Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
etsi....
ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΟΣ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ....ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ Η ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΜΑΤΙ....ΡΙΧΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
etsi....
ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΟΣ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ....ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ Η ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΜΑΤΙ....ΡΙΧΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
βρε σφηνοπουτσα εσυ ποιος σε ρωτησε εσενα .
ισα ισα που μου αρεσει εκει και εκει θα ειμαι οσο και να κοπανας τον κωλο σου κατω .
θα ειμαι εκει για να περνανε καλα τα αγορια με την δικια μου .
εσυ μονο εισητηρια να κοβεις .
αλλα δεν βρισκω τον λογο να κανω διαφημιση .
θελω μονο να μοιραζομαι το σκηνικο μου και δεν θα με εμποδισει κανεις ταμιας .
και οσο για το αφεροφ να πας εσυ καμια μεταγραφη μηπως και ησυχάσουμε.
καλημερα μπουρδελιαρηδες του ΑΤ σημερα το πρωι λεω να κανω παρεα σε ολη την βαρδια του darkness-big.
θελει καποιος αλλος να ερθει να του κανουμε παρεα?
δεν παω για πονηρο σκοπο Απλα θελω να μαθω για το μεταπτυχιακο του μηπως ξεκινησω και εγω ετσι που εμπλεξα.
καλημερα μπουρδελιαρηδες του ΑΤ σημερα το πρωι λεω να κανω παρεα σε ολη την βαρδια του darkness-big.
θελει καποιος αλλος να ερθει να του κανουμε παρεα?
δεν παω για πονηρο σκοπο Απλα θελω να μαθω για το μεταπτυχιακο του μηπως ξεκινησω και εγω ετσι που εμπλεξα.
Εχετε φτασει.
φιλε στις 10.30 που το εστειλες δεν εχουμε καν ανοιχτη τη πορτα. αλλο αν ανοιγουμε για να κανουμε ετοιμασιες, καθαρισμους κτλ.
ο τυπος ειναι πουθενας. ουτε καν που φανηκε. τρολλαρει ασχημα.
τυπε καθαρισες καλα τη χυσαμολη του thomas????
τυπε καθαρισες καλα τη χυσαμολη του thomas????
η λεξη χυσαμολι ειναι ουσιαστικο βρε αλβαναρα. πηγες καθολου σχολιο; εσεις το παιζετε μαγκες και δεν εχετε εμφανιστει καν. θα και θα ειστε
θα και θα ειστε
Καλησπέρα ,είμαι νέος στο site και θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες περι AT.Η φαντασιωσή μου ειναι να πάρω μέρος σε gangbang με τουλάχιστον 3 οπου ο ένας θα μου πέρνει πίπα ,ο ενας θα μου κάνει anal μεχρι να τελειώσει μέσα μου ενω παίρνω πίπα στον τρίτο.Η ερώτηση μου ειναι αν αυτή η φαντασίωση μπορει να εκπληρώθη στα ΑΤ.Είμαι εκτός Αθήνας και γένικα άπειρος αλα εχο full διάθεση να γίνω κούβας για χύσια,αρκεί να αξίζει το ταξίδι στην Αθήνα.
Θύμησε μου μετά το ξεφόρτωμα,να σου συστήσω ένα καλό αφροδισιολόγο τύπε μου.Κάνε ότι θες με προστασία,όχι χύμα.
Καλησπέρα ,είμαι νέος στο site και θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες περι AT.Η φαντασιωσή μου ειναι να πάρω μέρος σε gangbang με τουλάχιστον 3 οπου ο ένας θα μου πέρνει πίπα ,ο ενας θα μου κάνει anal μεχρι να τελειώσει μέσα μου ενω παίρνω πίπα στον τρίτο.Η ερώτηση μου ειναι αν αυτή η φαντασίωση μπορει να εκπληρώθη στα ΑΤ.Είμαι εκτός Αθήνας και γένικα άπειρος αλα εχο full διάθεση να γίνω κούβας για χύσια,αρκεί να αξίζει το ταξίδι στην Αθήνα.
δυνατη προσωπικοτητα ο κυριοςΚαλησπέρα ,είμαι νέος στο site και θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες περι AT.Η φαντασιωσή μου ειναι να πάρω μέρος σε gangbang με τουλάχιστον 3 οπου ο ένας θα μου πέρνει πίπα ,ο ενας θα μου κάνει anal μεχρι να τελειώσει μέσα μου ενω παίρνω πίπα στον τρίτο.Η ερώτηση μου ειναι αν αυτή η φαντασίωση μπορει να εκπληρώθη στα ΑΤ.Είμαι εκτός Αθήνας και γένικα άπειρος αλα εχο full διάθεση να γίνω κούβας για χύσια,αρκεί να αξίζει το ταξίδι στην Αθήνα.
η λεξη χυσαμολι ειναι ουσιαστικο βρε αλβαναρα. πηγες καθολου σχολιο; εσεις το παιζετε μαγκες και δεν εχετε εμφανιστει καν. θα και θα ειστε