καλημερα
χθεσινη βολτουλα στο ΑΤ με την κοπελα μου και εναν φιλο μας .
ωρα αφιξης 23.15 περιπου
μπηκαμε μεσα και καθησαμε στην κεντρικη αιθουσα πρωτη σειρα.επαιζε μια πολυ ωραια τσοντουλα .
σιγα σιγα ο κοσμος αρχισε να μαζευεται
αν και για Σαββατο καλα ηταν .ωραιες παρουσιες διαφορων ηλικιων .
δεν αργησε η δικια μου να φτιαχτει με αυτο το πηγαινε ελα που γινοταν
ειπαμε στην αρχη να κατσουμε στην μεσαια αριστερα καναπε αλλα ολο και καποιος καθοταν εκει .
λοιπον η αποφαση παρθηκε και μεταφερθηκαμε πανω καναπε βαθος αριστερα.
ο κοσμος δεν αργησε να ερθει μιας και μας ακολουθησε κατευθειαν και πηραν θεση να βλεπουν καλα.
η κοπελα μου στην μεση του τριθεσιου με εμενα και τον φιλο μου να αρχιζουμε τα παιχνιδια.
αρχισα να την χαιδευω και να την δεινω φιλακια σε βυζια και λαιμο ενω το φιλαρακι ειχε κατεβει ποιο κατω και ειχε σηκωσει
την μακρια μπλε φουστα με το σκησιμο μεχρι επανω και επαιζε οπως καλα ξερει με το μουνακι της
τα δακτυλα δεν αργησαν να κανουν την δουλεια τους και τα πρωτα αγρια βογγητα να αρχισουν να βγαινουν
ωστε να κανουν τους θεατες ολο και να πλησιαζουν.
μετα απο κανενα 10 λεπτο παιξιματος ειχε αναψει και ηθελε και μια δυνατη πουτσα ακομα.
εκανα νοημα σε ενα παλικαρι που καθοταν διπλα στον φιλο μου για σκουφακι και να ερθει για πιπα.
τον ξεκινησε μια ωραια πιπα ενω η θερμοκρασια ειχε ανεβει πολυ στον χωρο.
δεν εργησε να του κανει την χοντρη του ψωλη πετρα και τον ηθελε μεσα της .
στισημο στα 4 και ενα γερο σφηροκοπημα
οπου αρχισε και το παιχνιδι να γινεται ποιο ενδιαφερον.
αφου τελειωσε ο τυπος σειρα ειχε ο επομενος που εκανα νοημα και ο επομενος οπου καπος ετσι περασαν 6 ατομα +1 δευτερη φορα με μουσι.
υπηρχαν βεβαια και τα ακυρα στο παιχνιδι πχ σε καποιον με μακρια μαλλια και κοιλιτσα οπου δεν ηθελε να το δεχθει και επεμενε μεχρι που δεν καταφερε εκτος του να πιασει λιγο της βυζαρες της.
και παλι ο κλασικος παππους με την βασιλικη πουτσα (δεν ειχε αδικο) αλλα δεν μας γεμισε το συνολο οπου ακυρωθηκε.
τα ατομα ηταν πολλα επανω και η ζεστη αφόρητη.
αυτυχως ο παππους εφερε και ενα νερακι να ειναι καλα.
μην ξαναερθει καποιον που εχουμε επιλεξει και ρωτησει για να βαλει καποτα .τα παντα με προφυλακτικο ημαρτον
λιγο χωρο βρε παιδια να μπαινει λιγος αερας στο παιχνιδι .το ειπα και 10 φορες .
καταλαβαινω την καυλα που εχετε αλλα και εμεις πως θα λειτουργησουμε.
με αυτα και με εκεινα η ωρα ειχε παει 12.45 οπου επρεπε να σταματησουμε λογο ζεστης αλλα και λογο
οτι ειχαμε ραντεβου με φιλικο ζευαγρι nirvana.
περασε υπεροχα το κοριτσι και μου ειπε να ανανεωσουμε το ραντεβου μας για την αλλη εβδομαδα αγνωστο η μερα και ωρα ακομα.
ευχαριστουμε για την παρεα σας η κοπελα μου μεχρι τωρα μιλαει για εσας .
ελπιζω να περασατε καλα ?τα σχολια δικα σας απο τους παρευρισκομενους.