Το σινεμά γενικά είναι ένας χώρος όπου πάμε πάνω κάτω για να δούμε από ταινία μέχρι ζωντανό σεξ κατά 99% ομοφυλοφιλικό για όσους τους αρέσει...,επίσης σε όσους δεν μας αρέσει το πληρωμένο σεξ (μπουρδελο,πιάτσες κλπ) μπορούμε να κάνουμε εύκολα σεξ ομοφυλοφιλικό 99,9% συμπεριλαμβανομένων και των cross). Παρά το γεγονός ότι έχω να πάω περίπου 3 μήνες στο ατ , εδώ και 2 χρόνια και περίπου 28-30 επισκέψεις έχω να πω ότι
1) Έχω δει 3 φορές ζευγάρι πού έκανε σεξ με αγνώστους-αποκλείω την πιθανότητα κάποιο ζευγάρι από αυτά να ήταν επαγγελματίες λόγω μη καλής εμφάνισης....
2) άλλες 2 φορές ζευγάρι πού μπήκε και έφυγε χωρίς να γίνει τίποτα
3)σχεδόν πάντα κάποιο cross
4)πάντα διαθέσιμους άντρες για σεξ διαφόρων ηλικιών και εμφάνισης
Γενικά πιστεύω ότι είναι χώρος όπου όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ικανοποιούμε την πιο σκοτεινή η "απαγορευμένη" σεξουαλική μας πλευρά χωρίς να υπάρχει οικονομική συναλλαγή,κάτι πού για πολλούς ίσως να είναι αντισεξουαλικο (όχι από οικονομικής πλευράς).
[/qσ
Το σινεμά γενικά είναι ένας χώρος όπου πάμε πάνω κάτω για να δούμε από ταινία μέχρι ζωντανό σεξ κατά 99% ομοφυλοφιλικό για όσους τους αρέσει...,επίσης σε όσους δεν μας αρέσει το πληρωμένο σεξ (μπουρδελο,πιάτσες κλπ) μπορούμε να κάνουμε εύκολα σεξ ομοφυλοφιλικό 99,9% συμπεριλαμβανομένων και των cross). Παρά το γεγονός ότι έχω να πάω περίπου 3 μήνες στο ατ , εδώ και 2 χρόνια και περίπου 28-30 επισκέψεις έχω να πω ότι
1) Έχω δει 3 φορές ζευγάρι πού έκανε σεξ με αγνώστους-αποκλείω την πιθανότητα κάποιο ζευγάρι από αυτά να ήταν επαγγελματίες λόγω μη καλής εμφάνισης....
2) άλλες 2 φορές ζευγάρι πού μπήκε και έφυγε χωρίς να γίνει τίποτα
3)σχεδόν πάντα κάποιο cross
4)πάντα διαθέσιμους άντρες για σεξ διαφόρων ηλικιών και εμφάνισης
Γενικά πιστεύω ότι είναι χώρος όπου όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ικανοποιούμε την πιο σκοτεινή η "απαγορευμένη" σεξουαλική μας πλευρά χωρίς να υπάρχει οικονομική συναλλαγή,κάτι πού για πολλούς ίσως να είναι αντισεξουαλικο (όχι από οικονομικής πλευράς).
συμφωνω στα περισσοτερα , εχω και εγω να παω αρκετα χρονια και στο adult theater k' στο video show ειχα συναντησει διαφορα ατομα, ο λογος που μου αρεσε και πηγαινα ηταν να δω τι τσοντα επαιζε ..εχω μια μανια με τις τσοντες...και να καβλωσω οχι με την ταινια αποκλειστικα αλλα με τους γυρω που καβλωναν, για αυτους που θα τρεξουν να πουν ανοησιες θα πω καθαρα οτι ναι μου αρεσει να χαμουρευομαι με αλλους αντρες βλεποντας τσοντες, αλλα οχι αυτα τα τελευταια που διαβαζω εδω μεσα και δυστηχως ειναι λογος που δεν πατησα το ποδι μου παλι, γουσταρω να βλεπω παιχνιδι και να κανω παιχνιδι , το τι κανει ο αλλος δεν με νοιαζει αρκει να μην με ενοχλει εαν δεν γουσταρω, ζευγαρια δεν εχω δει , ισως γιατι εχω χρονια να παω αλλα εαν εβλεπα ζευγαρι δεν θα εμπαινα στην μεση αλλα καβλωμενος θα περιμενα να μου κανουν νευμα αν οχι θα τον επαιζα και ολα οκ.. αληθεια υπαρχουν ακομη ατομα που γουσταρουν μονο αληλομαλακιες η χαμουρεμα;