Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
δεν μπορω να φανταστω με ποιο κεφαλι σκεφτεσαι και τα λες αυτα? :tickedoff:
ποιος σου ειπε ρε μεγαλε οτι οι κοπελες ειναι πληρωμενες ? :jerking: :jerking:
αφου ολα τα ξερεις για πες και για την συνοδο μου ποσα μου πηρε για να ερθει μαζι μου ?
δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και αυτα αλλα αν δεν ξερεις μην μιλας θεατρο ε θεατρο.
εγω να ξερεις με την συνοδο μου εδω και καιρο εχουμε ταιριαξει στο να καυλωνουμε μαζι αλλα
και με αλλους και γιαυτο ερχομαστε.οπως εχουμε και αλλες επιθυμιες τις οποιες στο μελλον θα πραγματοποιησουμε .

λοιπον ξανασκεψου τις μαλακιες σου και αναθεωρησε αυτα που λες . :s&m_1: :s&m_2:

τι θες να σου απαντησει οταν μπαινει εδω και λεει οτι να ειναι ο ανθρωπος ειναι για αλλου ντα αλλου

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αααα και που ξερεις ειπες οτι θα ειναι σημερα σε ενημερωσε κανεις?

δεν ξερω για εσενα παληκαρι μου αλλα μαλλον εχει βαλει στο ματι καποια απο τα μασαζ και εκει θα παρει τις απαντησεις του...

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αυτος που δεν γαμησε αλλα τον εγλυψε η κοπελα μονο με προφυλαχτικο οσο εσυ πηδαγες και επειδη ηταν ζεστη τον επαιξε και εχυσε στο στηθος της...

πες μας βρε φιλε γιατι ο αλανης εδω λεει τα δικα του την πηρε καποιος ακομα και πιπα χωρις??

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Χθες  σκασανε μυτη 2 ζευγαρια φιλε. Κ το ξερω 100% γιατι το ενα απο αυτα ημουνα εγω με μια φιλη.
Πρεπει να σταματησει ολη αυτη η κακια που βγαζουν ολοι. Αυτο ειναι το μαγαζι και οποιον του αρεσει.

Το αλλο μπηκε στο σκοτεινο και εβαζε κοσμο μεσα. Μας εκανε σημα και μας αλλα δεν θελαμε γιατι περιμεναμε εναν φιλο να ερθει. Οταν ηρθε καναμε την βολτα μας και μπηκαμε σε καμπινα.
Εναν αλλον που περιμεναμε δεν ηρθε αλλα δεν πειραζει, περασαμε καλα.
Ωρα επισκεψης απο 12:45 μεχρι 1:45.

αν και οποτε ερθουμε δεν θα το βγαλουμε εδω μεσα φιλαρακι και ουτε θα κατσουμε να μας γαμησουν την γκομενα στο ετσι οπως θελει οκαθενας εμεις βαζουμε τα ορια και οχι το καθε αλλανη που βγαζει χολη...

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αντμιν εγκρινε τα μηνυματα μου να τα δει ο τυπος γιατι εθιξε κοσμο και αυτο δεν ειναι σωστο για το φορουμ

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
αν και οποτε ερθουμε δεν θα το βγαλουμε εδω μεσα φιλαρακι και ουτε θα κατσουμε να μας γαμησουν την γκομενα στο ετσι οπως θελει οκαθενας εμεις βαζουμε τα ορια και οχι το καθε αλλανη που βγαζει χολη...
εγω συμφωνω μαζι σου και βεβαια αυτος που συνοδευει το κοριτσι πρεπει
να ειναι και αυτος που θα ρυθμιζει την κινηση παντα με την συγκαταθεση της βεβαια . :rockon:
αυτα που λεει ο αλλανης τα θεωρω μαλακιες :jerking: και καλο ειναι να κατσει καλα
γιατι δεν μπορει καθε ενας να βγαζει εδω την καψουρα του  να μας απελει κιολας με κατι τουμπεκι και μαλακιες.  :jerking:
γιατι εχουμε τον τροπο να τον τραμπουκισουμε και το ξερει . :s&m_3: :s&m_1: :s&m_2:

ΜΑΚΗ δινουμε πονο σε οποιον επεμβαινει στο πως θα λειτουργησουμε . :ak: :ak:

ΥΓ.ο φιλος του δευτερου χθεσινου ζευγαριου .φιλια :hi:

Α και για καποιους ηλικιωμενους που την εχουν βασιλική την ψωλη τους
καλο θα ειναι να την βολεψουν με κατι στα μετρα τους οχι να ζητανε και να χωθουν σε 30 αρα κοπελα.εχουμε και ορια.  :idiot: :uglystupid:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
CRISS38 ησουν εχθες ΑΤ?

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
να ειναι και αυτος που θα ρυθμιζει την κινηση παντα με την συγκαταθεση της βεβαια . :rockon:
αυτα που λεει ο αλλανης τα θεωρω μαλακιες :jerking: και καλο ειναι να κατσει καλα
γιατι δεν μπορει καθε ενας να βγαζει εδω την καψουρα του  να μας απελει κιολας με κατι τουμπεκι και μαλακιες.  :jerking:
γιατι εχουμε τον τροπο να τον τραμπουκισουμε και το ξερει . :s&m_3: :s&m_1: :s&m_2:

καλο θα ειναι να την βολεψουν με κατι στα μετρα τους οχι να ζητανε και να χωθουν σε 30 αρα κοπελα.εχουμε και ορια.  :idiot: :uglystupid:

φιλε την πρωτη φορα ο αλλος την γλυτωσε γιατι δεν μιλησε αν παει καποιος να κανει στην κοπελα με το ζορι θα γινει τριμπουρδελο

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειπαμε ειναι κατι 50 + καλοι αλλα αυτος ηταν 60 + και ειπε οτι την ειχε βασιλική. :think: :jerking: :tickedoff: :2funny:
εσυ βεβαια και εισαι μεσα. :dancing:

να εισαι καλα θωμα αλλα σου εχω πει θελω να τα πουμε εχτος φορουμ βρε και με γραφεις ...και δεν συχναζω ατ και το ξερεις ...κανε κατι να τα πουμε χωρις παρεμβολες...

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Τι λετε παιδια θα παιχτει καμμια φαση με κανενα ζευγαρι σημερα;;;;

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup:

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
:wanker:
τωρα τελευταια ο οικος εχει παρει τα πανω του μπορει !!!!!
:wanker: :wanker: :wanker:
οι ωρες είναι το πρόβλημα(για εμενα τουλάχιστον)...αν και κατανοητο ότι αναρτησεις εδώ μεσα, ισως και να εχουν μη-επιθυμητα αποτελεσματα

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
παντα τετοια φιλε μου...ζωγραφιζεις..
19.20/.....μαλιστα....αυτή ναι,ειναι ωρα για ματι και ψωλομαλακια....όχι 11 το βραδυ....κριμα που δεν το ηξερα(δεν μπορω να πηγαινω με τους ψωλοπαππουδες να κυνηγάνε(αλλα βεβαια αντιλαμβάνομαι την αδυναμια της ενημερωσης εδώ μεσα) :erection: :erection: :erection: :wanker: :wanker: :wanker:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Καλησπερα, αξιζει να παω σημερα σε καμια ωρα θα εχει κοσμο ή μονο Σαββατα;

darkness_big

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2016
Like
16
Πόντοι
0
ενα εχω να πω.. με παρακαλεσαν να σταματησω και οντως σταματησα. εσεις ομως το συνεχιζετε. καποιοι ηρθαν και το πεξαν εξυπνοι το πρωι που ημουν βαρδια, λες και εχω εγω κανενα συμφερον απο το μαγαζι. την πρακτικη μου κανω και με αυτα που κανετε στο τελος θα με διωξουν. να ξερετε ομως οτι δεν θα αφησω να συμβει αυτο. ειδικα εσενα καραφλα θα σε φτιαξω καλα.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
πραγματικά ωραίο μαγαζί,ειχα πάει πριν καιρό,και πέρασα όμορφα!  :fuck2:  :grin:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
ενα εχω να πω.. με παρακαλεσαν να σταματησω και οντως σταματησα. εσεις ομως το συνεχιζετε. καποιοι ηρθαν και το πεξαν εξυπνοι το πρωι που ημουν βαρδια, λες και εχω εγω κανενα συμφερον απο το μαγαζι. την πρακτικη μου κανω και με αυτα που κανετε στο τελος θα με διωξουν. να ξερετε ομως οτι δεν θα αφησω να συμβει αυτο. ειδικα εσενα καραφλα θα σε φτιαξω καλα.

θα του κλασεις τα φρυδια του καραφλα και ολονων εδω μεσα πρακτικαριε χυσαμολιας  :gay: :gay: :gay: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom