Καλησπερα σας
Δε μπαινω πια κ δε διαβαζω τιποτα αποδω μεσα,το πιστευετε η οχι ισχυει!!!
Βρισκομαι αλλου που δεν αφορα κ κανεναν σας, μουρθε ενα μνμ πριν λιγο κ με ενημερωσαν πως γραφτηκε πως μου ζητηθηκε να ενοικιασω διαμερισματα κ διαφορα τετοια, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!
Δε ζητησα ποτε χρηματα απο κανεναν κ δε ζητησα κ βοηθεια απο κανεναν για κανενα χωρο προς ενοικιαση!!
Ενας λογος που εφυγα αποδω κ οχι μονο εγω αποτι εχω μαθει ειναι η επιθεση που δεχεται το διαφορετικο απο εσας!!!
Ο,τι ειναι διαφορετικο απο τα θελω μας σημαινει πως δεν πρεπει να υπαρχει μαλλον, δεν ειναι ετσι οπως! Λιγο σεβασμο σε ατομα που δεν υπαρχουν πια εδω μεσα
Και γενικοτητες που δεν ισχυουν ουτε στο ελαχιστο!!!
Ειπωθηκε παραπανω οτι βρισκομαστε εδω για να περναμε καλα και να αναφερουμε τις φασεις που ζουμε(απο το ατομο που ειπωθηκε ειχα φαει πολυ κραξιμο τοτε και τρολλαρισμα) ας αναρωτηθουν μερικοι πραγματικα τι κερδιζουν πισω απο ενα πληκτρολογιο με το να λενε ασυναρτητα πραγματα χωρις ηθος και επιγνωση!!!
Να ξερετε πως ο ρατσισμος προς τους γκει,τρανς,κροσς, γυναικες που γαμιουνται αβερτα η οπως αλλιως γουσταρετε πειτε το,δεν κερδισε ποτε !!!! Παντα αλλα πραγματα κερδιζουν στο τελος!
Θα παρακαλεσω επειδη τα ατομα που διαχειριζονται το φορουμ σιγουρα δε δινουν σημασια στην προστασια των ατομων εδω μεσα(απο προσωπικη εμπειρια το λεω) τουλαχιστον οι χρηστες του να προσεχουν τι λενε οταν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα!
Ξερω τι θα γινει παρακατω αλλα δε θα βρισκομαι εδω για να το δω κ να απαντησω! Και παλι καλα να περνατε, ειδικοτερα οι ανθρωποι με
Ηθος κ ουσια!!!
Καλη συνεχεια!!!!!