Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ειχα βρεθεί μαζι της πριν κανα τετράμηνο ...καθαρά παθητική....ωραίο σώμα και προσωπάκι θηλυκό...όπως στις φωτό...πολύ στενή μεσούλα και στρογγυλό κωλαράκι ...η χαρά του ενεργητικού...όρεξη να έχεις...κυψελη μένει και είχα δώσει €50...στα υπόψη ότι δεν φιλάει και σου φήνει εντελώς την πρωτοβουλία...μου είπε πάντως πως είναι από σερβία κι όχι βουλγαρία  :think:
αφου δεν σου ειπε ο τι εναι απο ΗΑΕ παλι καλα :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
live τωρα κανει το αγαλμα δεν κουνιεται με τπτ :grin: :grin: :grin:
αν κανει το ιδιο κρεββατι μ αυτα που κανει τωρα πρεπει να εχει καει κοσμος και κοσμακης :grin: :grin:

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Παιδια σας ευχαριστω που μοιραστηκατε τις γνωσεις σας μαζι μου. Να ειστε καλα και για τον χρονο που μου αφιερωσατε μα και φυσικα για τις ...βαθυτατες γνωσεις σας. Αγγελος.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν ξέραμε, αλλά μάθαμε πως όποια καινούργια έρχεται Αθήνα νομίζει πως έχουμε τίποτα πετρελαιοπηγές στη Μαγούλα.  >:(

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
589
Πόντοι
311
φιλε εχω ταμπλετ και δεν τη βλεπω καλα χαλια ειναι??

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6

Αν ήσουν λιγότερο τεμπέλης θα έβλεπες ότι στο thread "Τραβέλια - γενική συζήτηση" κάποιοι άλλοι ρώτησαν για την ίδια λίγες ώρες πριν.

Επίσης δεν χρειάζεται να ανοίγουμε νέο νήμα για να ρωτάμε για κάθε νέο "κορίτσι" που βγάζει αγγελία. Ρωτάς σε ενα από τα υπάρχοντα sticky threads πιο πάνω που είναι και με bold γράμματα και ίσως κάποιος να μπορεί να σου απαντήσει. 

green_gr

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα είμαι μερικες μερες Αθηνα και μιας και θα είμαι μονος λεω επιτελους να δοκιμασω και με ts μην το εχω αποθημενο.Σκεφτομουν την Elena sunrise αλλα καποια πραγματα που διαβασα με προβληματισαν.Με ενδιαφερει η εμφανιση και η ανεση (κυριως συμπεριφορα) καθως θα είναι η πρωτη εμπειρια.Ευχαριστω οποιον κανει το καλο να βοηθησει :helpplea:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.619
Πόντοι
606
Θα είμαι μερικες μερες Αθηνα και μιας και θα είμαι μονος λεω επιτελους να δοκιμασω και με ts μην το εχω αποθημενο.Σκεφτομουν την Elena sunrise αλλα καποια πραγματα που διαβασα με προβληματισαν.Με ενδιαφερει η εμφανιση και η ανεση (κυριως συμπεριφορα) καθως θα είναι η πρωτη εμπειρια.Ευχαριστω οποιον κανει το καλο να βοηθη

παρε κ ρωτα την κοπελα θα σε κατατοπισει πληρες

marqano

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας εχει κανεις το τηλ της μανιας της ξανθιας που δουλευει και στις κουκλες(οποιο το εχει να μπορει να μου το στειλει π.μ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom