Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

ΕΧΟΥΜΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΙΔΕΣ? ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΕΙ..ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ?

Ρόζυ,Ρόζα,Εμμανουέλα,Ζιζέλ...Σαν Ρόζυ/α θα την βρεις στο φόρουμ, στα τρανς. Καλό παιδί είναι,καθαρό...θα την χαρακτήριζα gfe. Μπορεί να σου πιάσει και την πάρλα στο τέλος,αν έχετε ώρα..Αυστηρά ένα μανίκι στην τιμή που λέει..Νομίζω 60. Μπορεί να έχει γίνει και λίγο ντιβίτσα το τελευταίο διάστημα..

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ...ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΕΜΕΝΕ ΜΙΑ ΝΑΝΣΥ ΤΡΑΝΣ ΠΟY ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ PROFILE ΣΤΟ TS-DATING 22 ETWN KAI AYTH... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΩΣ " νανσυ τρανς "

καλως μας ηρθες στη παρεα.. ;)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ...ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΕΜΕΝΕ ΜΙΑ ΝΑΝΣΥ ΤΡΑΝΣ ΠΟY ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ PROFILE ΣΤΟ TS-DATING 22 ETWN KAI AYTH... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΩΣ " νανσυ τρανς "

Απόλυτα ΑΛΗΘΕΣ καθότι έχω πάει και με τις 2 ! Η Νάνσυ είναι πλέον ψιλοεξαφανισμένη απ' όσο ξέρω.

Η Εβελίνα δεν ήταν ποτέ στον Περισσό. Η Νάνσυ μόνον έμενε ένα φεγγάρι στον Περισσό ! Η Εβελίνα έμενε για χρόνια σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας (περιοχή Νεάπολη, λίγο πιο πάνω από τα Εξάρχεια) και εδώ και μερικούς μήνες είναι στην Καλλιθέα στην οδό Δημοσθένους στον πάνω πάνω όροφο (6ο).

Τα γράφω για να είμαστε αντικειμενικοί και να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε. Αυτά τα ολίγα παιχταράδες μου !!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Απόλυτα ΑΛΗΘΕΣ καθότι έχω πάει και με τις 2 ! Η Νάνσυ είναι πλέον ψιλοεξαφανισμένη απ' όσο ξέρω.

Η Εβελίνα δεν ήταν ποτέ στον Περισσό. Η Νάνσυ μόνον έμενε ένα φεγγάρι στον Περισσό ! Η Εβελίνα έμενε για χρόνια σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας (περιοχή Νεάπολη, λίγο πιο πάνω από τα Εξάρχεια) και εδώ και μερικούς μήνες είναι στην Καλλιθέα στην οδό Δημοσθένους στον πάνω πάνω όροφο (6ο).

Τα γράφω για να είμαστε αντικειμενικοί και να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε. Αυτά τα ολίγα παιχταράδες μου !!!
είσαι εγγύηση μεγάλε... συμφωνώ.. έτσι είναι..

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Σε ποιά μπουρδέλα εργάζονται κοπέλες τραβεστί;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.