Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

darkness_big

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2016
Like
16
Πόντοι
0
πρωτον .για να δεις ποσο μαλακας εισαι λες ονοματα  :birdman: :birdman: :birdman:
και δευτερον χεστηκα αν επιβεωνεις το σκηνικο μου εγω ξερεις δεν λεω ειναι αληθεια. :birdman:

εσυ τι ρολο βαρας δεν μας εχεις πει ακομα. :think:

ναι βρε γελοιε γιατι λες τις φιδιες σου οτι και καλα δεν ειμαι υπαρκτο προσωπο και οτι δεν κανω την πρακτικη μου εκει.
μιλα ανοικτα αφου το θελεις καλυνηχτακια

darkness_big

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Όταν ξαναπατε στείλτε κανα pm μήπως κάνουμε πλάκα όλοι μαζί.

μη το ξαναπεις αυτο παρεξηγηθηκε. αυτοι ερχονται για ιεροτελεστια εδω και επιχειρηματικα ραντεβου. μη κοιτας που ειναι απλυτοι και με κουρελια.
εντομεταξυ η γκομενα που φερνεις εσυ τομας ειναι και η ιδια γκομενα που φερνει ενας παππους. σας δουλευει η πιτσιρικα μαλακεεεςς. ελπιζω να μην ειναι βιζιτου γιατι δεν θα περασετε καλα εαν πιαστειτε σαν την νικολ να τα τσεπωνετε.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
ναι βρε γελοιε γιατι λες τις φιδιες σου οτι και καλα δεν ειμαι υπαρκτο προσωπο και οτι δεν κανω την πρακτικη μου εκει.
μιλα ανοικτα αφου το θελεις καλυνηχτακια

τυπε να μιλησω εγω ανοιχτα????πισττευω οτι εχεις πελωρια αναγκη τις ψωλες ολου του μπου. προσωπικα δεν εχω θεμα μαζι σου γιατι εισαι τοσο γελοιος και σ αυτα που γραφεις και στην ολη ιστορια με την πρακτικη που πραγματικα με κανει να θελω να βγαλω εμετο απο τα ματια  :vomit: :vomit:

γελαω επισης με το θωμα γιατι ακομα σου δινει αξια αντι να σε απαξιωσει αγωνιστικα!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: αφου τρωει τις τρολλιες σου καλα να παθει του αξιζει  :2funny: :2funny:

απο εμενα εχεις ψηφο για μιστερ μαλακας του 2016. καλη σου μερα :hi: :hi: :hi:

darkness_big

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2016
Like
16
Πόντοι
0
τυπε να μιλησω εγω ανοιχτα????πισττευω οτι εχεις πελωρια αναγκη τις ψωλες ολου του μπου. προσωπικα δεν εχω θεμα μαζι σου γιατι εισαι τοσο γελοιος και σ αυτα που γραφεις και στην ολη ιστορια με την πρακτικη που πραγματικα με κανει να θελω να βγαλω εμετο απο τα ματια  :vomit: :vomit:

γελαω επισης με το θωμα γιατι ακομα σου δινει αξια αντι να σε απαξιωσει αγωνιστικα!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: αφου τρωει τις τρολλιες σου καλα να παθει του αξιζει  :2funny: :2funny:

απο εμενα εχεις ψηφο για μιστερ μαλακας του 2016. καλη σου μερα :hi: :hi: :hi:

οχι να μη μιλησεις ρε βλαμενε. τι ρωτας και συνεχιζεις αυτοματα? η θα ρωτας και θα περιμενεις απαντηση ή θα λες τη γνωμη σου χωρις να ρωτας. τα βασικα θα σου μαθουμε εδω μεσα? γονεις δεν ειχες, σχολειο δε πηγες? ουγκ

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Voula εμεις δεν παμε για πλακα στο ΑΤ .
εμεις παμε για να περασουμε καλα και να καυλωσουμε κοσμο.
αν θελεις να καυλωσεις και εσυ κοσμο ευχαριστως να ερθεις στην παρεα μας και δεν θα χασεις.

Καλέ φίλε μάλλον εσείς πρέπει να έρθετε μαζί μας και αν εισται τυχεροί δεν θα χάσετε.Οσο για την λέξη πλάκα είσαι μακρυα από αορολογια.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
πηγες καθολου σχολιο; εσεις το παιζετε μαγκες και δεν εχετε εμφανιστει καν. θα και θα ειστε

εγω τυπε πηγα σχολειο εσυ καπου χαθηκες στο δρομο φαινεται...σε γκανγκμπανγκαρανε οι καθηγητες στις τουαλετες???  :grouphug: :grouphug: :thefinge: :2on1: :2on1:

darkness_big

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2016
Like
16
Πόντοι
0
εγω τυπε πηγα σχολειο εσυ καπου χαθηκες στο δρομο φαινεται...σε γκανγκμπανγκαρανε οι καθηγητες στις τουαλετες???

βαριεμαι να ασχοληθω, εχεις εμφανη ελλειψη χιουμορ. απαντα και σε αυτο μονος σου οπως και πιο πανω

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
darkness_big  δεν σε χαλασε το muted :rockon: :rockon: :rockon:

περιμενω τον κλωνο σου  :tickedoff: :tickedoff: :rockon:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
μη το ξαναπεις αυτο παρεξηγηθηκε. αυτοι ερχονται για ιεροτελεστια εδω και επιχειρηματικα ραντεβου. μη κοιτας που ειναι απλυτοι και με κουρελια.
εν'το μεταξυ η γκομενα που φερνεις εσυ τομας ειναι και η ιδια γκομενα που φερνει ενας παππους. σας δουλευει η πιτσιρικα μαλακεεεςς. ελπιζω να μην ειναι βιζιτου γιατι δεν θα περασετε καλα εαν πιαστειτε σαν την νικολ να τα τσεπωνετε.
να ξεκαθαρισω στους υπολοιπους οχι στο βλακα ταμια γιατι δεν υπαρχει πλεον . :rockon: :rockon:
οτι η κοπελα ειναι κοπελα μου σχεσης και ο παππους που λεει που δεν ειναι παππους ειναι φιλος καλος και οποτε δεν μπορω να παω εγω μαζι της παει αυτος .

τι να κανουμε γιαυτο ειναι οι φιλοι :hi: :kneel:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
να ζητησω ενα συγνωμη απο τους ανθρωπους που με εμπιστευονται και κινουνται βαση των κριτικων μου .
για το  οτι ασχοληθηκα με εναν μαλακα (darkness-big) .
απο εδω και περα θα σας ενημερωνω για τα σκηνικα μου οπως και για ολα οσα βλεπω μεσα εκει στις επισκεψεις μου χωρις ποτε να εκθεσω το μαγαζι που δεν μου εχει κανει τιποτα κανεις .

ΥΓ.συγνωμη αλλα δεν αντεχω μια τελευταια .
  darkness-big  :birdman: :birdman: :birdman: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
να ξεκαθαρισω στους υπολοιπους οχι στο βλακα ταμια γιατι δεν υπαρχει πλεον . :rockon: :rockon:
οτι η κοπελα ειναι κοπελα μου σχεσης και ο παππους που λεει που δεν ειναι παππους ειναι φιλος καλος και οποτε δεν μπορω να παω εγω μαζι της παει αυτος .

τι να κανουμε γιαυτο ειναι οι φιλοι :hi: :kneel:
Που μπορω να βρω και εγω έναν τετοιο παππου? :think: :think: :boobies:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ερωτηση κρισεως..
ο δεσμος του θωμα που παρτουζωνεται στο καταγωγιο απο πασης φυσεως πυροβολημενους,ειναι μια γεματουλα-χοντρουλα παρτολα,με σπυρακια στην μουρη και τον κωλο,αλλα με καλο-στητο-μυτερο βυζακι???

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
τι εγινε ρε???
δεν εχετε αποψη???
θα γαμηθειτε ολοι..
τερμα οι παρτουζες στα σινεμα..

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Θα εχει τιποτα τωρα λετε η ειναι πολυ αργα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom