Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
καλησπερα
εχει κανεις εμπειρια κυριως ενεργητικη θελω να δωκιμασω αλλα 100 πολλα φενεται θα φαω φολα

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
413
Πόντοι
21
καλησπερα
εχει κανεις εμπειρια κυριως ενεργητικη θελω να δωκιμασω αλλα 100 πολλα φενεται θα φαω φολα
Έψαξες πολύ και δεν βρήκες πληροφορίες? Για κάνε μια βόλτα στο Αγγελίες Trans...

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.098
Πόντοι
31.618
Παραβλεψαται αυτό που είπα για την κοινωνία.
Υπάρχει πολύ καταπίεση και πολύ υποκρισία από πολλούς άνδρες που θέλουν να κουνισουν την αχλαδιά,δεν το κάνουν και μετά ξεσπάνε και δίνουν όσο όσο.
Εννοείται πος ο κάθε ένας θα δόσεις τα λεφτά του όπου θέλει και γουστάρει.
Κι εγώ αυτό κανω

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
900
Πόντοι
81
Εγω που παω 2 με 3 φορες το χρονο με τραβεστι, δεν εχω προβλημα να δωσω 100 ευρω, αλλα και παλι θα παιξει παζαρι κι οτι κοψω. Καποιες πεφτουν στα 80 καποιες οχι. Αλλα 150ρια δεν δινω ουτε σε μοντελο γυναικα για να γαμησω.
Ο καθενας βεβαια αμα εχει χρημα οπου θελει το χαλαει, δεν θα γινουμε νταβαδες της τσεπης του, αλλα δεν μπορει ρε μαγκες η καθε λατινα τραβελω που στην χωρα της γαμιεται για πενταροδεκαρες να ερχεται στην Ελλαδα και να ζηταει 150ρια. Στη Γερμανια, Ολανδια κτλ.. ας τα ζητησει αλλα στη φτωχωτερη χωρα της Ευρωπης που γαμας με 10 ευρω στα μπουρδελα (πουθενα αλλου στην Ευρωπη δεν υπαρχει αυτο) το θεωρω εξαπατηση.

Θα πει καποιος και τα SM, το ρευμα στην Ελλαδα ειναι ακριβοτερα απο αλλες χωρες της Ευρωπης και θα εχει δικιο, αλλα αυτη την κουβεντα την κανουμε σε αλλα θεματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Εγω που παω 2 με 3 φορες το χρονο με τραβεστι, δεν εχω προβλημα να δωσω 100 ευρω, αλλα και παλι θα παιξει παζαρι κι οτι κοψω. Καποιες πεφτουν στα 80 καποιες οχι. Αλλα 150ρια δεν δινω ουτε σε μοντελο γυναικα για να γαμησω.
Ο καθενας βεβαια αμα εχει χρημα οπου θελει το χαλαει, δεν θα γινουμε νταβαδες της τσεπης του, αλλα δεν μπορει ρε μαγκες η καθε λατινα τραβελω που στην χωρα της γαμιεται για πενταροδεκαρες να ερχεται στην Ελλαδα και να ζηταει 150ρια. Στη Γερμανια, Ολανδια κτλ.. ας τα ζητησει αλλα στη φτωχωτερη χωρα της Ευρωπης που γαμας με 10 ευρω στα μπουρδελα (πουθενα αλλου στην Ευρωπη δεν υπαρχει αυτο) το θεωρω εξαπατηση.

Θα πει καποιος και τα SM, το ρευμα στην Ελλαδα ειναι ακριβοτερα στην Ελλαδα απο αλλες χωρες της Ευρωπης και θα εχει δικιο, αλλα αυτη την κουβεντα την κανουμε σε αλλα θεματα.
Εμένα πάντως δεν μου βγαίνει να κάνω παζάρι, και αν κάνω μετά μου φαίνεται περίεργο να μην πέσω στα μάτια της "κοπελας" σίγουρα θα σκεφτεί "είναι γύφτος"

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.518
Πόντοι
1.196
Εμένα πάντως δεν μου βγαίνει να κάνω παζάρι, και αν κάνω μετά μου φαίνεται περίεργο να μην πέσω στα μάτια της "κοπελας" σίγουρα θα σκεφτεί "είναι γύφτος"
Εγώ σκέφτομαι ότι οι εκπτώσεις στις τιμές μπορεί να φέρνουν εκπτώσεις στις υπηρεσίες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Τελευταία απόπειρα να πάρω πληροφορίες από κανά Χριστιανό (ή μη χαχα) που να έχει πάει με αυτην.
Και με μήνυμα προσωπικό και δημόσια, όπως θέλετε απαντήστε όσοι έχετε εμπειρία. Μην την πατήσουμε. Μια στο τόσο πάμε.

Θέλουμε να αποφύγουμε την "ρηξιά" ή την "ζαριά".

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.518
Πόντοι
1.196
Τελευταία απόπειρα να πάρω πληροφορίες από κανά Χριστιανό (ή μη χαχα) που να έχει πάει με αυτην.
Και με μήνυμα προσωπικό και δημόσια, όπως θέλετε απαντήστε όσοι έχετε εμπειρία. Μην την πατήσουμε. Μια στο τόσο πάμε.

Θέλουμε να αποφύγουμε την "ρηξιά" ή την "ζαριά".

Σού αρέσουν τα αγοράκια ; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει ...

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.211
Πόντοι
1.206
Σού αρέσουν τα αγοράκια ; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει ...
θα συμφωνήσω δείχνει αγόρι με περούκα, τώρα αμα την βρίσκει ο φίλος πιο πάνω, δεν μας πέφτει λόγος.

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
67
Πόντοι
0
Γνώμη για Φένια μύστες μου; Αξίζει; Για ενεργητική; Αλήθειες παρακαλώ και από συμπεριφορά επίσης; Ευχαριστώ πολύ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Γνώμη για Φένια μύστες μου; Αξίζει; Για ενεργητική; Αλήθειες παρακαλώ και από συμπεριφορά επίσης; Ευχαριστώ πολύ
Θα σου πω εγώ για Φένια που πήγα πρόσφατα. Ήθελα να γράψω αξιολόγηση αλλά θα κάτσω να το κάνω μια άλλη στιγμή.

Η Φένια είναι πολύ καλό παιδί. Ευγενέστατη και πεντακάθαρη. Άριστη επαγγελματίας και ο χώρος της είναι πολύ καθαρός.

Συμμετέχει πολύ ενεργά και φυσικά της αρέσει ο ενεργετικος ρόλος. Βέβαια εγώ δεν της το ζήτησα αν και ήταν πολύ καυλωμένη και ήθελε.

Ωστόσο δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου και δεν θα ξαναπήγαινα. Γουστάρω λίγο πιο αντρουά τρανς για δικούς μου λόγους. (Χαχα)

Η Φένια είναι πολύ θηλυκό και όμορφη. Βέβαια έχει μεγάλα προσόντα όποιος θέλει να πάει ως παθητικός...

Το μόνο που με "χάλασε" είναι ότι με υποδέχτηκε με ένα απλό εσώρουχο - εγώ θα ήθελα να είναι με καλσόν κ γενικά κάπως πιο ντυμένη κλπ αλλά αυτό είναι ένα "βίτσιο" δικό μου.

Σου προτείνω να την δοκιμάσεις. Η επικοινωνία μαζί της ήταν πολύ εύκολη. Να αποφύγεις να πας μέρες όπως Σάββατο ή Παρασκευή. Λόγω των αρκετών ραντεβού που πιθανόν να έχει. (Όχι μόνον αυτή αλλά όλες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.518
Πόντοι
1.196
θα συμφωνήσω δείχνει αγόρι με περούκα, τώρα αμα την βρίσκει ο φίλος πιο πάνω, δεν μας πέφτει λόγος.
Όχι δεν μας πέφτει αλλά μπορούμε να κράζουμε κιόλας αν θέλουμε , δεν είμαστε της πολιτικής ορθότητας εδώ πέρα , εγώ τουλάχιστον όχι .
Bring Back Bullying (LOL)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.629
Πόντοι
456

