Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
η λολιταελλι ειδικα εχει ωραιο κορμι αλλα στο προσωπο το χαλαει.. δε μπορω να ωρω και φωτο της. μονο 3 που δε καταλαβαινω πολλα.
ειναι μια χαρα και στο γαμησι την κανεις οτι θελεις...

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές, έχετε δει τραβέλια καραφλά? Δε νομίζω να υπάρχουν... μήπως έχουν βρει το φάρμακο για την φαλάκρα και δε μας το λένε? Και κάτι άλλο, μ αρέσει να τον παίζω με τραβέλια γιατί μου φαίνεται πως κάνουν καλύτερες πίπες από τις γυναίκες... τουλαχιστον έτσι δείχνουν στην κάμερα... είναι κακό αυτό για την straightοσύνη μου?

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
ξέρουμε κάτι για το συγκεγκριμένο κορίτσι?
μόλις χθές έκανε εγγραφή στο ts-dating
μήπως την ξέρει κάποιος με διαοφορετικό όνομα?

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βανα (παιλοτερα Τινα τρανς) ειναι καλη περιπτωση. Ανεση χρονου και αρκετα παθιασμενη εκτονωση. Στα μειον οπως εχω αναφερει παλαιοτερα, ο χωρος εχει ποτισει απτο τσιγαρο πραμα που με ενοχλησε αρκετα και στη επιστροφη ολα τα παραθυρα της σακαρακας 313 μου τα ειχα ανοιχτα για να αναπνευσω. Τα ρουχα πηγαν απευθειας στο πλυντηριο.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
Βανα (παιλοτερα Τινα τρανς) ειναι καλη περιπτωση. Ανεση χρονου και αρκετα παθιασμενη εκτονωση. Στα μειον οπως εχω αναφερει παλαιοτερα, ο χωρος εχει ποτισει απτο τσιγαρο πραμα που με ενοχλησε αρκετα και στη επιστροφη ολα τα παραθυρα της σακαρακας 313 μου τα ειχα ανοιχτα για να αναπνευσω. Τα ρουχα πηγαν απευθειας στο πλυντηριο.
αυτό το.. "πολύ παθιασμένη εκτόνωση" πολύ μ' αρέσει.. :P

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
ήσουν σαφέστατος..
  Επειδη δεν ξερω πωα να δημιουργησω ενα νεο θεμα  θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Βρηκα αυτην    και αναρωτηθηκα αν καποιος φιλος εχει γνωση του "αντικειμενου...". Θα χαρω να διαβασω τις εμπειριες σας για να μη βαδιζουμε στα ..σκοταδια οι υπολοιποι. (Αν και ολοι ξερουν οτι μας αρεσουν τα σκοταδια !!!)

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
ήσουν σαφέστατος..
  Επειδη δεν ξερω πως να δημιουργησω ενα νεο θεμα   θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Βρηκα αυτην       και αναρωτηθηκα αν καποιος φιλος εχει γνωση του "αντικειμενου...". Θα χαρω να διαβασω τις εμπειριες σας για να μη βαδιζουμε στα ..σκοταδια οι υπολοιποι. (Αν και ολοι ξερουν οτι μας αρεσουν τα σκοταδια !!!)
ήσουν σαφέστατος..

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
  Επειδη δεν ξερω πως να δημιουργησω ενα νεο θεμα   θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Βρηκα αυτην       και αναρωτηθηκα αν καποιος φιλος εχει γνωση του "αντικειμενου...". Θα χαρω να διαβασω τις εμπειριες σας για να μη βαδιζουμε στα ..σκοταδια οι υπολοιποι. (Αν και ολοι ξερουν οτι μας αρεσουν τα σκοταδια !!!)

Την εν λογω κυρια την ειχα παρει τηλ πριν διαστημα, 50 ευρος αλλα ο τονος της φωνης της στο τηλ δε μου αρεσε, ψιλο αδιαφορη και ακουγοταν απασχολημενη με κατι αλλο. Οποτε και δεν προχωρισα σε συναντηση.

μετα απο ψαξιμο νομιζω πρεπει να ειναι η Πελλυ και cd...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
Την εν λογω κυρια την ειχα παρει τηλ πριν διαστημα, 50 ευρος αλλα ο τονος της φωνης της στο τηλ δε μου αρεσε, ψιλο αδιαφορη και ακουγοταν απασχολημενη με κατι αλλο. Οποτε και δεν προχωρισα σε συναντηση.

μετα απο ψαξιμο νομιζω πρεπει να ειναι η Πελλυ και cd...
ναι αυτη ειναι, τη λεγαμε και Πελοπιδα ενα διαστημα και ηρθε εδω κι εριχνε καντηλια στους παντες.. γενικως ειναι μυστηριος τυπος λιγακι ψυχακιας.. δεν ξερω βεβαια αν κανει.. παθιασμενη εκτονωση.. :P

hornycd1234

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Εγω παντος εχω παει 3 φορες μαζι της και οποτε παω συγγρου αυτην ξαχνω, γιατι μου αρεσει πολυ το προσωπο της και κανει και πολυ καλο κρεβατι και ειναι πολυ γλυκια. Βεβαια ολα αυτα για τα 50 ευρω που ζηταει μην περιμενεις πραγματα των 150-200ευρω. παρολο που πολλες φορες και τα 200αρια βγηκανε πολυ χειροτερα απο την Μαγια.

Εγω θα σου ελεγα να την δοκιμασεις!!

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Συμφωνούμε.....η κυρά Πέλη είναι, είπε να αλλάξει κι αυτή λιγάκι το χαϊδευτικό.

Πάντως για να το λέει και ο Δημήτρης Κόλλιας,με το πρώτο του μήνυμα στο φόρουμ,ότι έιναι τόσο καλή..ε μάλλον θα είναι..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Εγω παντος εχω παει 3 φορες μαζι της και οποτε παω συγγρου αυτην ξαχνω, γιατι μου αρεσει πολυ το προσωπο της και κανει και πολυ καλο κρεβατι και ειναι πολυ γλυκια. Βεβαια ολα αυτα για τα 50 ευρω που ζηταει μην περιμενεις πραγματα των 150-200ευρω. παρολο που πολλες φορες και τα 200αρια βγηκανε πολυ χειροτερα απο την Μαγια.

να φανταστω γιατρε παρακολουθεις χρονια το σαιτ αλλα ειπες τωρα να γραψεις? :grin:

hornycd1234

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι ,οτι καιρο μπαινω μεσα αλλα τωρα εκανα προφιλ. εμπαινα ποιο πολυ στο ts-dating και εδω για να διαβασω κρητικες για τις κοπελες που εβλεπα εκει, τωρα αν δεν με πιστευετε δεν με πολυ νοιαζει να σας πω και την αληθεια μου , δεν περνω ποσοστα απο την (κοπελα)  :grin:
Παντος αν τσαρκα στην συγγρου καποιος εχει βρει καλητερη να μου πει και μενα γιατι συγγρου 90% εχω πεταξει τα λεφτα μου.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
λεπτομέρεια : βάζει πολύ δυνατό άρωμα. >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom