Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

markos74

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ φίλε μου! Θα μπω και θα σου πω!

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια κάπου στον Περισσό σε μια γκαρσονιέρα, που έμενε τότε.
ο χωρος λίγο άθλιος και καθόλου καθαρός.
αν θυμάμαι καλά 30 είχα δώσει τότε και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή.
το κορυφαίο  :headbang: :headbang: :headbang: ,ενώ με περίμενε είπε να τηγανίσει κάτι αυγά να φάει και βρώμαγε ο τόπος.
γαμώ τις ατμοσφαιρες έκανε,άντε να σου σηκωθεί μετά. >:( >:( >:(
γενικά θα την έκρινα crosso-ξεπέτα... που δεν αξίζει πάνω από 20 και μόνο για μερακλήδες πυ γουστάρουν cross

Έτσι μπράβο,μία-μία,να βγαίνει εκτός....Ευχαριστώ  ;)

evelina

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
....ΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..... ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΩ... ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ?... ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα χύστες. Με μια προχειρη ματια στο σαιτ δεν βρηκα κατι σχετικο. Θα ήθελα την γνώμη οσων δοκίμασαν παρακαλω.

Καλησπέρα, είχα συναντηθεί 3 φορές το 2010 με την Ευα , τότε έβγαινε ως Τζίνα στην Συγγρού , ήταν σχετικά καλή ως παθητική με ωραίο και καθαρό κορμί , δεν βιαζόταν και τα προσόντα της πολύ καλα αν και δεν με ενδιέφερε να τα δοκίμασω,,λογω της δουλειας μου λείπω μεγαλο χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδος, είχε αλλάξει και τηλέφωνο εν τω μεταξύ και γύρω στο 2012 την εντόπισα στο γνωστό σαιτ ΤS Daiting με νέο τηλέφωνο και αλλαγμένη κάπως εμφανισιακά. Με θυμήθηκε και πάνω στην κουβέντα μου είπε οτι ένας Αλβανός που είχε γκόμενο την είχε κολλήσει AIDS ήταν πλέον οροθετική και το είχε γνωστοποιήσει και στην σελίδα της ως Τζίνα στο Facebook. Μου είπε οτι θα παρατούσε το άθλημα για να φροντίσει την υγεία,,,, Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η Ανευθυνότητα του εν λόγω ατόμου να Επιστρέφει στην βίζιτα με τέτοιο σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί ειμαι βέβαιος οτι πολλοί λόγω προσόντων που τους ενδιαφέρει ως παθητικοί θα τρέξουν .. και πάνω στην στιγμή της κάβλας Ολα μπορεί να συμβούν,,

ρε παιδες αυτο ειναι πολυ σοβαρο αν αληθευει

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
σας το εχω πει πριν απο ενα ετος οτι ειναι οροθετικη και το εχει αναρτησει στο φβ με το ονομα τοτε τζινα θεου
Aν η τζίνα με την ευα είναι το ίδιο πρόσωπο τότε ναι είναι οροθετική, το είχε γράψει η ιδια σαν τζινα θεού στο fb και μάλιστα δήλωνε και περήφανη... το είχα επισημάνει και εγώ πριν κανα χρόνο... 

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Πρόσφατα έγινε τεστ στην Ναταλίτσα 24.
Η εμπειρία είναι ανάμεικτη.Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα,αλλά κάποια πραγματάκια,κάνουν την διαφορά.Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα.Αν δεν κάνω λάθος,δεν έχει δικό της προφίλ στα τρανσέξουαλ,οπότε κριτική σε μορφή έκθεσης,δεν μπορώ να κάνω....Το κορίτσι παθητικό,αλλά αν της έδινες χώρο και τα ήθελε κι ο κώλος σου,εύκολα σε κάρφωνε...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Πρόσφατα έγινε τεστ στην Ναταλίτσα 24.
Η εμπειρία είναι ανάμεικτη.Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα,αλλά κάποια πραγματάκια,κάνουν την διαφορά.Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα.Αν δεν κάνω λάθος,δεν έχει δικό της προφίλ στα τρανσέξουαλ,οπότε κριτική σε μορφή έκθεσης,δεν μπορώ να κάνω....Το κορίτσι παθητικό,αλλά αν της έδινες χώρο και τα ήθελε κι ο κώλος σου,εύκολα σε κάρφωνε...
γιατι δεν θα ξαναπήγαινες;; τι δεν σου άρεσε;;

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αναλύω : καυλόφατσα,καθαρή,αν και δεν θα έλεγα το ίδιο και για το μπάνιο-τουαλέτα της,σου λέει μα και μου με την κωλοτρυπίδα της,δεν αφήνει δαχτυλιάσματα,λες και φοβάται μην την ξεπαρθενιάσουμε με κανένα δάχτυλο.Αν και ομιλητική από κοντά,είναι ψυχρή κάποιες φορές και σου δίνει την εντύπωση του ξέρεις..ναι ,άντε τελείωνε, ναι οκ...γενικά δεν θα την χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση gfe.Αντίθετα μάλιστα,βγάζει κάποια στοιχεία που της ταιριάζει περισσότερο ο ενεργητικός ρόλος,παρά ο παθητικός.Ευτυχώς που δεν είμαι παθητικός και στην παρούσα φάση ήταν αυτή,γιατί θα είχε άγριες διαθέσεις....
Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα μπω,καλό και για τους 2.Σκοπός μου δεν είναι να την θάψω,αλλά το να βελτιωθεί και αυτό για ΄κείνη και όχι για μένα.Το 50άρι δεν θα πω ότι το έκλαψα,το δούλεψε το κορίτσι.Κάποιοι θα πουν ότι είναι πολλά για ένα άβυζο...πιθανά και να είναι.Όμως κάποια θεματάκια καθαριότητας που με ενόχλησαν,κάποια στοπ στην πράξη και αυτή η παγωμένη συμπεριφορά και η αίσθηση του ναι έλα,ναι τελείωνε,ναι φύγε,σαν να σου κάνει χάρη που σου μιλάει,πραγματικά με απομακρυναν απ το να σκεφτώ να ξαναπεράσω από ΄κει.
Έχω συναντήσει πολύ πιο φιλικές και ζεστές συμπεριφορές στον χώρο,όπως βέβαια και πολύ χειρότερες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Αναλύω : καυλόφατσα,καθαρή,αν και δεν θα έλεγα το ίδιο και για το μπάνιο-τουαλέτα της,σου λέει μα και μου με την κωλοτρυπίδα της,δεν αφήνει δαχτυλιάσματα,λες και φοβάται μην την ξεπαρθενιάσουμε με κανένα δάχτυλο.Αν και ομιλητική από κοντά,είναι ψυχρή κάποιες φορές και σου δίνει την εντύπωση του ξέρεις..ναι ,άντε τελείωνε, ναι οκ...γενικά δεν θα την χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση gfe.Αντίθετα μάλιστα,βγάζει κάποια στοιχεία που της ταιριάζει περισσότερο ο ενεργητικός ρόλος,παρά ο παθητικός.Ευτυχώς που δεν είμαι παθητικός και στην παρούσα φάση ήταν αυτή,γιατί θα είχε άγριες διαθέσεις....
Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα μπω,καλό και για τους 2.Σκοπός μου δεν είναι να την θάψω,αλλά το να βελτιωθεί και αυτό για ΄κείνη και όχι για μένα.Το 50άρι δεν θα πω ότι το έκλαψα,το δούλεψε το κορίτσι.Κάποιοι θα πουν ότι είναι πολλά για ένα άβυζο...πιθανά και να είναι.Όμως κάποια θεματάκια καθαριότητας που με ενόχλησαν,κάποια στοπ στην πράξη και αυτή η παγωμένη συμπεριφορά και η αίσθηση του ναι έλα,ναι τελείωνε,ναι φύγε,σαν να σου κάνει χάρη που σου μιλάει,πραγματικά με απομακρυναν απ το να σκεφτώ να ξαναπεράσω από ΄κει.
Έχω συναντήσει πολύ πιο φιλικές και ζεστές συμπεριφορές στον χώρο,όπως βέβαια και πολύ χειρότερες.

Αντικειμενικός. Σωστή κριτική.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Το "ίδια παρέα τραβεστοξεπέτας" είναι υπόθεση,αλλά πολύ πιθανό... ;) Για την Αγάπη,είναι σίγουρη η ξεπέτα και η αγένεια,για την άλλη δεν ξέρω.Και ο χώρος βέβαια, ο ίδιος τραγικός...

Και οι δύο τα ίδια σκατά είναι.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αυτα γιατρε ειναι κλασσικα 30αρακια στην πιατσα :rockon: :rockon:
αν δε εισαι και ο μεγας παζαρτζης madly τα παιζεις μπαλα και με 20 χωρις καν να κατεβασεις το παραθυρο :grin: :grin:
αλλα το τηλεφωνο δυστηχως εκτος το οτι 100% ειναι ζαρια στον τομεα ξεπετα δεν χωραει και παζαρια :S

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
....ΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..... ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΩ... ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ?... ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!
τελικα μανταμ τα αυγα τηγανιτα ή βραστα ηταν? :grin: :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
καλος το ταλαρο...σορυ το μωρο ηθελα να πω...

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291

Καλώς την,σίγουρος είμαι κούκλα μου.
Πευκάκια - Περισσός κάπου εκεί γύρω τέλος πάντων ,σε μια γκαρσονιέρα ισόγειο.

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Καλησπερα χύστες. Με μια προχειρη ματια στο σαιτ δεν βρηκα κατι σχετικο. Θα ήθελα την γνώμη οσων δοκίμασαν παρακαλω.

Καλησπέρα, είχα συναντηθεί 3 φορές το 2010 με την Ευα , τότε έβγαινε ως Τζίνα στην Συγγρού , ήταν σχετικά καλή ως παθητική με ωραίο και καθαρό κορμί , δεν βιαζόταν και τα προσόντα της πολύ καλα αν και δεν με ενδιέφερε να τα δοκίμασω,,λογω της δουλειας μου λείπω μεγαλο χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδος, είχε αλλάξει και τηλέφωνο εν τω μεταξύ και γύρω στο 2012 την εντόπισα στο γνωστό σαιτ ΤS Daiting με νέο τηλέφωνο και αλλαγμένη κάπως εμφανισιακά. Με θυμήθηκε και πάνω στην κουβέντα μου είπε οτι ένας Αλβανός που είχε γκόμενο την είχε κολλήσει AIDS ήταν πλέον οροθετική και το είχε γνωστοποιήσει και στην σελίδα της ως Τζίνα στο Facebook. Μου είπε οτι θα παρατούσε το άθλημα για να φροντίσει την υγεία,,,, Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η Ανευθυνότητα του εν λόγω ατόμου να Επιστρέφει στην βίζιτα με τέτοιο σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί ειμαι βέβαιος οτι πολλοί λόγω προσόντων που τους ενδιαφέρει ως παθητικοί θα τρέξουν .. και πάνω στην στιγμή της κάβλας Ολα μπορεί να συμβούν,,

σας το εχω πει πριν απο ενα ετος οτι ειναι οροθετικη και το εχει αναρτησει στο φβ με το ονομα τοτε τζινα θεου

Aν η τζίνα με την ευα είναι το ίδιο πρόσωπο τότε ναι είναι οροθετική, το είχε γράψει η ιδια σαν τζινα θεού στο fb και μάλιστα δήλωνε και περήφανη... το είχα επισημάνει και εγώ πριν κανα χρόνο...  

Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. Αλλά είναι η ίδια ρε παιδιά? Νομίζω ότι η τζίνα είχε άλλη φάτσα. Όποιοι έχουν πάει με τη Τζίνα και είναι σίγουροι ότι είναι το ίδιο άτομο με την Έυα αυτών των αγγελιών ας ενημερώσουν για να προσέχει ο κόσμος.

evelina

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ...ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΕΜΕΝΕ ΜΙΑ ΝΑΝΣΥ ΤΡΑΝΣ ΠΟY ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ PROFILE ΣΤΟ TS-DATING 22 ETWN KAI AYTH... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΩΣ " νανσυ τρανς "

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom