Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
πλακα μου κανετε ρε αυτο ειναι χαλια

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
πλακα μου κανετε ρε αυτο ειναι χαλια
τη να πει κανεις γουστα ειναι αυτα....παντως οταν ανοιξα το link της και την ειδα μου ειρθε μια μυρωδια...κατι ...ετσι απο κολωνια μυρτω!!!θα ελεγα    :) :) :)δεν ξερω αν πηρες τιποτα χαμπαρι?

mariosathens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0

Έχω απορία... Είναι δύο κοπέλες με το ίδιο τηλέφωνο.... ή ένα πρόσωπο με διπολική διαταραχή; Βρήκα δύο αγγελίες με το ίδιο τηλέφωνο...
Αγγελία Α) Αγγελία Β)
:think:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Έχω απορία... Είναι δύο κοπέλες με το ίδιο τηλέφωνο.... ή ένα πρόσωπο με διπολική διαταραχή; Βρήκα δύο αγγελίες με το ίδιο τηλέφωνο...
Αγγελία Α) Αγγελία Β)
:think:
Σίγουρα πρόκειται για ξεχωριστές κοπέλες...Τώρα αυτό που λες με το τηλ υπάρχει το ενδεχόμενο να δουλεύουν μαζί Καλλιθέα στον ίδιο χώρο και να χρησιμοποιούν ενα κοινο τηλ...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Σίγουρα πρόκειται για ξεχωριστές κοπέλες...Τώρα αυτό που λες με το τηλ υπάρχει το ενδεχόμενο να δουλεύουν μαζί Καλλιθέα στον ίδιο χώρο και να χρησιμοποιούν ενα κοινο τηλ...
...που σημαίνει ότι είναι στην ίδια παρέα της τραβεστοξεπέτας.. :P

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Το "ίδια παρέα τραβεστοξεπέτας" είναι υπόθεση,αλλά πολύ πιθανό... ;) Για την Αγάπη,είναι σίγουρη η ξεπέτα και η αγένεια,για την άλλη δεν ξέρω.Και ο χώρος βέβαια, ο ίδιος τραγικός...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
Το "ίδια παρέα τραβεστοξεπέτας" είναι υπόθεση,αλλά πολύ πιθανό... ;) Για την Αγάπη,είναι σίγουρη η ξεπέτα και η αγένεια,για την άλλη δεν ξέρω.Και ο χώρος βέβαια, ο ίδιος τραγικός...
ακρος ντερτι κ επικίνδυνο το σκηνικό θυμίζει τενια τρομου κρίμα γιατι η αγαπη ειναι θεμα..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
είναι ωραία η πουτάνα,αλλά πολύ πουτάνα σε συμπεριφορά.....νομίζω είναι η χειρότερη που έχω πάρει...και ο χώρος επαναλαμβάνω άθλιος...Ελπίζω να διαβάζει και να συμμορφωθεί...για δικό της καλό...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
είναι ωραία η πουτάνα,αλλά πολύ πουτάνα σε συμπεριφορά.....νομίζω είναι η χειρότερη που έχω πάρει...και ο χώρος επαναλαμβάνω άθλιος...Ελπίζω να διαβάζει και να συμμορφωθεί...για δικό της καλό...

δεν νομιζω οτι ιδρωνει το αυτι της

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
δεν νομιζω οτι ιδρωνει το αυτι της

όταν αρχίσει να ιδρώνει η τσέπη,που κάποια στιγμή τα κορόϊδα θα τελειώσουν ή θα μειωθούν...τότε θα ιδρώσει και το αυτί και ο βρωμόκωλός της...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
όταν αρχίσει να ιδρώνει η τσέπη,που κάποια στιγμή τα κορόϊδα θα τελειώσουν ή θα μειωθούν...τότε θα ιδρώσει και το αυτί και ο βρωμόκωλός της...
δυστυχως τα κορόιδα είναι ατελείωτα...

terraboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα χύστες. Με μια προχειρη ματια στο σαιτ δεν βρηκα κατι σχετικο. Θα ήθελα την γνώμη οσων δοκίμασαν παρακαλω.

Καλησπέρα, είχα συναντηθεί 3 φορές το 2010 με την Ευα , τότε έβγαινε ως Τζίνα στην Συγγρού , ήταν σχετικά καλή ως παθητική με ωραίο και καθαρό κορμί , δεν βιαζόταν και τα προσόντα της πολύ καλα αν και δεν με ενδιέφερε να τα δοκίμασω,,λογω της δουλειας μου λείπω μεγαλο χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδος, είχε αλλάξει και τηλέφωνο εν τω μεταξύ και γύρω στο 2012 την εντόπισα στο γνωστό σαιτ ΤS Daiting με νέο τηλέφωνο και αλλαγμένη κάπως εμφανισιακά. Με θυμήθηκε και πάνω στην κουβέντα μου είπε οτι ένας Αλβανός που είχε γκόμενο την είχε κολλήσει AIDS ήταν πλέον οροθετική και το είχε γνωστοποιήσει και στην σελίδα της ως Τζίνα στο Facebook. Μου είπε οτι θα παρατούσε το άθλημα για να φροντίσει την υγεία,,,, Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η Ανευθυνότητα του εν λόγω ατόμου να Επιστρέφει στην βίζιτα με τέτοιο σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί ειμαι βέβαιος οτι πολλοί λόγω προσόντων που τους ενδιαφέρει ως παθητικοί θα τρέξουν .. και πάνω στην στιγμή της κάβλας Ολα μπορεί να συμβούν,,

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
καλησπέρα έχει κάποιος πληροφορίες για αυτήν

Όπως τα λέει ο φίλος JOHN MARIKOS είναι. Το είχα πάρει πρίν βάλει ακόμα  :tits: :tits: :tits: βέβαια αλλά έιχε πολύ καλή συμπεριφορά. 50άρικο, μια ωρίτσα, δυο μπαλάκια, ούτε μα, ούτε μου. Κάπου έχω γράψει εδώ μέσα για τη συνάντησή μας τότε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom