CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχα α ρε κρις!!κρυβε λόγια!εισαι τιτανομέγιστος παίχτης πορνοδιαστροφικό μυαλό σε παραδέχτηκα ρε στο σκηνικό!
χαχαχαχαχαχα α ρε κρις!!κρυβε λόγια!εισαι τιτανομέγιστος παίχτης πορνοδιαστροφικό μυαλό σε παραδέχτηκα ρε στο σκηνικό!
Ε μα ελεος!!τύπε δέσαμε και περνάμε καλά με τα κορίτσα!να ναι καλά το παλικάρι που μας γνώρισε!αντε την επόμενη στο εξοχικό μου!!
Ασε μας ρε κρις,μας επεισες, κουτοχορτο τρωνε πολλοι,οχι ολοι!
Σε εβαλε να γραψεις τις μαλακιες σου! Βρωμιαρη παχυδερμο
Εσύ δεν είσαι ο άμπαλος που θα έφερνες γκόμενα αντάλτ αλλα ποτέ δεν ήρθες και έπαιξες παπάτζα?? ΄σύρε πήγαινε σάλτα και τουμπέκα
ο άντρας που έγινε γκόμενα και έπιασε τον δικό της να μπαίνει εδώ μέσα και μπήκε έτσι για πλάκα και έγραφε παπατζες...
Τύπε το μονο παχυ που είδαμε ηταν το πέος του!!η δικιά μου ακόμα μου το λέει!! ;)
μην το συνεχίσουμε φίλε άλλο εδώ και αστή την με λένε Πόπη σαν τον παππού μου τον Προκόπη να ψάχνει άντρα αποδώ έως το Νευροκόπι,,,
Blackdove και CRIS 38
φιλε με γνωρυσες προσφατα αλλα εδω μεσα εχουμε ιστορια και μονο το 1/5 εχει γραφτει να εισαι καλα..
φιλε με γνωρυσες προσφατα αλλα εδω μεσα εχουμε ιστορια και μονο το 1/5 εχει γραφτει να εισαι καλα..
τα υπολοιπα 4/5 ειναι που ηθελες συνεργασια με τα τσοντοσινεμα για προμο και τεμαχια, που εψηνες τον περουκακια νικολ για συνεταιρισμους και ενοικιαση διαμερισματος και αλλα τετοια να υποθεσω.
τα υπολοιπα 4/5 ειναι που ηθελες συνεργασια με τα τσοντοσινεμα για προμο και τεμαχια, που εψηνες τον περουκακια νικολ για συνεταιρισμους και ενοικιαση διαμερισματος και αλλα τετοια να υποθεσω.
σου ζητησα εσενα κανενα τεμαχιο??? η εχεις κατι δικο μου μηνυμα που λεει για διαμερισμα στην καθε νικολ??/βγες με στοιχεια και ταα λεμε....και τις υποθεσεις αστες στην ακρη...
εγω πάλι φοβάμαι αυτους που δε τα γράφουν!