Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
ξενοδοχεια με τρανς στο κεντρο υπαρχουν 

Αααααααααχ,τι μου θυμησες :)
Τα παλια χρονια,εκει που τωρα αραζουν οι μαυρουλες πισω απο το δημαρχειο Αθηνων ειχε ενα ξενοδοχειο που καναν πιατσα,βεβαια εχει κλεισει τωρα :(

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Αααααααααχ,τι μου θυμησες :)
Τα παλια χρονια,εκει που τωρα αραζουν οι μαυρουλες πισω απο το δημαρχειο Αθηνων ειχε ενα ξενοδοχειο που καναν πιατσα,βεβαια εχει κλεισει τωρα :(
Και στο πεζοδρομιο απεναντι στηνοντουσαν οι τυποι και περιμενανε τη σειρα τους για καυλαντισμα...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.875
Πόντοι
3.886
κανα κολομπαρο με τρανς υπαρχει...?

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
α ρε ποσα ωραια τεμαχια θελω να δοκιμασω και δεν μπορω..γαμω τη φτωχια μου μεσα!!

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Παρασκευη βραδυ στισ 2330 στην λεωφορο στην αρχη αρχη κυκλοφορουσε ενα περιεργο "αλεξιπτοτο". Νεαρη πολυ λεπτη με σκισμενο τζιν ξανθια κορασιδα λιγο αληθορη που μιλουσε ψευδα (η μπερδευε τα λογια της απτη μαστουρα). Σταματαω να δω και μου εκανε κατι απο ζακι ....η τεσπα κατι τελιωμενο. Ρωταω τιμη δν θυμαμαι τι μου ειπε μου λεει εαν τον εχω μεγαλο της λεω ναι και απαντα ελα παμε να σε παρω τσαμπα τωρα και παει να ανοιξει την πορτα (ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ δεν της τον εδινα). Την κοβω ευγενικα και την κανω. Στην κοιλια της ειχε μαυρα σημαδια. Τι αλλο θα δουν τα ματια μου;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
κανα σχολιο για την επομενη? δεν εχω βρει καποια αναφορα προχειρα που κοιταξα..
βουλβαρακι .....ακαδημια πλατονος εμφανίσιμη με τα κιλακια της το τρωει ολο το φαι της καλο παιδι...δεν ξερω αν ειναι αθηνα τωρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom