Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Ξέρουμε κάτι για τις συγκεκριμένες?

Δεν έχω καταλάβει επίσης γιατί κάποιες δεν καταλαβαίνουν ότι το να βάζουν αγγελία με διαφορετικό όνομα ή username βάζει πάντα τον άλλο σε σκέψεις!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Ξέρουμε κάτι για τις συγκεκριμένες?

Δεν έχω καταλάβει επίσης γιατί κάποιες δεν καταλαβαίνουν ότι το να βάζουν αγγελία με διαφορετικό όνομα ή username βάζει πάντα τον άλλο σε σκέψεις!

η ελσα ξερω οτι βγαζει στην κρητη εδω και χρόνια η αλλη πραγματηκα δεν εχω ιδεα

lordasriel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια πετυχα πριν μια ωρα ενα ξανθο κοντουλικο που ακουγε στο ονομα Στελλα εκει στην αριστοτελους στην αρχη της συγγρου!!
Ξερουμε τπτ??

cabrin

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Νυχτερινη εξορμηση εχτες το ραδυ γυρω στις 2 30 στην συγγρου.Παροτι αργια περιμενα λιγοτερη κινητικοτητα αλλα ειχε αρκετα κοριτσια ετοιμα για μαχη.Καθοτι τα οικονομικα περιθωρια ειναι στενα και η καυλα μεγαλη ηθελα να δωσω το 20αρικο καπου που να αξιζε(δεν περιμενα να γαμησω ουτος η αλλος) αλλα ρε αδερφε μια πιπα κατι να ξαλαφρωσουμε λιγακι......Μετα απο καμμια δεκαρια που ειδα και δεν τις ξερω να πω την αληθεια ειδα ενα μωρο σε ενα ασπρο τιχουαν λιγο ποιο κατω απο κει που βγαινει η σαμπρινα και η ροζα.....Σταματαω τη ρωταω και μου λεει 20 σε γλυφω και 40 κανουμε σεξ....λεω 20 και πηγαμε στο σπιτι της και κατσαμε κανενα 20λεπτο.....ΤΡΕΛΟ μωρο αδερφια,Σαντυ τη λενε πολυ καλη στο στοματικο αλλα και πολυ καλη στην επικοινωνα,εννοω χαμογελαστη πλακατζου και καυλιτσα μαζι.Πολλες φορες νομιζω οτι δεν μετραει μονο η εμφανιση αλλα και η συμπεριφορα.Καλη συνεχεια σε ολους.

koniordos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Νυχτερινη εξορμηση εχτες το ραδυ γυρω στις 2 30 στην συγγρου.Παροτι αργια περιμενα λιγοτερη κινητικοτητα αλλα ειχε αρκετα κοριτσια ετοιμα για μαχη.Καθοτι τα οικονομικα περιθωρια ειναι στενα και η καυλα μεγαλη ηθελα να δωσω το 20αρικο καπου που να αξιζε(δεν περιμενα να γαμησω ουτος η αλλος) αλλα ρε αδερφε μια πιπα κατι να ξαλαφρωσουμε λιγακι......Μετα απο καμμια δεκαρια που ειδα και δεν τις ξερω να πω την αληθεια ειδα ενα μωρο σε ενα ασπρο τιχουαν λιγο ποιο κατω απο κει που βγαινει η σαμπρινα και η ροζα.....Σταματαω τη ρωταω και μου λεει 20 σε γλυφω και 40 κανουμε σεξ....λεω 20 και πηγαμε στο σπιτι της και κατσαμε κανενα 20λεπτο.....ΤΡΕΛΟ μωρο αδερφια,Σαντυ τη λενε πολυ καλη στο στοματικο αλλα και πολυ καλη στην επικοινωνα,εννοω χαμογελαστη πλακατζου και καυλιτσα μαζι.Πολλες φορες νομιζω οτι δεν μετραει μονο η εμφανιση αλλα και η συμπεριφορα.Καλη συνεχεια σε ολους.

φιλε αυτη ειχε προσοντα η οχι?

cabrin

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
0
οχι ηταν εγχειρισμενη......γυρω στο 190 ξανθια με γυαλακι δασκαλας ....βυζια τουμπανο και πολυ ωραιο σωμα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Μπα δεν το ξερα οτι παιζει σε αυτες τις τιμες....εχω καιρο να σταματησω

cabrin

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
0
νασου πω την αληθεια και εγω ξαφνιαστκα...νομιζα θα την βγαλουμε στο αμαξι αλλα ηταν ευχαριστο μπορω να πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom