zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
σου αρεσει πολυ?Καλησπερα,
υπαρχει καμια ενημερωση-κριτικη για την ts-xristina-ts
sorry,εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο
σου αρεσει πολυ?Καλησπερα,
υπαρχει καμια ενημερωση-κριτικη για την ts-xristina-ts
sorry,εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο
σου αρεσει πολυ?
τη να πει κανεις γουστα ειναι αυτα....παντως οταν ανοιξα το link της και την ειδα μου ειρθε μια μυρωδια...κατι ...ετσι απο κολωνια μυρτω!!!θα ελεγα δεν ξερω αν πηρες τιποτα χαμπαρι?πλακα μου κανετε ρε αυτο ειναι χαλια
Σίγουρα πρόκειται για ξεχωριστές κοπέλες...Τώρα αυτό που λες με το τηλ υπάρχει το ενδεχόμενο να δουλεύουν μαζί Καλλιθέα στον ίδιο χώρο και να χρησιμοποιούν ενα κοινο τηλ...Έχω απορία... Είναι δύο κοπέλες με το ίδιο τηλέφωνο.... ή ένα πρόσωπο με διπολική διαταραχή; Βρήκα δύο αγγελίες με το ίδιο τηλέφωνο...
Αγγελία Α) Αγγελία Β)
...που σημαίνει ότι είναι στην ίδια παρέα της τραβεστοξεπέτας..Σίγουρα πρόκειται για ξεχωριστές κοπέλες...Τώρα αυτό που λες με το τηλ υπάρχει το ενδεχόμενο να δουλεύουν μαζί Καλλιθέα στον ίδιο χώρο και να χρησιμοποιούν ενα κοινο τηλ...
ακρος ντερτι κ επικίνδυνο το σκηνικό θυμίζει τενια τρομου κρίμα γιατι η αγαπη ειναι θεμα..Το "ίδια παρέα τραβεστοξεπέτας" είναι υπόθεση,αλλά πολύ πιθανό... ;) Για την Αγάπη,είναι σίγουρη η ξεπέτα και η αγένεια,για την άλλη δεν ξέρω.Και ο χώρος βέβαια, ο ίδιος τραγικός...
είναι ωραία η πουτάνα,αλλά πολύ πουτάνα σε συμπεριφορά.....νομίζω είναι η χειρότερη που έχω πάρει...και ο χώρος επαναλαμβάνω άθλιος...Ελπίζω να διαβάζει και να συμμορφωθεί...για δικό της καλό...
δεν νομιζω οτι ιδρωνει το αυτι της
όταν αρχίσει να ιδρώνει η τσέπη,που κάποια στιγμή τα κορόϊδα θα τελειώσουν ή θα μειωθούν...τότε θα ιδρώσει και το αυτί και ο βρωμόκωλός της...
δυστυχως τα κορόιδα είναι ατελείωτα...όταν αρχίσει να ιδρώνει η τσέπη,που κάποια στιγμή τα κορόϊδα θα τελειώσουν ή θα μειωθούν...τότε θα ιδρώσει και το αυτί και ο βρωμόκωλός της...
Καλησπερα χύστες. Με μια προχειρη ματια στο σαιτ δεν βρηκα κατι σχετικο. Θα ήθελα την γνώμη οσων δοκίμασαν παρακαλω.
Καλησπέρα, είχα συναντηθεί 3 φορές το 2010 με την Ευα , τότε έβγαινε ως Τζίνα στην Συγγρού , ήταν σχετικά καλή ως παθητική με ωραίο και καθαρό κορμί , δεν βιαζόταν και τα προσόντα της πολύ καλα αν και δεν με ενδιέφερε να τα δοκίμασω,,λογω της δουλειας μου λείπω μεγαλο χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδος, είχε αλλάξει και τηλέφωνο εν τω μεταξύ και γύρω στο 2012 την εντόπισα στο γνωστό σαιτ ΤS Daiting με νέο τηλέφωνο και αλλαγμένη κάπως εμφανισιακά. Με θυμήθηκε και πάνω στην κουβέντα μου είπε οτι ένας Αλβανός που είχε γκόμενο την είχε κολλήσει AIDS ήταν πλέον οροθετική και το είχε γνωστοποιήσει και στην σελίδα της ως Τζίνα στο Facebook. Μου είπε οτι θα παρατούσε το άθλημα για να φροντίσει την υγεία,,,, Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η Ανευθυνότητα του εν λόγω ατόμου να Επιστρέφει στην βίζιτα με τέτοιο σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί ειμαι βέβαιος οτι πολλοί λόγω προσόντων που τους ενδιαφέρει ως παθητικοί θα τρέξουν .. και πάνω στην στιγμή της κάβλας Ολα μπορεί να συμβούν,,
και ξεφυτρώνουν συνεχώς καινούρια ;)δυστυχως τα κορόιδα είναι ατελείωτα...
και ξεφυτρώνουν συνεχώς καινούρια ;)
καλησπέρα έχει κάποιος πληροφορίες για αυτήν