Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Morenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για παιδιά θέλω βρεθώ με μια Τρανς να είναι ενεργητική αλά είμαι προταρεις κσερεται καμία καλη?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
post-op στο χωρο της πολυ καλο παιδι.
καλα λες εχεις δικαιο την ειδα στην συνεντευξη τοτε που εκανε ο κυριος ''ποταμι''
σαν παιδι μου φανηκε τρομερο και μενα αλλα για το κρεββατι της μπερδευτικα πολυ να σου πω απο αυτα που ελεγε :think: :think:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Για παιδιά θέλω βρεθώ με μια Τρανς να είναι ενεργητική αλά είμαι προταρεις κσερεται καμία καλη?
Και βεβαια ξερουμε senior!!!ξερουμε μια η οποια δεν παει ΜΕΓΑΡΟ αλλα παει με τον ΠΑΙΔΑΡΟ και ειναι αυτη......................
οποτε αν εισαι πρωταρα κοπιασε μπορει να εχεις τυχη...
alyssa με λυσσα λεμε εεεερεεε τη μου θυμιζει χρονια και ζαμανια...
δηλωνει διαφορετικη τρανς σημερα και  αντικοινωνικη εκ φυσεως...τωρα σε συμπεριφορα σε διαταραχη ,θα σε γελασω...  ,εεε καλα αμα διαβασεις  τα πρωσοπικα της σχολια για εκεινη θα καταλαβεις  :huh: :grin:

cabrin

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
0
αν πει οτι ειναι πρωταρης θα το προσεξουν το παιδι.....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
ναι, θα του βάλουν διπλή δόση βαζελίνη..

Morenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Νικόλ..ώρες...για προτοι φορα θα πόνεσω..:?θα βγει αιμα..?

cabrin

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
0
αν ειναι να διαβεις αυτα τα μονοπατια να το κανεις σωστα.......εισαι σε καλα χεριαα αν το πεις απο την αρχη.....κατεβα μετα τις δωδεκα αρχες συγγρου ..μην φανταστεις και αιμα περιοδου....κυλιδες θα ειναι

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
άκου φίλε μου, με τέτοιο ερώτημα προβοκατόρικο που έβαλες θα λάβεις και τις ανάλογες απαντήσεις από τα μέλη.
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτή που σε εξιτάρει περισσότερο και αν δεν είναι ενεργητική στο βαθμό που την επιθυμείς, δεν πειράζει. Παίξε μαζί της και θα έρθει και η τυχερή περίπτωση. Εξάλλου είναι μιά μικρή εξερεύνηση και περιπέτεια το τραβεστοκυνήγι, όπως και όλη η ζωή.
Συμβουλεύω, αν το επιτρέπεις, να μη ψωνίσεις από Συγγρού, προτίμησε το ιντερνετ λόγω περισσότερου χρόνου που σου διαθέτουν (κατά μέσο όρο) και αν γουστάρεις κάποια από εκεί, κάνε αναζήτηση να βρεις πληροφορίες εδώ μέσα για αυτήν.
καλή τύχη

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Θελω να δωσω πιπα σε TS σινεμα. Εχει κανει οδηγο διαβιωσης για αυτο το αθλημα?  :S

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
οδηγό επιβίωσης θέλεις να πεις  :huh:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Οχι, καλα το λεω διαβιωσης.  :rolleyes:

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
589
Πόντοι
311
άκου φίλε μου, με τέτοιο ερώτημα προβοκατόρικο που έβαλες θα λάβεις και τις ανάλογες απαντήσεις από τα μέλη.
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτή που σε εξιτάρει περισσότερο και αν δεν είναι ενεργητική στο βαθμό που την επιθυμείς, δεν πειράζει. Παίξε μαζί της και θα έρθει και η τυχερή περίπτωση. Εξάλλου είναι μιά μικρή εξερεύνηση και περιπέτεια το τραβεστοκυνήγι, όπως και όλη η ζωή.
Συμβουλεύω, αν το επιτρέπεις, να μη ψωνίσεις από Συγγρού, προτίμησε το ιντερνετ λόγω περισσότερου χρόνου που σου διαθέτουν (κατά μέσο όρο) και αν γουστάρεις κάποια από εκεί, κάνε αναζήτηση να βρεις πληροφορίες εδώ μέσα για αυτήν.
καλή τύχη

νομιζω πως ο φιλος μπιλης τα καλυψε ολα τα κενα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

nikolaou639

Ενεργό Μέλος