VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
ψήνεσαι πάλι για καβγά εσύ.....
ολο και κατι θα υπαρχει να μου πειτε και γι'αυτες....ετσι??
ολο και κατι θα υπαρχει να μου πειτε και γι'αυτες....ετσι??
filaraki εχεις χιλιομετρα να καψεις και προσεχε γιατι και μετΡο =50ΑΡΙΚΟεγω να μαθω θελω ο καψερος μπας και
εισαι μικρο σε βριζουνε πουστη κι αδελφη..γινεσαι τρανς σε βριζουνε,οι ιδιοι,γιατι δεν τους γαμησες καλα...βρε ουστ!!
σορρυ π επεμβενω αλλα γουστο 0 ετσι?θα εκτιμούσα πολύ αν βοηθούσε κάποιος σχετικά με :
και
έψαξα στο φόρουμ,αλλά δεν βρήκα κάτι....Ευχαριστώ..
σορρυ π επεμβενω αλλα γουστο 0 ετσι?
η λολιταελλι ειδικα εχει ωραιο κορμι αλλα στο προσωπο το χαλαει.. δε μπορω να ωρω και φωτο της. μονο 3 που δε καταλαβαινω πολλα.Μεγάλε δεν υπάρχει παρεξήγηση,αλλά εκτός ότι κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά...και οι 2 έχουν ωραίο κορμί και καύλα βγάζουν....είπαμε περί ορέξεως....
Μεγάλε δεν υπάρχει παρεξήγηση,αλλά εκτός ότι κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά...και οι 2 έχουν ωραίο κορμί και καύλα βγάζουν....είπαμε περί ορέξεως....
πάντως η Βάνα τελευταία φορά πριν κανένα 6 μηνο έβγαζε ξεπετίλα όχι καύλα, σε αντίθεση με το παρελθόν της
για ποια βανα μιλαται ρε αυτη που βαζει ψευτικες φωτο στο προφιλ τηςβιαζόταν γιατί θα πήγαινα εγώ ;)
καλα ποια εχει ωραιο κορμη ρε η vanesa καλα νταξπάντως η Βάνα τελευταία φορά πριν κανένα 6 μηνο έβγαζε ξεπετίλα όχι καύλα, σε αντίθεση με το παρελθόν της