Θα πει καποιος και τα SM, το ρευμα στην Ελλαδα ειναι ακριβοτερα απο αλλες χωρες της Ευρωπης και θα εχει δικιο, αλλα αυτη την κουβεντα την κανουμε σε αλλα θεματα.
ναι βεβαια γαμας ακομη και απο 10 ευρω βεβαια αν σκαεφτεις στο αγαπημενο Πουκετ ,πως ερχεται για διωρο στο δωματιο ,με 40 ευρω ,και εχει κατι κορμια και εμφανιση γυναικας και καλυτερες απο οτι τουλαχιστον πολλες γυναικες εκει , αντε μετα να δωσεις αυατ τα χρηματα εδω ..οκ ισως για παθητικους να ειναι καπως δυσκολα αφου δεν ειναια ευκολομ το μεγαλο μεγεθος εκει , εμενα βεβαι δεν με νοιαζει μου αρεσει να ειναι σαν γυναικα και στην ομιλια ακομη αν γινεται

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.629
Πόντοι
456
Θα σου πω εγώ για Φένια που πήγα πρόσφατα. Ήθελα να γράψω αξιολόγηση αλλά θα κάτσω να το κάνω μια άλλη στιγμή.

Η Φένια είναι πολύ καλό παιδί. Ευγενέστατη και πεντακάθαρη. Άριστη επαγγελματίας και ο χώρος της είναι πολύ καθαρός.

Συμμετέχει πολύ ενεργά και φυσικά της αρέσει ο ενεργετικος ρόλος. Βέβαια εγώ δεν της το ζήτησα αν και ήταν πολύ καυλωμένη και ήθελε.

Ωστόσο δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου και δεν θα ξαναπήγαινα. Γουστάρω λίγο πιο αντρουά τρανς για δικούς μου λόγους. (Χαχα)

Η Φένια είναι πολύ θηλυκό και όμορφη. Βέβαια έχει μεγάλα προσόντα όποιος θέλει να πάει ως παθητικός...

Το μόνο που με "χάλασε" είναι ότι με υποδέχτηκε με ένα απλό εσώρουχο - εγώ θα ήθελα να είναι με καλσόν κ γενικά κάπως πιο ντυμένη κλπ αλλά αυτό είναι ένα "βίτσιο" δικό μου.

Σου προτείνω να την δοκιμάσεις. Η επικοινωνία μαζί της ήταν πολύ εύκολη. Να αποφύγεις να πας μέρες όπως Σάββατο ή Παρασκευή. Λόγω των αρκετών ραντεβού που πιθανόν να έχει. (Όχι μόνον αυτή αλλά όλες)
ναι την εια επισκεφτει το 2021 ηταν πολυ φιλικη ,ειχε επιοδερμιδα τρυφερη σαν κοριτσακι , και περασαμε πολυ ωραια ,αφου φροντιζω και εγω να περιποιουμαι δεοντως ,εδω παρολιγον να παμε και στο σινεμα γιατι επαιζε σε καποια ταινια ,ηταν και χορευτρια ,μιλξησαμε αρκετη ωρα κοντεωαμε να γινουμε φιλαρακια ,πολυ ευγενικος χαρακτηρας καλλιτεχνικη φυση ,ειχα κανει και δευτερη επισκςψη παλι πολυ ωραια περασα , αν εισαι ευγενης στο ανταποδιδει και με το παραπανω .Βεβαια η πιο θηλυκη ηταν η Ρια που νομιζες πως εχεις μια κοπελα που την γνωρισες στη πενταημερη του σχολειου ..

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
84
Πόντοι
0
Πρώτα από όλα, τι λες ρε φίλε? Έχει πέχτει τέτοιο σκηνικό? Έκλαιγε στο τηλέφωνο ο τύπος και έλεγε τέτοια πράγματα? Χρειάζεται ψυχολόγο ο τσακαλος
Συγνώμη αλλά ξέρεις κανέναν που δεν θέλει ψυχολόγο;

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
καλσπερα
Λογο οικονμικων οι επιλογες περιοριζονται Φενια δεν εχω παει Μιχαελα την ξερω αλλα λεει στην αγγελια χωρις στηθος ξερει κανεις τπτ?

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
καλσπερα
Λογο οικονμικων οι επιλογες περιοριζονται Φενια δεν εχω παει Μιχαελα την ξερω αλλα λεει στην αγγελια χωρις στηθος ξερει κανεις τπτ?
η Μιχαέλα η γνωστή στο Περιστέρι, έχει στήθος βαρβάτο, φαίνεται και στις φωτογραφίες της άλλωστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom