Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
ναι πληρωνεις 7,50 και ειναι για ολη μερα οσες φορες μπεις και βγεις.
αααα και μην ξεχασω και το ποιο σημαντικο αν φερεις κοπελα μαζι ειναι +5 €

καινούριο είναι αυτό??? έχω ρίξει ομηρικούς καβγάδες παλιότερα με τον μονοφρυδο ή με όποιον ήταν στο ταμείο εκείνη την ώρα για την εν λογω "υπηρεσία"
:think: :think:

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε το προφυλακτικο το κατάλαβα την καραμέλα τσαμπα δεν κατάλαβα? ??? :pipa1:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καινούριο είναι αυτό??? έχω ρίξει ομηρικούς καβγάδες παλιότερα με τον μονοφρυδο ή με όποιον ήταν στο ταμείο εκείνη την ώρα για την εν λογω "υπηρεσία"
:think: :think:
νομιζω οτι αυτο υσχιει τι να πω για να παρουν θεση οι παλαιοτεροι.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
νομιζω οτι αυτο υσχιει τι να πω για να παρουν θεση οι παλαιοτεροι.

από τους παλιούς είμαι... μετά τον χαμό παλιότερα 1-2 φορές για το θέμα δεν ξανασχοληθηκα και έτσι και να έχει αλλάξει δε το ξέρω.
πάντως ήταν κρίμα γιατί σε όλα τα υπόλοιπα έτσι δουλεύει το θέμα!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συμπληρωσες με λεπτομερειες το σκηνικο κ συγχαιρω για να ενημερωθουν ολοι!!..Ακομη προσπαθω να καταλαβω ποιος απο ολους ησουν?..χαχα
αυτος που δεν γαμησε αλλα τον εγλυψε η κοπελα μονο με προφυλαχτικο οσο εσυ πηδαγες και επειδη ηταν ζεστη τον επαιξε και εχυσε στο στηθος της...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ημέρα Τετάρτη ώρα άφιξης 19.20 με την συνοδό μου με σκοπό να καυλώσουμε κόσμο και να περάσουμε όλοι καλά. :rockon:
με το που μπήκαμε μέσα πήγαμε μια βόλτα στον κάτω χώρο όπου δεν υπήρχε κανείς.
μετά ανεβήκαμε πάνω πάνω για να κόψουμε κίνηση και να δούμε που θα κάτσουμε και που θα παίξουμε.
δεν ήταν πολλοί 2-3 άτομα κάναμε την βόλτα μας και να σου στην κεντρική πρώτη γραμμή μπροστά δεξιά καναπέ να απολαύσουμε την τσοντουλα μας.
στην κεντρική άλλα 7-8 άτομα όλων των ηλικιών όπου άρχισαν σιγά σιγά να πλησιάζουν. :grouphug:
η συνοδός μου ενημερωμένη για το τι παίζει μιας και ήταν η πρώτη φορά που ήρθε ήταν μέσα στην καύλα όσο ένιωθε ότι κάποιοι είναι γύρω μας και γουστάρουν πολύ να την γαμήσουν.
έτσι όπως την είχα στην αγκαλιά μου και της έπαιζα τις βυζαρες  :tits: της και είχε καυλώσει έκοβε κίνηση και ήδη είχε σταμπάρει τον παρτενέρ της τον (giannisg όπως τον ξέρω) :dancing: .
μου λέει πάμε μωρό μου στην καμπίνα να σε  :pipa2:  και θέλω πολύ αυτόν  με το τσουλούφι στην παρέα μας.
ΝΑ της χαλάσω εγώ χατίρι ότι πει .
μπήκαμε στην καμπίνα με το κουρτινάκι δεξιά και με άρχισε σε μια βαθιά  :pipa2: με πολύ σάλιο μιας και είναι αστέρι σε αυτό και αφού είχαμε καυλώσει μου έδειξε πάλι αυτόν που ήθελε και μου είπε να τον βάλω μέσα.
για έμενα ήταν γνωστός ο συναγωνιστής για αυτή όχι αλλά τρελάθηκε.
με το που μπήκε του είπε μανάρι σκουφάκι και δεν έχασε ούτε λεπτό του πήρε μια βαθιά   :pipa2: που μέσα σε ένα λεπτό του τον έκανε πέτρα και τον ήθελε μέσα της .
κάθισε στα γόνατα και μας επερνε εναλλάξ και έδειχνε να γουστάρει πολύ . :rockon:
στην αρχή μπηκε ο giannisg αφού ξάπλωσε στον καναπέ άνοιξε σε υπεροχή θέα την μουναρα της να την σφυροκοπήσει  με πολύ δύναμη και οι φωνές της από την καύλα και τα χαστουκιά ακούγοντας παντού. :s&m_1:
μετά μου λέει έλα καύλα μου και εσύ και συνεχίστηκε αυτό το εναλλάξ για περίπου 20 λεπτά μιας και είχαμε στάξει από τον ιδρώτα και την καύλα.
από το κουρτινάκι έβλεπε τον κόσμο να είναι κολλημένος και καύλωνε μου είπε ακόμα ποιο πολύ .
γουστάραμε όλοι να κοιτάνε την παρτούζα μας και να καυλώνουν.
χύσιμο είχε μέσα στην καπότα με τα την πίπα που μας πήρε .
με το που τελειώσαμε βγήκαμε και κάτσαμε στην κεντρική να πάρουμε λίγο αέρα και μετά πήγαμε και επάνω μια βόλτα όπου ένας μας είπε αν θέλουμε παρέα αλλά επειδή είχε προηγηθεί και άλλος αγώνας καύλας ποιο πριν δεν αντέχαμε άλλο . :(
κάπως έτσι τελείωσε η βραδιά μας.
ακόμα και σήμερα που μιλάγαμε στο τηλ είναι καυλωμένη .

υποσχόμαστε επιδρομή καύλας πάλι άλλα ΧΩΡΙΣ ενημέρωση κάποια μέρα μέσα στην άλλη εβδομάδα.

κάποια στιγμή υποσχόμαστε και live στην κεντρική .

ΥΓ. κάτι πρέπει να γίνει με τον εξαερισμό στην καμπίνα σκάσαμε

ΥΓ .το κορίτσι διαβάζει περιμένω σχόλια

ευχαριστούμε giannisg για την παρέα σου .

παντα τετοια φιλε μου...ζωγραφιζεις..

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
θα πω και εγω την γνωμη μου μιας και εχω τυχει σε πολλα σκηνικα αλλα μιας και τωρα τελευταια παω με κοπελα που γουσταρει πολλα σκηνικα.
εδω και 2 χρονια που συγχαζω στο μαγαζι εχω τυχει σε πολλα σκηνικα με ζευγαρια αλλα εχω μενει και πολλες φορες με το πουλι στο χερι.
αρα θεωρω οτι η ολη κατασταση ειναι ενα ρισκο.το οτι θα μπει ζευγαρι δεν παει να πει οτι σιγουρα θα παιξεις.ειναι αναλογα και το τι σου αρεσει μπορει να εισαι και ματακιας.
αυτο που λενε παντος οτι τρεχουν απο πισω 10 ατομα ειναι επιβαιβαιωμενο και απο εμενα που ετσι εγινε την τεταρτη που ειχα σκασει μυτη με κοπελα.
η κοπελα ενω ειχε ερθει για να παιξει και με αλλον μαζι (οπου και εγινε),μου ειπε τι ειναι αυτοι δεν εχουν ξαναδει κοπελα εδω μεσα .

λοιπον μπουρδελιαρηδες και θαμωνες χαλαρωστε και αφηστε πρωτα το ζευγαρι να κινηθει ελευθερα και οταν βρει τον χωρο του και ξεκινησει τοτε πλησιαζεται .
εμενα εκτος απο εναν που εβαλα στην καμπινα την τεταρτη μου ειπαν αλλοι 2 αν θελω παρεα στην ψυχρα .ημαρτον

μεσα στην εβδομαδα εχω παλι επισκεψη με την κοπελα αν δεν κατσετε καλα θα  :ak: :ak: :ak: :hammer: :s&m_1:

ετσι και τοτε αφησαμε την κοπελα να παιξει και μετα εγινε η φαση...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
κατ αρχας εδω δεν ειναι μερος για κριτικες. δεν εγραψα κριτικη, εγραψα απλα την αληθεια.
οταν ερχονται μαλακες σαν εσενα σκιζουν τις κουρτινες για να περνουν ματι ετσι και μπει κανενα ζευγαρι διπλα, παραγγελνουμε αλλες. ο προμηθευτης θελει γυρω στις 3 εργασιμες να κοψει και να φερει το αναλογο υφασμα αλλα που να τα σκεφτει αυτα το μυαλο σου. τα καθισματα δε και οι καναπεδες στα δωματια καθαριζονται καθε μερα και καποιες ημερες απο δυο φορες, μαζι με την προσθηκη χαρτιου.

και επιμενω, πως δεν εχεις ερθει στο σινεμα γιατι πολυ απλα το σκηνικο που λες δεν επαιξε ποτε. καθε μιση ωρα ρυθμιζω τα αιρ κοντιντιον και ξερω πολυ καλα εαν μπαινει ζευγαρι η οχι αλλα αυτο ουτε θα το πω σε κανεναν ουτε με ενδιαφερει γιατι εκει μεσα ειμαι για την πρακτικη μου και μονο.
μηπως σε εβαλε ο νικολακης που τα τσεπωνε να τα πεις αυτα; να πατε να κανετε αλλου βυζιτες. εδω θα πληρωνει ο κοσμος μονο το εισητηριο του και οποιος αλλος ζητησει λευτα απο πελατη, δεν εχει θεση εδω μεσα. οποιος εχει προβλημα, σημερα θα ειμαι πρωινη βαρδια εως τις 15.00. κερναω καφεδακι για οσους εχουν σοβαρα επιχειρηματα για διαλογο και μαπες σε οσους το παιζουν ιστοριες και ψευτομαγκες (ισχυει και για εσενα ραφελ. ξερεις φιλε μου υπαρχουν και μερικες σχολες που χρειαζονται πρακτικη σε τετοια μερη αλλα δεν εχεις μπει στη διαδικασια να σκεφτεις καν. επισης η επιχειρηση ειναι στον κλαδο του entertainment και αυτο ειναι που θα γραφτει στο βιογραφικο μου. entertainment μπορεις να εχεις και με καρτουν ταινια)

οσο αναφορα εσενα τομας, εσυ οντως ηρθες με κοπελα την προηγουμενη εβδομαδα, αν εισαι αυτος που νομιζω. το οτι ενας απο αυτους που ηταν μαζεμενοι εξω απο το παραθυρο εχυσε πανω στη γυψοσανιδα και ετριβα σα μαλακας εγω δυο ωρες για να βγει το σπερμα, το σκεφτηκες ποτε? Οχι φυσικα.. που να τα δεις αυτα. εγω ειμαι υποχρεωμενος να τριβω επειδη κανω την πρακτικη μου εκει μεσα, αλλα αν ησασταν λιγο πιο ανθρωποι, δεν θα χρειαζοταν. βλεπεις οτι λετε τις μαλακιες σας χωρις να εχετε πληρη εικονα για το τι συμβαινει γυρω σας; εσυ γαμουσες και νομιζες οτι ολα ειναι ροδινα, καποιος μαλακας ομως απ εξω εχυνε τον τοιχο.

εδω φταιει ο μαλακας εξω οχι το παληκαρι...

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
643
Πόντοι
81

τι σκολή είναι αυτή ρε νταρκ; Ανωτάτη χυσοκαθαριστική;

