You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.738
- Πόντοι
- 7.885
Ρε μάγκες σκέφτηκα κάτι εάν όλοι εμείς από εδώ μέσα κάναμε εμπάργκο για ένα με δύο μήνες Στο Adult theater τι θα έκανε ο ιδιοκτήτης για να μας ξαναφέρει? διόλου απίθανο να φερει πιο πολλά ζευγάρια οι γυναίκες όπως τις γνωστές πώς σας ακούγεται η ιδέα ίσως ετσι δούμε αν όντως τα σκηνικά που παίζονται είναι στημένα ή όχι Αν είναι στημένα η έλλειψη απο κοσμο και να ειστε σίγουροι γι αυτο ότι το αφεντικο θα φέρει πιο πολλές περιπτώσεις όπως ζευγάρια και μόνες γυναίκες
Τύπε ακόμα και να μην πάμε εμείς του φόρουμ,μόνο τα γερόντια και οι σκληρές λούγκρες του ανταλτ φτάνουν για να βγάλει αυτός τα έξοδά του. Ίσα ίσα που με λιγότερο κόσμο μπορεί απλά να κλείνει νωρίτερα ή να βάζει ακόμα χειρότερες τσόντες.
georgegeogeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2014
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Τύπε ακόμα και να μην πάμε εμείς του φόρουμ,μόνο τα γερόντια και οι σκληρές λούγκρες του ανταλτ φτάνουν για να βγάλει αυτός τα έξοδά του. Ίσα ίσα που με λιγότερο κόσμο μπορεί απλά να κλείνει νωρίτερα ή να βάζει ακόμα χειρότερες τσόντες.
το ξεπλυμα χρηματος το εχετε σκεφτει...
ποιος θα μπει να κανει ελεγχο ποσοι μπηκαν και ποσα εισητηρια κοπηκαν.
Εχω να παω παρα πολυ καιρο και το πιο πιθανο να μην ξαναπαω.Ο κυκλος μου στο συγκεκριμενο ειδος σεξ με ζευγαρια αγνωστα εκλεισε.Δεν θα πω περασα ωραιες φασεις- δυνατες φασεις, αλλα και ξενερωτες.
Πολλα εισητηρια στον κουβα.
Αν εσεις εχετε την εντυπωση πως μονο με τις 30 40 εισοδους του ΣΚ και 20 30 των καθημερινων δουλευει τετοιο σινεμα οκ...
καλη συνεχεια.
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.289
- Πόντοι
- 216
Off topic
Πληροφορίες λένε ότι το Κοσμοπολίτ θα βάλει λουκέτο
(όχι ακόμα όμως) επειδή αναβαθμίζετε η περιοχή. Τα ξενοδοχεία στην Κοτοπούλη όπως το la Mirage και ένα άλλο κτήριο εκεί δίπλα γίνονται πολυτελείας οπότε οι πελάτες θα κατευθυνθούν προς τα υπάρχοντα σινεμά. Το La Mirage κάτι έλεγαν για άστεγους αλλά δεν ευδοκίμησε.
Τώρα η Πακιστάν-ο-σκατίλα δεν ξεκουμπίζεται εύκολα από εκεί.
Ίσως "αναβαθμιστεί" το ΑΒΕΡΩΦ του ιδίου εκμεταλλευτή με το Κοσμοπολίτ.
η μοδα του καλου πλυντηριου/ξεπλυματος προτασει ανοιγμα κουλουροποιειων ...το ξεπλυμα χρηματος το εχετε σκεφτει...
ποιος θα μπει να κανει ελεγχο ποσοι μπηκαν και ποσα εισητηρια κοπηκαν.
Εχω να παω παρα πολυ καιρο και το πιο πιθανο να μην ξαναπαω.Ο κυκλος μου στο συγκεκριμενο ειδος σεξ με ζευγαρια αγνωστα εκλεισε.Δεν θα πω περασα ωραιες φασεις- δυνατες φασεις, αλλα και ξενερωτες.
Πολλα εισητηρια στον κουβα.
Αν εσεις εχετε την εντυπωση πως μονο με τις 30 40 εισοδους του ΣΚ και 20 30 των καθημερινων δουλευει τετοιο σινεμα οκ...
καλη συνεχεια.
georgegeogeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2014
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
η μοδα του καλου πλυντηριου/ξεπλυματος προτασει ανοιγμα κουλουροποιειων ...
ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.Ολοι αγαπημενοι-ευτυχισνενοι ειμαστε.
και βγαζουνε γουστα στα τσοντοσινεμα και τα μπουρδελα δουλευουν,και οι πεταλουδιτσες πιπωνουν ,και τα ζακια τρυπιουντε, και μαγαζια με κουλουρακια (αρα νεες θεσεις εργασιας) ανοιγουν...
Περναει ο καιρος τα χρονια...
Καλημέρα,
Είμαι 38, str8 από Αθηνα. Ψάχνω συνάντηση στο adult theater για να χύσουμε χρησιμοποιημένα εσωρουχα της γυναίκας μου δείχνοντας φωτο της. Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τη δίκη σου. Ψάχνω μόνο επι τουτου χωρίς άλλες επαφές.
Στείλτε prv
Νίκος
Είμαι 38, str8 από Αθηνα. Ψάχνω συνάντηση στο adult theater για να χύσουμε χρησιμοποιημένα εσωρουχα της γυναίκας μου δείχνοντας φωτο της. Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τη δίκη σου. Ψάχνω μόνο επι τουτου χωρίς άλλες επαφές.
Στείλτε prv
Νίκος
Aνωμαλη ανωμαλία!!!Καλημέρα,
Στείλτε prv
Νίκος
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.738
- Πόντοι
- 7.885
Καλημέρα,
Στείλτε prv
Νίκος
Νίκο μόνο στο ανταλτ χύνεις τα βρώμικα βρακιά της γυναίκας σου???
Maria cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Θα είναι κανείς σήμερα διαθέσιμος για cross?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.738
- Πόντοι
- 7.885
Μαρία κρος τα ζόμπι δεν κάνουν γιορτές,είναι πάντα στο ανταλτ.Αν πήγες περιμένουμε να ενημερώσεις πως τα πέρασες.
Ας φορεσει και ο Νίκος τα βρακια της γυναίκας τουΕδω αλλοι στο ανταλτ φορανε τα ρουχα της γυναικας τους.
jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
χθες μετα τις 12 το βράδυ πανο στο δωματιάκι με το κρεβάτι ηταν ενα κροσσακι και της τα δίναν καμια δεκαράκια εσυ ήσουν?παω τωρα εγω που ειναι πιο ήσυχα γιατ χθες λες και ειχε παρτι απο τον πολλυ κόσμο 12-3 το βραδυΘα είναι κανείς σήμερα διαθέσιμος για cross?
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις κωστακη27 που του αρέσουν τα κρος και τα τραβεστί και τον καλικαντζαρο να γλυψει μετα τα ψωλοχυματα
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ο καλικαντζαρος ειναι η σφουγγαρίστρα των τσοντοσινεμάδων και των δημόσιων αποχωρητηρίων
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Νίκο μόνο στο ανταλτ χύνεις τα βρώμικα βρακιά της γυναίκας σου???
Και στο Νιρβάνα τα χύνει αλλά εσύ εκεί δεν μπαίνεις έφαγες πόρτα
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
παντα οταν καποιος θιγει το ατ πεταγεται ο φιλιππακος
ειναι το μοναδικο σινεμα που τον δεχονται γιαυτο
Ναι δεν το έμαθες μου έκοψαν μισθό και θα έχω και ένσημα. Α ρε κακομοίρη παραπληγικέ καταπιεσμένη λούγκρα του κερατά που τα έχεις βάλει με τους ετερόφυλους
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.738
- Πόντοι
- 7.885
Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις κωστακη27 που του αρέσουν τα κρος και τα τραβεστί και τον καλικαντζαρο να γλυψει μετα τα ψωλοχυματα
Έλα ρε χαπακωμένε,τι έγινε,δεν πήρες σήμερα την δόση σου και ήρθες να φας τις φάπες σου??? Πάρε μια σφαλιάρα τώρα ξεφτιλισμένε και τράβα σε άλλο θρεντ,δεν γουστάρουμε καθυστερημένους στα θρεντ των τσοντάδικων.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις