Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
αν σε χαλαει καλυτερα, μην ξαναερθεις, πηγαινει στο βρωμο αβεροφ. λες και θα βρεις και αλλο τετοιο σινεμα καθαρο και προσεγμενο. τραβα στα πακια.
βρε σφηνοπουτσα εσυ ποιος σε ρωτησε εσενα . :birdman:
ισα ισα που μου αρεσει εκει και εκει θα ειμαι οσο και να κοπανας τον κωλο σου κατω .
θα ειμαι εκει για να περνανε καλα τα αγορια με την δικια μου .
εσυ μονο εισητηρια να κοβεις .

αλλα δεν βρισκω τον λογο να κανω διαφημιση .
θελω μονο να μοιραζομαι το σκηνικο μου και δεν θα με εμποδισει κανεις ταμιας .

και οσο για το αφεροφ να πας εσυ καμια μεταγραφη μηπως και ησυχάσουμε. :2funny:

darkness_big

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2016
Like
16
Πόντοι
0
βρε σφηνοπουτσα εσυ ποιος σε ρωτησε εσενα . :birdman:
ισα ισα που μου αρεσει εκει και εκει θα ειμαι οσο και να κοπανας τον κωλο σου κατω .
θα ειμαι εκει για να περνανε καλα τα αγορια με την δικια μου .
εσυ μονο εισητηρια να κοβεις .

αλλα δεν βρισκω τον λογο να κανω διαφημιση .
θελω μονο να μοιραζομαι το σκηνικο μου και δεν θα με εμποδισει κανεις ταμιας .

και οσο για το αφεροφ να πας εσυ καμια μεταγραφη μηπως και ησυχάσουμε. :2funny:

λες χοντραδες και εγω δεν σε βριζω.. αλλα τελος παντων, σε λιγο καιρο τελειωνω την πρακτικη μου και θα μπορουμε να τα πουμε ανετα.

κατι ακουσα πως δεν πας για τη δικια σου αλλα γιατι σου αρεσει να βλεπεις αγορακια καυλωμενα. απο τη μικρη μου εμπειρια αλλωστε στο συγκεκριμενο επαγγελμα μπορω να πω το εξης: ο φερετζες του πουστη ειναι η γκομενα σε τσοντοσινεμα.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
λες χοντραδες και εγω δεν σε βριζω.. αλλα τελος παντων, σε λιγο καιρο τελειωνω την πρακτικη μου και θα μπορουμε να τα πουμε ανετα.

κατι ακουσα πως δεν πας για τη δικια σου αλλα γιατι σου αρεσει να βλεπεις αγορακια καυλωμενα. απο τη μικρη μου εμπειρια αλλωστε στο συγκεκριμενο επαγγελμα μπορω να πω το εξης: ο φερετζες του πουστη ειναι η γκομενα σε τσοντοσινεμα.
τυπε θελει να σε γαμησει ο μαλλιας μου ειπε σε ενδιαφερει?

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
με μια γρηγορη ματια στα μυνημα τα σου μια μιλας για τρανς και μια της κραζεις . :jerking:
αποφασισε τι θελεις ? :idiot:
μια ζητας βοηθεια με σηματακι στο Queens bar μια με κραζεις .
και καλυτερα απο τα γραφομενα σου να ανεβαζεις κανενα βιντεακι απο το youtube
παρα να ανοιγεις το στομα σου . :vomit:

θεε μου τι τραβαω ενημερωνω τι γινεται ,
και εχω και αυτους που λενε οτι κανω διαφημιση στο adult για να μαζευει κοσμος.

αν ηταν για κοσμο θα εκανα δημοσια ενημερωση ποτε παω και εκει να εβλεπες κοσμο.
θωμα μην αχολησε με μαλακες φιλε μου!

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=124411.msg7015096#msg7015096 date=1465226836]
στιμενα σκινικα για να παν πελαατες χαχαχα
[/quote]

βλακας???

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
σιγουρα αυτο ειναι....... οσοι διαβασαν πιο πισω τισ σελιδες, καταλαβαινουν. ας μη πω τιποτα και φανω και εριστικοσ και μου βαλουν παλι χερι.  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

φιλε μου δεν εχεις δικιο.. εγω δουλευω πρωινη βαρδια και η αληθεια ειναι πως εχω δει αρκετες κοπελες να μπαινουν και ουδεποτε δεν εστησε καποιος σκηνικο τουλαχιστον οσο ειμαι εγω εκει και κανω την πρακτικη μου, τους τελευταιους 3 μηνες

μας έχεις σπάσει τα παπάρια με αυτή την πρακτική σου!
κάνε ότι θες και σκάσε! μη μας το λες συνέχεια γιατί δε συγκινείς κανέναν!

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.088
Πόντοι
3.415
THOMAS....

ΔΕΣ ΤΑ PM ΣΟΥ

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996

τοσα ξερεις τοσα λες !!! :idiot:
για γυρνα μερικες σελιδουλες πισω να δεις μηπως αυτη την κοπελα την επερνα με τον giannhg
στην καμπινα και ειχε τρελλαθει ολο το σινεμα που μας επερνε ματι?

α και μην ξεχασω να σε ξαναρωτησω .τις βαρδιες σου δεν μου εχεις πει ακομα !!! :birdman:

ΚΟΤΑ ε ΚΟΤΑ !!!!

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

[/quote]ρε φιλε thomas σου εχω καλη προταση αν και εφοσον αυτο που γουσταρεις ειναι να γαμας τη δικια σου και να βλεπεις να τη σκιζουν και μονο...χωρις παιχνιδια με αρσενικα και μαλακιες...να σας φωναξω με 6 παιδια απο τη σχολη kickboxing που παω χρονια σε ενα ωραιο σπιτι και αμα γουστραρει η δικια σου να σου δωσουμε τη μουναρα της πακετο.ειναι σκληρα προπονημενα παλικαρια οι δικοι μου..και ωραια παιδια 25-30 χρονων

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ρε φιλε thomas σου εχω καλη προταση αν και εφοσον αυτο που γουσταρεις ειναι να γαμας τη δικια σου και να βλεπεις να τη σκιζουν και μονο...χωρις παιχνιδια με αρσενικα και μαλακιες...να σας φωναξω με 6 παιδια απο τη σχολη kickboxing που παω χρονια σε ενα ωραιο σπιτι και αμα γουστραρει η δικια σου να σου δωσουμε τη μουναρα της πακετο.ειναι σκληρα προπονημενα παλικαρια οι δικοι μου..και ωραια παιδια 25-30 χρονων
:rockon: :rockon: :rockon:

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
Τύπε μη στερείς στους μύστες του σινεμά το μάτι και τη κάβλα!! :rockon: :rockon:  :knockinb:  :2on1:

:2on1: :gay: :tits: :tits: :tits:etsi....
ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΟΣ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ....ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ Η ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΜΑΤΙ....ΡΙΧΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom