batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
ναι εγω τηλ κ της ειπα για 20 κ της φάνηκαν λιγα....Ρε παιδιά,την έχει πάρει κανείς πρόσφατα την μανδάμ?
ναι εγω τηλ κ της ειπα για 20 κ της φάνηκαν λιγα....Ρε παιδιά,την έχει πάρει κανείς πρόσφατα την μανδάμ?
γιατ ετσι ειναι.....μη γίνεσαι κακός..γιατί 20 ρε συ ?
θόλωσα και γω τωρα....για ψαχτω το θεμα ποιο καλα.....Γνωρίζουμε τίποτα....?
κάτι μου θυμίζει αλλά η μνήμη μου είναι θολή....
θόλωσα και γω τωρα....για ψαχτω το θεμα ποιο καλα.....
Παιδια παιρνω την Νταιζυ αλλα δεν το σηκωνει..
Να ξαναπαρω ή γενικα τη βρισκεις δυσκολα;
αν την βρεις πες μας και εμας
αν την βρεις πες μας και εμας
αν στο σηκωσει γιατρε την πεφτω για υπνο ενημερωσε να ξυπνησω ησυχος!!Α καλα καταλαβα...
τρελα πουλαει στους μαλακες....Οταν σας ανοιγε τα κωλαντερα ηταν ενταξει..Τωρα πουλαει τρελα εεεε.....αν στο σηκωσει γιατρε την πεφτω για υπνο ενημερωσε να ξυπνησω ησυχος!!
τρελα σας πουλαει γιατρε ξυπνατε ρε
αλλα οταν σας τα λεγαμε ειμασταν ασχετοι και δεν το ξεραμε το θεμα κτλ
που ειστε τωρα να τα πειτε...οριστε ο ανθρωπος πηρε και το εφαγε στη μουρη το τηλεφωνο
ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ παλι δικαιωνεσαι
ευτηχως γιατρε δεν εισαι μαλακας εσυ και εχεις κλειστο το κωλαντερο σου ακοματρελα πουλαει στους μαλακες....Οταν σας ανοιγε τα κωλαντερα ηταν ενταξει..Τωρα πουλαει τρελα εεεε.....
να φυγετε να πατε αλλουτρελα πουλαει στους μαλακες....Οταν σας ανοιγε τα κωλαντερα ηταν ενταξει..Τωρα πουλαει τρελα εεεε.....
πιθανον οχι να το΄χω κλειστο...αλλα εξακολουθω και ανοιγω ακομη δυναμικα και διεξοδικα!!!!ευτηχως γιατρε δεν εισαι μαλακας εσυ και εχεις κλειστο το κωλαντερο σου ακομα
Τελικά με την Εβελίνα,ξέρουμε κάτι ?
ναι εεεεε??την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια κάπου στον Περισσό σε μια γκαρσονιέρα, που έμενε τότε.
ο χωρος λίγο άθλιος και καθόλου καθαρός.
αν θυμάμαι καλά 30 είχα δώσει τότε και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή.
το κορυφαίο ,ενώ με περίμενε είπε να τηγανίσει κάτι αυγά να φάει και βρώμαγε ο τόπος.
γαμώ τις ατμοσφαιρες έκανε,άντε να σου σηκωθεί μετά. > > >
γενικά θα την έκρινα crosso-ξεπέτα... που δεν αξίζει πάνω από 20 και μόνο για μερακλήδες πυ γουστάρουν cross
An vlepei kaneis to minima doste mia voitheia. Yparhei mesa apo to site link poy boro na do katalogo me stoixeia epikoinonias kai afixeis transexual? Stin katigoria transexual ehei mono fotografies kai kritikes. Euxaristo.