Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
αυτην εδω την καριολα την ξερουμε?
ειναι μια χαρα και στο γαμησι την κανεις οτι θελεις...η λολιταελλι ειδικα εχει ωραιο κορμι αλλα στο προσωπο το χαλαει.. δε μπορω να ωρω και φωτο της. μονο 3 που δε καταλαβαινω πολλα.
αυτό το.. "πολύ παθιασμένη εκτόνωση" πολύ μ' αρέσει..Βανα (παιλοτερα Τινα τρανς) ειναι καλη περιπτωση. Ανεση χρονου και αρκετα παθιασμενη εκτονωση. Στα μειον οπως εχω αναφερει παλαιοτερα, ο χωρος εχει ποτισει απτο τσιγαρο πραμα που με ενοχλησε αρκετα και στη επιστροφη ολα τα παραθυρα της σακαρακας 313 μου τα ειχα ανοιχτα για να αναπνευσω. Τα ρουχα πηγαν απευθειας στο πλυντηριο.
αυτό το.. "πολύ παθιασμένη εκτόνωση" πολύ μ' αρέσει..
Επειδη δεν ξερω πωα να δημιουργησω ενα νεο θεμα θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Βρηκα αυτην και αναρωτηθηκα αν καποιος φιλος εχει γνωση του "αντικειμενου...". Θα χαρω να διαβασω τις εμπειριες σας για να μη βαδιζουμε στα ..σκοταδια οι υπολοιποι. (Αν και ολοι ξερουν οτι μας αρεσουν τα σκοταδια !!!)ήσουν σαφέστατος..
Επειδη δεν ξερω πως να δημιουργησω ενα νεο θεμα θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Βρηκα αυτην και αναρωτηθηκα αν καποιος φιλος εχει γνωση του "αντικειμενου...". Θα χαρω να διαβασω τις εμπειριες σας για να μη βαδιζουμε στα ..σκοταδια οι υπολοιποι. (Αν και ολοι ξερουν οτι μας αρεσουν τα σκοταδια !!!)ήσουν σαφέστατος..
ήσουν σαφέστατος..
Επειδη δεν ξερω πως να δημιουργησω ενα νεο θεμα θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Βρηκα αυτην και αναρωτηθηκα αν καποιος φιλος εχει γνωση του "αντικειμενου...". Θα χαρω να διαβασω τις εμπειριες σας για να μη βαδιζουμε στα ..σκοταδια οι υπολοιποι. (Αν και ολοι ξερουν οτι μας αρεσουν τα σκοταδια !!!)
ναι αυτη ειναι, τη λεγαμε και Πελοπιδα ενα διαστημα και ηρθε εδω κι εριχνε καντηλια στους παντες.. γενικως ειναι μυστηριος τυπος λιγακι ψυχακιας.. δεν ξερω βεβαια αν κανει.. παθιασμενη εκτονωση..Την εν λογω κυρια την ειχα παρει τηλ πριν διαστημα, 50 ευρος αλλα ο τονος της φωνης της στο τηλ δε μου αρεσε, ψιλο αδιαφορη και ακουγοταν απασχολημενη με κατι αλλο. Οποτε και δεν προχωρισα σε συναντηση.
μετα απο ψαξιμο νομιζω πρεπει να ειναι η Πελλυ και cd...
Επειδη δεν ξερω πως να δημιουργησω ενα νεο θεμα θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Βρηκα αυτην και αναρωτηθηκα αν καποιος φιλος εχει γνωση του "αντικειμενου...". Θα χαρω να διαβασω τις εμπειριες σας για να μη βαδιζουμε στα ..σκοταδια οι υπολοιποι. (Αν και ολοι ξερουν οτι μας αρεσουν τα σκοταδια !!!)
να φανταστω γιατρε παρακολουθεις χρονια το σαιτ αλλα ειπες τωρα να γραψεις?Εγω παντος εχω παει 3 φορες μαζι της και οποτε παω συγγρου αυτην ξαχνω, γιατι μου αρεσει πολυ το προσωπο της και κανει και πολυ καλο κρεβατι και ειναι πολυ γλυκια. Βεβαια ολα αυτα για τα 50 ευρω που ζηταει μην περιμενεις πραγματα των 150-200ευρω. παρολο που πολλες φορες και τα 200αρια βγηκανε πολυ χειροτερα απο την Μαγια.
Εγω θα σου ελεγα να την δοκιμασεις!!
Εγω παντος εχω παει 3 φορες μαζι της και οποτε παω συγγρου αυτην ξαχνω, γιατι μου αρεσει πολυ το προσωπο της και κανει και πολυ καλο κρεβατι και ειναι πολυ γλυκια. Βεβαια ολα αυτα για τα 50 ευρω που ζηταει μην περιμενεις πραγματα των 150-200ευρω. παρολο που πολλες φορες και τα 200αρια βγηκανε πολυ χειροτερα απο την Μαγια.
Εγω θα σου ελεγα να την δοκιμασεις!!