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Χθες μετα τις 21:00 εσκασε ζευγαρακι στο ισογειο και επιασε δωματιο αφου καταφερε να περασει εναν τυπα τσιτσα τελειως που ταλαιπωρουσε πεος!....
Το ζευγαρι επαιξε μπαλα μονο του και μετα ανοιξε πορτα για συναγωνιστες να χαρουν το κοριτσι!...Περασαμε πολυ καλα 4-5 και ηταν δυνατη φαση και πολυ καβλα το σκηνικο...
Ενω το ζευγαρι γουσταρε τη φαση ζητησε απο ολους τους συναγωνιστες μυστες να βαλουν σκουφακι...σωστοτατο και λογικο!!!....Εκτος απο το τυπα που ηταν τελειως τσιτσα γυμνος, το μεγεθος της μαλακιας του ηταν κοντα στο απειρο...γιατι δεν φορεσε καποτα ουτε σε πιπα οταν του ζητηθηκε αλλα σαν λυσσασμενο σκυλι οταν στηθηκε το γκομενακι πηγε να μπει ακαποτος!!...Ο αντρας του ζευγαριου με το που τον πηρε πρεφα τον εδιωξε με την μια ευτυχως πριν προλαβει να μπει και αφου δεν τις αρπαξε τυχερος ηταν!!.....
[/quoteμαγκιτες η ιδια κυρια θα σκασει μυτη με μαι αλλη πιο μικρη για παρτουζωματα και ξεκολιασματα σημερα να εισαστε ετοιμοι για ολα και η μεγαλη μονο κωλο τιποτα αλλο και αν κανει νουμερα μας εστειλε ο δημητρης να σε καλοσωρισουμε για τα περαιτερω να περνατατε καλα φιλαρες κατα τις 9

καλημερα καμια κυρια δεν εσκασε μυτη χθες αλλα και να εσκαγε δεν νομιζω να εκανε οτι θες εσυ δινοντας εντολες πισω απο ενα κομπιουτερ...οποιο ζευγαρι παει εκει κανει την καυλα του και τους ορους του παιχνιδιου τους βαζει ο αντρας που συνοδευει οχι καποιος ασχετος που μαθαινει μια πληροφορια και μετα παραπληροφορει τον κοσμο....

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα καμια κυρια δεν εσκασε μυτη χθες αλλα και να εσκαγε δεν νομιζω να εκανε οτι θες εσυ δινοντας εντολες πισω απο ενα κομπιουτερ...οποιο ζευγαρι παει εκει κανει την καυλα του και τους ορους του παιχνιδιου τους βαζει ο αντρας που συνοδευει οχι καποιος ασχετος που μαθαινει μια πληροφορια και μετα παραπληροφορει τον κοσμο....

Χθες  σκασανε μυτη 2 ζευγαρια φιλε. Κ το ξερω 100% γιατι το ενα απο αυτα ημουνα εγω με μια φιλη.
Πρεπει να σταματησει ολη αυτη η κακια που βγαζουν ολοι. Αυτο ειναι το μαγαζι και οποιον του αρεσει.

Το αλλο μπηκε στο σκοτεινο και εβαζε κοσμο μεσα. Μας εκανε σημα και μας αλλα δεν θελαμε γιατι περιμεναμε εναν φιλο να ερθει. Οταν ηρθε καναμε την βολτα μας και μπηκαμε σε καμπινα.
Εναν αλλον που περιμεναμε δεν ηρθε αλλα δεν πειραζει, περασαμε καλα.
Ωρα επισκεψης απο 12:45 μεχρι 1:45.

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
οπως γραφω παιδια μην τις λυπηθητε καθολου πληρωνονται απο αλλουν να τα κανουν και χυσιμο παντου μην τις λυπαστε το βραδυ σημερα καλη επιτυχια

απο κανεναν δεν πληρωνεται καμια απλα με το αρρωστο μυαλο σου και τυφλωμενος απο το οτι η κοπελα που αναφερεσαι δεν σε βλεπει τιποτα παραπανω απο οτι σε γνωρυσε δηλαδη σαν πελατη θες να της στεργσεις το δικαιωμα να βγει και να κανει οτι θελει αλλα να το παιξεις νταβας και να κανεις και υποδειξεις πως θα την γαμησουν...τι να πω σε εχει φαει το εργοχειρο... :rockon: :rockon:

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0

και να θυμαστε παιδια η μεγαλη ειναι εκδιδομενη κανει μασαζ σε ξενοδοχεια και παιρνει 60 ευρω και ερχονται εκει πληρωμενες γιατι αυτοι που τις πληρωνουν θελουν να τις βλεπουν να γαμιουνται γιαυτο μην τις λυπαστε ξερουν απο τετοια δεν τιποτα ουαου αλλα για τα χοντραδια καλες ειναι

δεν αντεχεις τον πονο μιλαμε λαι οταν και οποτε παμε δεν θα σε βαλουμε τροχονομο με ποσους θα παιξουμε τελικα και τι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom