Superman_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2014
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Από τα πιο αξιοπρεπή .
Ακόμη και εγώ που δεν έχω πρόσβαση στο εν λόγω ιδρύμα και θα μπορούσα άνετα να το κρίνω αρνητικά, όχι δεν είναι έτσι φίλε μου γιατί το σινεμά ίσως είναι το ποίο καθαρό και το ποίο διαφημισμενο στην Ελλάδα η και στα Βαλκάνια ακόμη που έχει τόσο σταθερή πελατεία ζευγαριών στρέιτ αλλά και για το γκέι κοινο.εξερεσεις θα υπάρχουν πάντα παντού όπως και αρνητικά , τα οποία τα έχω αναφέρει και εγώΣτέκι ανώμαλων είναι μονο gay πάνε και τραβελια σπάνια ζευγάρια και αυτό σαπιααα... Ουτε στο nirvana τέτοια κατάντια.
Καποτε εμπαινε μονο η πορνη μεσα τωρα μπαινει και με τον νταβατζη της;;;κοιταζω διακριτικα δεξια και βλεπω μια ομορφη κοπελα καστανη με ωραιο προσωπο θαταν δεν θαταν 28-33 μαυρο δερματινο μπουφαν και μακρια φουστα,ο κυριος στα 40 φαλακρας και εμοιαζε με μπραβο,οχι γεροδεμενος ιδιαιτερα αλλα ειχε τη φατσα της νυχτας.
τωρα εχουν και μιλημενους γαμιαδες για να γινεται ντορος;;ΞΑΦΝΙΚΑ εσκασαν αλλοι δυο μουσατοι νεαροι...οπα λεω επεσε σημα.
Δευτερα βραδυ....δωδεκα και εικοσι...ποιος θα δωσει χρηματα για να μπει στο σινεμα...
Ντορος ντορος γάμησαν έγλειψαν και δαχτυλιασαν το μουνι της πουτανας αυτο εχει σημασία δεν πα ηταν δευτερα καλα περασανΚαποτε εμπαινε μονο η πορνη μεσα τωρα μπαινει και με τον νταβατζη της;;;τωρα εχουν και μιλημενους γαμιαδες για να γινεται ντορος;;
Παντως σωστη η σκεψη σου Δευτερα βραδυ δωδεκα και εικοσι ποιος θα δωσει χρηματα για να μπει στο σινεμα πολυ σωστα για αυτο βαζουμε μια πορνη (παλιο κολπο) μαζι με τον νταβατζη τωρα για να φαινετε ζευγαρι (και οχι μονη της οπως παλια)την παιρνουν και μερικοι και ετσι το ΑΤ κανει ντορο για να μαζεψει κοσμο Δευτερες ετσι απλα και οποιος λεει οτι δεν γινεται αυτο ας το επιχειρηματολογισει
μην τους χαλας την φαντασιωσησπάνια ζευγάρια και αυτό σαπιααα...
δεν μιλουσε ελληνικα και εβαλαν τον νταβατζη για να σιγουρεψει οτι θα την γαμησουν συγκεκριμενα ατομαΚαποτε εμπαινε μονο η πορνη μεσα τωρα μπαινει και με τον νταβατζη της;;;τωρα εχουν και μιλημενους γαμιαδες για να γινεται ντορος;;
Παντως σωστη η σκεψη σου Δευτερα βραδυ δωδεκα και εικοσι ποιος θα δωσει χρηματα για να μπει στο σινεμα πολυ σωστα για αυτο βαζουμε μια πορνη (παλιο κολπο) μαζι με τον νταβατζη τωρα για να φαινετε ζευγαρι (και οχι μονη της οπως παλια)την παιρνουν και μερικοι και ετσι το ΑΤ κανει ντορο για να μαζεψει κοσμο Δευτερες ετσι απλα και οποιος λεει οτι δεν γινεται αυτο ας το επιχειρηματολογισει
και θα βγαλει πολλες φορες παραπανω τα οσα λεφτα εδωσε ο ιδιοκτητης για την πληωμενη πουτανα και τον νταβα της απο τα ετεροφυλα ζομπι του ατΝτορος ντορος γάμησαν έγλειψαν και δαχτυλιασαν το μουνι της πουτανας αυτο εχει σημασία δεν πα ηταν δευτερα καλα περασαν
δηλαδη δεν πανε 20χρονες λεσβιες,ξανθιες αεροσυνοδοι,υποτακτικες γυναικες,ξανθιες που τον παιρνουν ακαποτα,5-6 ζευγαρια την μερα?Στημένα είναι
Καποτε εμπαινε μονο η πορνη μεσα τωρα μπαινει και με τον νταβατζη της;;;τωρα εχουν και μιλημενους γαμιαδες για να γινεται ντορος;;
Καλά είναι να πεθαίνεις από τα γέλια...
ένας εκκολαπτόμενος συγγραφέας ,
συνθέσαν πάλι το παζλ των ζευγαριών του ατ.
Ενας τροπος να εχει " κινηση" το μαγαζι?
Πως γνωριζεις οτι ηταν πορνη και ο νταβατζης της?
Ειναι αφυσικο να ηταν συναδελφοι σε πολυεθνικη που εχει γραφεια και στην Ελλαδα και ηρθε η γκομενα αποξω για σεμιναρια,ενημερωση και δεν ξερω και τι αλλο?
Δηλαδη πρεπει να ηταν πορνη?
Εσενα τυπε τι σε ενοχλησε?
Πεταχτηκες απο την ονειρωξη σου ή απο το τον βαθυ υπνο του μυαλου σου?
Κοινως ληθαργος που προετοιμαζεσαι απο την καρεκλα της ταβερνας που εχεις καβατζωμενη στη καλυβα σου και καταληγεις στη ξυλωμενη πολυθρονα σου...
Κανε μου τη χαρη ρε κακομοιρη και κανε ενα βημα παραπερα...
παντα οταν καποιος θιγει το ατ πεταγεται ο φιλιππακοςΕσενα τυπε τι σε ενοχλησε?
Πεταχτηκες απο την ονειρωξη σου ή απο το τον βαθυ υπνο του μυαλου σου?
Κοινως ληθαργος που προετοιμαζεσαι απο την καρεκλα της ταβερνας που εχεις καβατζωμενη στη καλυβα σου και καταληγεις στη ξυλωμενη πολυθρονα σου...
Κανε μου τη χαρη ρε κακομοιρη και κανε ενα βημα παραπερα...
ξεχασες και μια κακασχημη σαυρα κρυφοπουστα που τριγυρνα στο ατ και την λενε Filippos3739Καλά είναι να πεθαίνεις από τα γέλια...
ένας εκκολαπτόμενος συγγραφέας ,
ένας παντογνώστης ,
ένας μισογύνης ,
και μια μαλακισμένη καλικαντζαρού συνθέσαν πάλι το παζλ των ζευγαριών του ατ.