, με μυτόγκα που τον έκανε και έμοιαζε με μυρμηγκοφάγο, τους πλησίασε και κάτι τους είπε. Το ζεύγος σηκώθηκε και ανέβηκε στον εξώστη. Από πίσω του σχηματίστηκε μια ουρά από λιγούρια, τα οποία τους ακολούθησαν. Ανέβηκα και εγώ μαζί τους, μόνο για να δω τι παίζει με δαύτους, γιατί αποκλείεται να έκανα κάτι με αυτή την άσχημη κυρά-κατίνα. Το ζευγάρι στάθηκε για λίγο στον χώρο με τις πολυθρόνες και έμοιαζε σαν να σκεφτόταν να κάνει κάποια κίνηση. Ξαφνικά εμφανίστηκε πάλι ο μυρμηγκοφάγος και κάτι τους πρότεινε πάλι. Αυτοί δεν δέχθηκαν και κατέβηκαν ξανά κάτω, όπου ο μυρμηγκοφάγος τους διπλάρωσε, εκ νέου, και τους έκανε νέα πρόταση. Όταν τον ρώτησαν κάποιοι τι τους είπε, αυτός τους απάντησε ότι τους ήξερε. Το ζευγάρι μπήκε μέσα στην αριστερή καμπίνα και μετά από αρκετά λεπτά άνοιξε την πόρτα και δέχθηκε μόνο τον μυρμηγκοφάγο. Τα λιγούρια ξεροστάλιαζαν έξω από την πόρτα για να πάρουν σειρά. Τελικά το ζεύγος, μετά από την φάση, έφυγε από το σινεμά χωρίς να παίξει με κάποιον άλλον. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στους τύπους, που ήταν εκείνο το βράδυ στον χώρο. Μιλάμε για νέα παιδιά, τα οποία βρωμοκόπαγαν. Μάγκες, δεν μιλάμε για απλή δυσοσμία. Οι τύποι έζεχναν και δεν στεκόσουν με τίποτα δίπλα τους, από την μπόχα. Το στόμα του κόπανου, με τον οποίο μιλούσα, μύριζε τόσο άσχημα, που έβαζα στοίχημα ότι κάποιος είχε πεθάνει εκεί μέσα. Αφήστε, δε, και την εμφάνισή τους. Δεν μιλάω για τις προβληματικές φυσιογνωμίες τους, αλλά το ότι φορούσαν οι περισσότεροι μπουφάν μηχανής και σκουφιά, και έμοιαζαν λες και ήταν μπράβοι Γ΄κατηγορίας, από το Μπουρνάζι. Πάντως, εάν θέλετε την προσωπική μου άποψη για το σκηνικό, εγώ το συγκαταλέγω στα λεγόμενα "στημένα".