Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμεις το βγάλαμε το συμπέρασμα!οτι χωνεσαι εκει που δε πρέπει και σκαλίζεις παλιές καταστάσεις!!εμεις καλα να περνάμε θέλουμε απλά!εσυ μπήκες με όρεξη να κράξεις!

οποιος χρησιμοποιει τα θρεντ για κρυφο παραμαγαζο και τα μελη για πελατες χωρις να ειναι επαγγελματιας θα τον βγαζω στη σεντρα δεν με πτοουν τα κλαματα.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τα συμπερασματα βγηκαν βλακα. αλλη φορα να σκεφτεσαι τις παπατζες πιο γρηγορα μπας και εχεις πιθανοτητες να κρατησεις τα ρουχα σου.

τα φοραω βλακακο γιατι εισαι πολυ δευτερατζα για να σε γουσταρω

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
οποιος χρησιμοποιει τα θρεντ για κρυφο παραμαγαζο και τα μελη για πελατες χωρις να ειναι επαγγελματιας θα τον βγαζω στη σεντρα δεν με πτοουν τα κλαματα.

σωστα με αποδειξεις οχι με σκεψεις η φαντασιες ... εχεις στοιχεια βγαλτα οχι να μας την λες ....δεν το συνεχιζω βρες στοιχεια εναντιον μου και μιλαμε σε αντιπαραθεση με φαντασιες δεν σε ακολουθω

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Κανένα παραμάγαζο!!άραξε και πάρτο αλλιώς όμως!τη κάβλα μας κάνουμε και περνάμε καλα!!εσυ μπήκες με τσαμπουκά!!λοιπόν κρις τέλος η κουβέντα τύπε ότι θες σε πμ!!ουτε φάσεις ουτε τπτ πλεον δημόσια θύγονται κάποιες και τσινάνε!!τους κάνουμε χαλάστρα μάλλον!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
χχαχχαχα ρε τύπε γελάω μαυτα που διαβάζω!!όλοι οι αθώοι εδω μαζευτηκαν και σε έχουν στησει στο τοίχο :2funny:

ποιοι ολοι ενας βγηκε και ειπε οτι εγραψα κατι φορα παρτιδα και με κατηγορησε οτι ηθελα να μεινω μαζι του ..ε λοιπον ας βγαλει αν εχει κατι εχτος απο την χολη του για ολους..

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
σωστα με αποδειξεις οχι με σκεψεις η φαντασιες ... εχεις στοιχεια βγαλτα οχι να μας την λες ....δεν το συνεχιζω βρες στοιχεια εναντιον μου και μιλαμε σε αντιπαραθεση με φαντασιες δεν σε ακολουθω

Άστον μωρέ!άμα θέλει ας έρθει να δει ότι παίζει!εμεις παπατζες δε γράφουμε

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κανένα παραμάγαζο!!άραξε και πάρτο αλλιώς όμως!τη κάβλα μας κάνουμε και περνάμε καλα!!εσυ μπήκες με τσαμπουκά!!λοιπόν κρις τέλος η κουβέντα τύπε ότι θες σε πμ!!ουτε φάσεις ουτε τπτ πλεον δημόσια θύγονται κάποιες και τσινάνε!!τους κάνουμε χαλάστρα μάλλον!

φιλε μου τι να πω μπηκε εκραξε και μετα με παρεδωσε στην πυρα ...στοιχεια εχει ???? ΟΧΙ ...τοτε ειναι απλα συκοφαντης και ξερολας

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
φιλε μου τι να πω μπηκε εκραξε και μετα με παρεδωσε στην πυρα ...στοιχεια εχει ???? ΟΧΙ ...τοτε ειναι απλα συκοφαντης και ξερολας

Να βγάλει το ποστ που έκανες ρε μεγάλε με τη πρόσκληση στη νικόλ για συγκατοίκηση!!οταν λες κατι το αποδεικνύεις!!α και ετσι να εγινε αυτος τι ζόρι τραβάει? δε πάμε καλα.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να βγάλει το ποστ που έκανες ρε μεγάλε με τη πρόσκληση στη νικόλ για συγκατοίκηση!!οταν λες κατι το αποδεικνύεις!!α και ετσι να εγινε αυτος τι ζόρι τραβάει? δε πάμε καλα.

θα βγαλει οτι βρει αν το βρει ...μεχρι τοτε δεν του ξανα απανταμε ...και τερμα εδω η συζητηση γιατι θα μας την πουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

απο τη μια να το βγαλω να το αποδειξω απο την αλλη και τι εγινε αν εγινε. μονα ζυγα κερδαμε :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα βγαλει οτι βρει αν το βρει ...μεχρι τοτε δεν του ξανα απανταμε ...και τερμα εδω η συζητηση γιατι θα μας την πουν

δεν το αρνηθηκες χρηστακο. κωλοτουμπα τωρα? μια χαρα

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
απο τη μια να το βγαλω να το αποδειξω απο την αλλη και τι εγινε αν εγινε. μονα ζυγα κερδαμε :jerking:

Eκτορα??δε μας αφορά το παρελθόν του κάθε μέλους,εμένα προσωπικά όχι,ο σκοπός αυτου του σάιτ πιστεύω είναι η σεξουαλική εκτόνωση και η συζήτηση διαφόρων θεμάτων.Αν ήθελα να κάνω ανασκαφή στο παρελθόν μου σου του θα πήγαινα σε ψυχολόγο!!σου ειπα να ποστάρεις αυτα που λές για τον κρις για να δούμε αν όντως αυτα που υσχιρίζεσαι έχουν βάση η είναι άτοπα όχι πως αν τα βγάλεις θα κάψουμε τον κρίς στη πυρά!!οι άνθρωποι δεν πέφτουνε στα μάτια μας απο το παρελθόν τους άλλα απο το παρόν τους και απο τη συμπερηφορά τους!!

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
423
Πόντοι
21
Καλησπερα σας
Δε μπαινω πια κ δε διαβαζω τιποτα αποδω μεσα,το πιστευετε η οχι ισχυει!!!
Βρισκομαι αλλου που δεν αφορα κ κανεναν σας, μουρθε ενα μνμ πριν λιγο κ με ενημερωσαν πως γραφτηκε πως μου ζητηθηκε να ενοικιασω διαμερισματα κ διαφορα τετοια, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!
Δε ζητησα ποτε χρηματα απο κανεναν κ δε ζητησα κ βοηθεια απο κανεναν για κανενα χωρο προς ενοικιαση!!
Ενας λογος που εφυγα αποδω κ οχι μονο εγω αποτι εχω μαθει ειναι η επιθεση που δεχεται το διαφορετικο απο εσας!!!
Ο,τι ειναι διαφορετικο απο τα θελω μας σημαινει πως δεν πρεπει να υπαρχει μαλλον, δεν ειναι ετσι οπως! Λιγο σεβασμο σε ατομα που δεν υπαρχουν πια εδω μεσα
Και γενικοτητες που δεν ισχυουν ουτε στο ελαχιστο!!!
Ειπωθηκε παραπανω οτι βρισκομαστε εδω για να περναμε καλα και να αναφερουμε τις φασεις που ζουμε(απο το ατομο που ειπωθηκε ειχα φαει πολυ κραξιμο τοτε και τρολλαρισμα) ας αναρωτηθουν μερικοι πραγματικα τι κερδιζουν πισω απο ενα πληκτρολογιο με το να λενε ασυναρτητα πραγματα χωρις ηθος και επιγνωση!!!
Να ξερετε πως ο ρατσισμος προς τους γκει,τρανς,κροσς, γυναικες που γαμιουνται αβερτα η οπως αλλιως γουσταρετε πειτε το,δεν κερδισε ποτε !!!! Παντα αλλα πραγματα κερδιζουν στο τελος!
Θα παρακαλεσω επειδη τα ατομα που διαχειριζονται το φορουμ σιγουρα δε δινουν σημασια στην προστασια των ατομων εδω μεσα(απο προσωπικη εμπειρια το λεω) τουλαχιστον οι χρηστες του να προσεχουν τι λενε οταν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα!
Ξερω τι θα γινει παρακατω αλλα δε θα βρισκομαι εδω για να το δω κ να απαντησω! Και παλι καλα να περνατε, ειδικοτερα οι ανθρωποι με
Ηθος κ ουσια!!!
Καλη συνεχεια!!!!!

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν όταν γράφεται κάτι εδώ μέσα ας είναι αληθινό και τσεκαρισμένο καλυτέρα και όχι να γράφουμε σενάριο φαντασίας…
Το συγκεκριμένο βράδυ είμασταν σε πριβε χώρο για παιχνίδι με τον blaxckdove εγώ με την δικιά μου και αυτός με κάποια φίλη ,ώρα άφιξης 23.40 και 01.30 φύγαμε από εκεί…αρά δεν γίνεται να είναι ταυτόχρονα σε δυο φάσεις φιλαράκι…. Κάποιοι εδώ ξέρουν ότι γράφω πάντα σωστά και δεν λέω μαλακιες …  Έτσι για να αποκατασταθεί η αλήθεια…

ρε φιλε ? ναρκωτικα παιρνεις ?
εγραψα ότι ΔΕΝ ξερω αν ηταν αυτος ....

μην τρελενεστε μερικοι ...  χαλαρώστε ...
πας να ακυρωσεις αυτά που γραφω ... πετωντας κουφια !

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Καλησπερα σας
Δε μπαινω πια κ δε διαβαζω τιποτα αποδω μεσα,το πιστευετε η οχι ισχυει!!!
Βρισκομαι αλλου που δεν αφορα κ κανεναν σας, μουρθε ενα μνμ πριν λιγο κ με ενημερωσαν πως γραφτηκε πως μου ζητηθηκε να ενοικιασω διαμερισματα κ διαφορα τετοια, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!
Δε ζητησα ποτε χρηματα απο κανεναν κ δε ζητησα κ βοηθεια απο κανεναν για κανενα χωρο προς ενοικιαση!!
Ενας λογος που εφυγα αποδω κ οχι μονο εγω αποτι εχω μαθει ειναι η επιθεση που δεχεται το διαφορετικο απο εσας!!!
Ο,τι ειναι διαφορετικο απο τα θελω μας σημαινει πως δεν πρεπει να υπαρχει μαλλον, δεν ειναι ετσι οπως! Λιγο σεβασμο σε ατομα που δεν υπαρχουν πια εδω μεσα
Και γενικοτητες που δεν ισχυουν ουτε στο ελαχιστο!!!
Ειπωθηκε παραπανω οτι βρισκομαστε εδω για να περναμε καλα και να αναφερουμε τις φασεις που ζουμε(απο το ατομο που ειπωθηκε ειχα φαει πολυ κραξιμο τοτε και τρολλαρισμα) ας αναρωτηθουν μερικοι πραγματικα τι κερδιζουν πισω απο ενα πληκτρολογιο με το να λενε ασυναρτητα πραγματα χωρις ηθος και επιγνωση!!!
Να ξερετε πως ο ρατσισμος προς τους γκει,τρανς,κροσς, γυναικες που γαμιουνται αβερτα η οπως αλλιως γουσταρετε πειτε το,δεν κερδισε ποτε !!!! Παντα αλλα πραγματα κερδιζουν στο τελος!
Θα παρακαλεσω επειδη τα ατομα που διαχειριζονται το φορουμ σιγουρα δε δινουν σημασια στην προστασια των ατομων εδω μεσα(απο προσωπικη εμπειρια το λεω) τουλαχιστον οι χρηστες του να προσεχουν τι λενε οταν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα!
Ξερω τι θα γινει παρακατω αλλα δε θα βρισκομαι εδω για να το δω κ να απαντησω! Και παλι καλα να περνατε, ειδικοτερα οι ανθρωποι με
Ηθος κ ουσια!!!
Καλη συνεχεια!!!!!
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
εκτορακο τον ηπιες. ελα μια βολτα απο ανταλτ να σε περασουμε ενα χερακι ολοι τωρα.
φερε και κωστακη κωστακη μαζι, δηλαδη τις δυο αυτες υποτιθεμενες γκομενες που καναν χαβαλε και στειλανε κοσμο παρασκευη βραδυ να τους περιμενει, κλωνο της χοντρης κοκκινομαλας και του αντρα της που την δουλευουνε στα pm οτι ειναι ολοι ο τυπος που την γαμησε εκεινο το βραδυ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και καπως ετσι ξεφτιλιζεται ο κρις38 που παριστανε οτι...προτεινε στον νικολ να του νοικιασει διαμερισμα.
τωρα τι θα πεις ρε???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Eκτορα??δε μας αφορά το παρελθόν του κάθε μέλους,εμένα προσωπικά όχι,ο σκοπός αυτου του σάιτ πιστεύω είναι η σεξουαλική εκτόνωση και η συζήτηση διαφόρων θεμάτων.Αν ήθελα να κάνω ανασκαφή στο παρελθόν μου σου του θα πήγαινα σε ψυχολόγο!!σου ειπα να ποστάρεις αυτα που λές για τον κρις για να δούμε αν όντως αυτα που υσχιρίζεσαι έχουν βάση η είναι άτοπα όχι πως αν τα βγάλεις θα κάψουμε τον κρίς στη πυρά!!οι άνθρωποι δεν πέφτουνε στα μάτια μας απο το παρελθόν τους άλλα απο το παρόν τους και απο τη συμπερηφορά τους!!

αυτα που λεω ΠΑΝΤΑ εχουν βαση. οποιος αμφισβητει θα το κανει ευθεως για να ξεφτιλιζεται και ευθεως. οχι διφορουμενα τι ετσι τι αλλιως δε πειραζει κλπ.
για αρχη εξευτελιστηκε ο χρηστακος που δικαιολογηθηκε οτι...της προτεινε να της νοικιασει ενα απο τα διαμερισματα του σαν ιδιοκτητης  :jerking:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.856
Πόντοι
12.056
Koιτα να δεις κατι περιεργες συμμαχιες απο το πουθενα...  :coffee:

Stories