You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
post-op στο χωρο της πολυ καλο παιδι.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ???
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ψάξε και στο youtube σε εκδηλώσεις με τατσόπουλο κλπ υπέρ τρανς ατόμων
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ???
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
καλα λες εχεις δικαιο την ειδα στην συνεντευξη τοτε που εκανε ο κυριος ''ποταμι''post-op στο χωρο της πολυ καλο παιδι.
σαν παιδι μου φανηκε τρομερο και μενα αλλα για το κρεββατι της μπερδευτικα πολυ να σου πω απο αυτα που ελεγε
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
Και βεβαια ξερουμε senior!!!ξερουμε μια η οποια δεν παει ΜΕΓΑΡΟ αλλα παει με τον ΠΑΙΔΑΡΟ και ειναι αυτη......................Για παιδιά θέλω βρεθώ με μια Τρανς να είναι ενεργητική αλά είμαι προταρεις κσερεται καμία καλη?
οποτε αν εισαι πρωταρα κοπιασε μπορει να εχεις τυχη...
alyssa με λυσσα λεμε εεεερεεε τη μου θυμιζει χρονια και ζαμανια...
δηλωνει διαφορετικη τρανς σημερα και αντικοινωνικη εκ φυσεως...τωρα σε συμπεριφορα σε διαταραχη ,θα σε γελασω... ,εεε καλα αμα διαβασεις τα πρωσοπικα της σχολια για εκεινη θα καταλαβεις
Για παιδιά θέλω βρεθώ με μια Τρανς να είναι ενεργητική αλά είμαι προταρεις κσερεται καμία καλη?
Βρες το ασπρο σμαρτ μια μελαχροινη τη Νικολ......η τη Σαμπρινα με Α-class....
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.621
- Πόντοι
- 606
η εχω μεγαλο πουλακι γαμαει το νου σας....Βρες το ασπρο σμαρτ μια μελαχροινη τη Νικολ......η τη Σαμπρινα με Α-class....
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 456
ναι, θα του βάλουν διπλή δόση βαζελίνη..
xaris.sevas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
άκου φίλε μου, με τέτοιο ερώτημα προβοκατόρικο που έβαλες θα λάβεις και τις ανάλογες απαντήσεις από τα μέλη.
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτή που σε εξιτάρει περισσότερο και αν δεν είναι ενεργητική στο βαθμό που την επιθυμείς, δεν πειράζει. Παίξε μαζί της και θα έρθει και η τυχερή περίπτωση. Εξάλλου είναι μιά μικρή εξερεύνηση και περιπέτεια το τραβεστοκυνήγι, όπως και όλη η ζωή.
Συμβουλεύω, αν το επιτρέπεις, να μη ψωνίσεις από Συγγρού, προτίμησε το ιντερνετ λόγω περισσότερου χρόνου που σου διαθέτουν (κατά μέσο όρο) και αν γουστάρεις κάποια από εκεί, κάνε αναζήτηση να βρεις πληροφορίες εδώ μέσα για αυτήν.
καλή τύχη
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτή που σε εξιτάρει περισσότερο και αν δεν είναι ενεργητική στο βαθμό που την επιθυμείς, δεν πειράζει. Παίξε μαζί της και θα έρθει και η τυχερή περίπτωση. Εξάλλου είναι μιά μικρή εξερεύνηση και περιπέτεια το τραβεστοκυνήγι, όπως και όλη η ζωή.
Συμβουλεύω, αν το επιτρέπεις, να μη ψωνίσεις από Συγγρού, προτίμησε το ιντερνετ λόγω περισσότερου χρόνου που σου διαθέτουν (κατά μέσο όρο) και αν γουστάρεις κάποια από εκεί, κάνε αναζήτηση να βρεις πληροφορίες εδώ μέσα για αυτήν.
καλή τύχη
Για παιδιά θέλω βρεθώ με μια Τρανς να είναι ενεργητική αλά είμαι προταρεις κσερεται καμία καλη?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
οδηγό επιβίωσης θέλεις να πεις
nikolaou639
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 589
- Πόντοι
- 311
άκου φίλε μου, με τέτοιο ερώτημα προβοκατόρικο που έβαλες θα λάβεις και τις ανάλογες απαντήσεις από τα μέλη.
καλή τύχη
νομιζω πως ο φιλος μπιλης τα καλυψε ολα τα κενα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εδω εισαι...www.adoos.gr/post/32549063/to_papari_stazei_meli_gia_opion_theli_piotita]http://www.adoos.gr/post/32549063/to_papari_stazei_meli_gia_opion_theli_piotita [/URL]Για παιδιά θέλω βρεθώ με μια Τρανς να είναι ενεργητική αλά είμαι προταρεις κσερεται καμία καλη?
nikolaou639
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 589
- Πόντοι
- 311
και μετα απο αυτο αμα ξαναθελησεις τρανς τοτε σιγουρα εχουμε θεμα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)