mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
Φιλε δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά εκεί συχνάζουν πούστηδες :S
Φιλε δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά εκεί συχνάζουν πούστηδες :S
Καλησπέρα ,είμαι νέος στο site και θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες περι AT.Η φαντασιωσή μου ειναι να πάρω μέρος σε gangbang με τουλάχιστον 3 οπου ο ένας θα μου πέρνει πίπα ,ο ενας θα μου κάνει anal μεχρι να τελειώσει μέσα μου ενω παίρνω πίπα στον τρίτο.Η ερώτηση μου ειναι αν αυτή η φαντασίωση μπορει να εκπληρώθη στα ΑΤ.Είμαι εκτός Αθήνας και γένικα άπειρος αλα εχο full διάθεση να γίνω κούβας για χύσια,αρκεί να αξίζει το ταξίδι στην Αθήνα.
για να ξεκαθαρισω το οτι ειπα οτι θα παω για τον ταμια δεν εννοουσα οτι θα ειναι μαζι μου και η δικια μου .πηγαμε το βραδακι ακολουθει κριτικη.δεν μιλησα για πληθυντικο .ειπα θα παω .Εχετε φτασει.
εκει ηταν ο ..... πρακτικαριος ;
για να ξεκαθαρισω το οτι ειπα οτι θα παω για τον ταμια δεν εννοουσα οτι θα ειναι μαζι μου και η δικια μου .πηγαμε το βραδακι ακολουθει κριτικη.δεν μιλησα για πληθυντικο .ειπα θα παω .
τύπε τον λιλα τον ανοίγουν δεν τους ανοίγει!Τυπε και νεος και gangbang παει πολυ.Πρωτα κανε μια βολτα απο λιλα να σε ανοιξει και μετα βλεπουμε
το σινεμα μια φορα το πρωι δεν το καθαρισες .φιλε μου εχω ερθει απο τις 10 να καθαρισω κτλ πριν ανοιξουμε και δεν σε βλεπω πουθενα. κριμα. στις 1 φευγω γιατι εχω σχολη, θα χαρω πολυ να τα πουμε εως τοτε.. ξερεις εσυ.
ηταν η μερα ετσι τυπε και λιγο η ωρα!Παντα τετοιατιτλος:σχεδον ολη μερα εκει .
πρωινη βολτα οπως εγραψα για να διαπιστωσω την υπαρξη του μαλακα πρακτικαριου ταμια.
μετα πηγα σπιτι και πηρα το μωρο μου και πηγαμε βολτα στο ΑΤ για να περασουμε καλα.
ωρα αφιξης 20.30 .
με το που μπηκαμε πληρωσαμε το αντιτιμο και πηγαμε στην μεση να δουλε τι παιζει .
5-6 ατομα ολα και ολα στο σινεμα . >
στην μεση 3-4 και αλοι 2 επανω οπου και κατσαμε στον καναπε αριστερα.
αρχισαμε τα χαδακι και δεν αργησαν να μαζευονται 3 ατομα ολα και ολα διπλα μας (μαλλον για ματι )
ξενερωσαμε λιγο ενω ειχαμε καυλωσει και ειπαμε να παμε ποιο πριβε στην μεση καμπινα δεξια με κουρτινακι .
με το που μπηκαμε η δικια μου προσφερε στον αποεξω τα βυζια της κολημενα στο τζαμι και ο αλλος τα εγλειψε. (δλδτο τζαμι)
ξεκινησε η δικια μου μια βαθια πιπα οπως καλα ξερει να κανει και μετα ακολουθησε γλυψιμο στα βυζια της και δακτυλακι απο κατω για να καυλωσουμε και αλλο .οταν οι πρωτες φωνες αρχισαν να βγαινουν απο τα χειλακια ατης μου ειπε σε θελω μεσα μου και δεν εχασα ευκαιρια .
περασμα καποτας και στησιμο την κολαρατης στα 4 για δυνατο σφηροκοπημα και χαστουκακια που της αρεσουν πολυ .
εξω απο το κουρτινακι ενας μονο να παιρνει ματι .
μετα απο 10λεπτο στησιμο δεν αργησα για την καταθεση και τον εβαλα στο στομα της οπου και καταθεσα (με προφυλακτικο )κανοντας την να νιωσει την δόνηση του πουτσου μου στα χίλια της .
ντυσιμο μετα και εξοδο γρηγορη απο το σινεμα μιας και κρίναμε οτι δεν θα ειχε κοσμο . :S
παντος πολυ στεναχωρηθηκε που δεν ειχε κοσμο ειχε πολυ καυλα για .
τιτλος:σχεδον ολη μερα εκει .
πρωινη βολτα οπως εγραψα για να διαπιστωσω την υπαρξη του μαλακα πρακτικαριου ταμια.
μετα πηγα σπιτι και πηρα το μωρο μου και πηγαμε βολτα στο ΑΤ για να περασουμε καλα.
ωρα αφιξης 20.30 .
με το που μπηκαμε πληρωσαμε το αντιτιμο και πηγαμε στην μεση να δουλε τι παιζει .
5-6 ατομα ολα και ολα στο σινεμα . >
στην μεση 3-4 και αλοι 2 επανω οπου και κατσαμε στον καναπε αριστερα.
αρχισαμε τα χαδακι και δεν αργησαν να μαζευονται 3 ατομα ολα και ολα διπλα μας (μαλλον για ματι )
ξενερωσαμε λιγο ενω ειχαμε καυλωσει και ειπαμε να παμε ποιο πριβε στην μεση καμπινα δεξια με κουρτινακι .
με το που μπηκαμε η δικια μου προσφερε στον αποεξω τα βυζια της κολημενα στο τζαμι και ο αλλος τα εγλειψε. (δλδτο τζαμι)
ξεκινησε η δικια μου μια βαθια πιπα οπως καλα ξερει να κανει και μετα ακολουθησε γλυψιμο στα βυζια της και δακτυλακι απο κατω για να καυλωσουμε και αλλο .οταν οι πρωτες φωνες αρχισαν να βγαινουν απο τα χειλακια ατης μου ειπε σε θελω μεσα μου και δεν εχασα ευκαιρια .
περασμα καποτας και στησιμο την κολαρατης στα 4 για δυνατο σφηροκοπημα και χαστουκακια που της αρεσουν πολυ .
εξω απο το κουρτινακι ενας μονο να παιρνει ματι .
μετα απο 10λεπτο στησιμο δεν αργησα για την καταθεση και τον εβαλα στο στομα της οπου και καταθεσα (με προφυλακτικο )κανοντας την να νιωσει την δόνηση του πουτσου μου στα χίλια της .
ντυσιμο μετα και εξοδο γρηγορη απο το σινεμα μιας και κρίναμε οτι δεν θα ειχε κοσμο . :S
παντος πολυ στεναχωρηθηκε που δεν ειχε κοσμο ειχε πολυ καυλα για .
ωραιος τυπε θελουμε τετοια σκηνικα!Βολτουλα σημερα το απογευμα στο ατ με μια καλη φιλη.
Καθισαμε στο καναπε στο ισογειο να χαζεψουμε λιγο την τσοντουλα.
Μαζευτηκανε 4-5 ατομα γυρο μας και μας χαζευανε.
Λιγα χαδακια, λικα φιλακια και ειπαμε να κανουμε μια βολτουλα πανω.
Ο αγαπημενος της καναπες ηταν αδειος και αρπαξε την ευκαιρια και κατσαμε εκε.
Παλι χαδακια, φιλακια οπου μαζευτηκανε 7-8 ατομα που μερικα απλα ηταν για να χαζευουν μονο.
Αρχισα να χαιδευω το μουνακι της οπου καυλωσε μα τα δαχτυλακια μου και αρχισε να φωναζει.
2 παιδια μας πλησιασαν και αρχισαν να την χαιδευουν.
Ο ενας ασχισε να την γλυφει (κατα λαθος εγλυψε και τα δαχτυλα μου που ηταν βαθεια μεσα!!!!).
Αθεθηκε στα χαδια του παιδιου και στην γλωσσα του που ηταν παντου!!!
Ειχε καυλωσει απιστευτα και ερχοντε αλλοι 2 που τους αρχιζει ενα πολυ υγρο και καλο τσιμπουκι!!!!
Μετα απο καμια ωριτσα, ξανακατεβηκαμε κατω στους καναπεδες για καμια ωριτσα πριν την κανουμε!!!
Περασαμε και παλι καλα!!!
μπραβο στο κοριτσι και σε εσενα συναγωνηστη .ετσι σας θελω να κανετε σκηνικα και να τα γραφετε.Βολτουλα σημερα το απογευμα στο ατ με μια καλη φιλη.
Καθισαμε στο καναπε στο ισογειο να χαζεψουμε λιγο την τσοντουλα.
Μαζευτηκανε 4-5 ατομα γυρο μας και μας χαζευανε.
Λιγα χαδακια, λικα φιλακια και ειπαμε να κανουμε μια βολτουλα πανω.
Ο αγαπημενος της καναπες ηταν αδειος και αρπαξε την ευκαιρια και κατσαμε εκε.
Παλι χαδακια, φιλακια οπου μαζευτηκανε 7-8 ατομα που μερικα απλα ηταν για να χαζευουν μονο.
Αρχισα να χαιδευω το μουνακι της οπου καυλωσε μα τα δαχτυλακια μου και αρχισε να φωναζει.
2 παιδια μας πλησιασαν και αρχισαν να την χαιδευουν.
Ο ενας ασχισε να την γλυφει (κατα λαθος εγλυψε και τα δαχτυλα μου που ηταν βαθεια μεσα!!!!).
Αθεθηκε στα χαδια του παιδιου και στην γλωσσα του που ηταν παντου!!!
Ειχε καυλωσει απιστευτα και ερχοντε αλλοι 2 που τους αρχιζει ενα πολυ υγρο και καλο τσιμπουκι!!!!
Μετα απο καμια ωριτσα, ξανακατεβηκαμε κατω στους καναπεδες για καμια ωριτσα πριν την κανουμε!!!
Περασαμε και παλι καλα!!!
το σινεμα μια φορα το πρωι δεν το καθαρισες .
μαλλον το πληκτρολογιο απο τον υπολογιστη σου καθαρισες που τον εχει κανει ασπρο απο την μαλακια
το πρωι στο ταμιο ηταν μονο κοπελα .
και το απογευμα που ξαναπηγα και ακολουθει κριτικη αλλος οπου και εμαθα για την μη υπαρξη σου ρωτωντας τον μιας και γνωριζομαστε απο εκει και μιλαμε λιγακι.
θυμησε μου την επομενη να σου ανεβασω και το εισητηριο φωτο για να μην λες μαλακιες .
λοιπον πες ξεκαθαρα τι θες .
η θες να σε πηδηξω.
η να πηδηξεις την κοπελα μου .
μην ντρεπεσαι πες το με mp δεκτο και αυτο .
Με τετοια ορθογραφια που σε εμαθαν στη σχολη φανταζομαι το κανεις για να μη βλεπουμε....λες μαλακιες και χωρις να ξερεις. καθε πρωι ανοιγω με την Μαρια ηλιθιε.
το μονο που εχω να πω για να δεις οτι δε λεω ψεματα ειναι οτι το σκινικο σου υσχυει και το επιβεβαιωνω.
Με τετοια ορθογραφια που σε εμαθαν στη σχολη φανταζομαι το κανεις για να μη βλεπουμε....
Τυφλωμα κανονικο
Ο βλακας του μπου
Χαχαχαχαχα
Voula εμεις δεν παμε για πλακα στο ΑΤ .Όταν ξαναπατε στείλτε κανα pm μήπως κάνουμε πλάκα όλοι μαζί.
πρωτον .για να δεις ποσο μαλακας εισαι λες ονοματαλες μαλακιες και χωρις να ξερεις. καθε πρωι ανοιγω με την Μαρια ηλιθιε.
το μονο που εχω να πω για να δεις οτι δε λεω ψεματα ειναι οτι το σκινικο σου υσχυει και το επιβεβαιωνω.