CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α θες στοιχεια...να τα πουμε...
ελα πες μου σε βλεπω
α θες στοιχεια...να τα πουμε...
Τι θέλεις και μπλέκεις ρε Cris. Άσε τους να λένε.
οχι και προμοτορας... εχω συστησει γκομενες σε παιχτες αλλα νταβας δεν ειμαι.... ουτε ζητησα διαμερισμα σε καμια να παρουμε ασε φιλαρακι γιατι τον συγγεκριμενο τον περιμενα πιο μπεσαλη που βγηκε...
οχι και προμοτορας... εχω συστησει γκομενες σε παιχτες αλλα νταβας δεν ειμαι.... ουτε ζητησα διαμερισμα σε καμια να παρουμε ασε φιλαρακι γιατι τον συγγεκριμενο τον περιμενα πιο μπεσαλη που βγηκε...
εμενα περιμενες πιο μπεσαλη? γιατι γνωριζομαστε και δεν το ξερω για να σου κανω πλατες?
καπου υπαρχει ενα ποστ εδωμεσα που γραφεις στον νικολ εαν ενδιαφερεται για ενοικιαση διαμερισμα να ερθει για λιγο πμ να τα πειτε.
δεν ειναι και ο περουκακιας εδω να τον ρωτησουμε ευθεως τι τον ηθελες
Καπου λες οτι υπαρχει και το ειδες εβγαλες συμπερασμαεμενα περιμενες πιο μπεσαλη? γιατι γνωριζομαστε και δεν το ξερω για να σου κανω πλατες?
καπου υπαρχει ενα ποστ εδωμεσα που γραφεις στον νικολ εαν ενδιαφερεται για ενοικιαση διαμερισμα να ερθει για λιγο πμ να τα πειτε.
Καπου λες οτι υπαρχει και το ειδες εβγαλες συμπερασμα
αυτο θα πει οτι θα νοιακαζα μαζι του ρε εξυπνε αντρα??? βρες τα π.μ μου ξερεις εσυ τον τροπο και βγαλτα φορα παρτιδα να δεις τι και αν εγραψα κατι... η προσκλησξ και προκληση ισχυει μεχρι τοτε σκουξε δυνατα...και σιγα μην περιμενω πλατες απο καποιον που βγαζει σεναρια απο το κουκουτσι μυαλο που εχει
εμενα περιμενες πιο μπεσαλη? γιατι γνωριζομαστε και δεν το ξερω για να σου κανω πλατες?
βρε ας ξεκινησουμε με τα απλα αποδεικτικα πρωτα και μετα παμε στα συνθετα. διαψευδεις καταρχην οτι υπαρχει το ποστ ή οχι
αν θες και εσυ διαμερισμα πες μου νοικιαζω πολλα κοντα στε τει στην καβαλας και δεν ειναι παρανομο νομιζω να κοιταξω να βρω πελατες οποτε θες σε παω να τα δεις εξυπνοπουλι,,
σου απαντησα μαγκακο .... θες γκαρσονιερα εσυ η καποιος αλλος εσυ πληρωνεις εγω εισπρατω ...αρα ποιο το μεμπτον??
Και έτσι να είναι τι πειράζει??αν και δε θυμάμαι κάτι τέτοιο να ειπώθηκε όσα χρόνια παρακολουθώ το σάιτ και το θρετ αυτο με αντάλτ κτλ!με τι κολάτε ρε σείς ,κάνετε σεξ και μη σκαλίζεται του καθε ενα το παρελθόν!εγω γνώρισα το κρις και είναι πολυ οκ παλικάρι
ααααα τωρα ενοικιαζεις σαν ιδιοκτητης διαμερισματα. ετσι εξηγειται. και σου πηρε δευτερο χρονο να το ποσταρεις και οχι σαν πρωτη απαντηση που βιαστηκες να κανεις τον κινεζο. μααααααααλιστα.
με το δευτερο καθυστερημενο ποστ λοιπον που σκεφτηκες να παραστησεις τον ιδιοκτητη ακινητων σε παραδιδω στα μελη του θρεντ να βγαλουν συμπερασματα.
Ψεματα!!!θέλουμε φορολογική δήλωση που τα δηλώνεις ρε
δεν τα δηλωνω ολα .... δεν ειπε το συριζα το δεν πληρωνω ε τι θελεις να κανω τωρα...
εισαι εφοριακος και μου κανεις ελενχο και αν εισαι ξερω τον τροπο να σε παρακαμψω και σου απαντησα σε δευτερο χρονο μπας και θες να φυγεις απο την καλυβα που μενεις να γινεις νοικοκυρης
τα συμπερασματα βγηκαν βλακα. αλλη φορα να σκεφτεσαι τις παπατζες πιο γρηγορα μπας και εχεις πιθανοτητες να κρατησεις τα ρουχα σου.
με το δευτερο καθυστερημενο ποστ λοιπον που σκεφτηκες να παραστησεις τον ιδιοκτητη ακινητων σε παραδιδω στα μελη του θρεντ να βγαλουν συμπερασματα.