tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ρώτησα ευγενικά και με τρόπο το επιθυμητό πρόγραμμα ;)
ήσουν σαφέστατος..
ήσουν σαφέστατος..
ναι αυτη ειναι, τη λεγαμε και Πελοπιδα ενα διαστημα και ηρθε εδω κι εριχνε καντηλια στους παντες.. γενικως ειναι μυστηριος τυπος λιγακι ψυχακιας.. δεν ξερω βεβαια αν κανει.. παθιασμενη εκτονωση..
ειναι κορυφή ειδηκα της πρωτες φορεσ που ειχαμε γνωριστει ηταν το κατι αλλο τωρα ποια εχω καιτο να παω ...οι παθιασμενες εκτονωσεις ειναι που αξιζουν!
Καλησπερα χύστες. Με μια προχειρη ματια στο σαιτ δεν βρηκα κατι σχετικο. Θα ήθελα την γνώμη οσων δοκίμασαν παρακαλω.
σωπα καλέ.. ρίξε μια ματιά στη 2η φωτό...Για cd μου κανει!!
σωπα καλέ.. ρίξε μια ματιά στη 2η φωτό...
Καλησπερα χύστες. Με μια προχειρη ματια στο σαιτ δεν βρηκα κατι σχετικο. Θα ήθελα την γνώμη οσων δοκίμασαν παρακαλω.
Έχω την εντύπωση οτι είναι βουλγαροκατάσταση...οι παλιοί θα ξέρουν.Να σου πω την αλήθεια,μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον,αλλά δεν βλέπω γνώμες και κρατάω πισινή..
ειχα βρεθεί μαζι της πριν κανα τετράμηνο ...καθαρά παθητική....ωραίο σώμα και προσωπάκι θηλυκό...όπως στις φωτό...πολύ στενή μεσούλα και στρογγυλό κωλαράκι ...η χαρά του ενεργητικού...όρεξη να έχεις...κυψελη μένει και είχα δώσει €50...στα υπόψη ότι δεν φιλάει και σου φήνει εντελώς την πρωτοβουλία...μου είπε πάντως πως είναι από σερβία κι όχι βουλγαρίαναι, ειναι οντως βουλγαρα και πριν ενα διαστημα συχναζε τα πρωινα στο ΒΑΣΙΛΙΚΟΝ πριν κλεισει οριστικα μαζι με κατι αλλες τραβελοβουλγαροφατσες