niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
ενεργητικη?Η Ρία φίλε μου είναι κοριτσάκι από τα λιγα
ενεργητικη?Η Ρία φίλε μου είναι κοριτσάκι από τα λιγα
Εγώ είμαι ενεργιτικος συνενοησου μαζί της συναγωνιστηενεργητικη?
Η πρώτη αγγελία φιλε
Πολύ σωστός ο φίλος, ψυχίατρο έπρεπε να είχα γράψει όχι ψυχολόγοΣυγνώμη αλλά ξέρεις κανέναν που δεν θέλει ψυχολόγο;
Ο ψυχίατρος είναι (όπως λέει και η λέξη) ο γιατρός της ψυχής. Το 99,99% των ανθρώπων ψυχίατρο θέλουμε. Βάζω και τον εαυτό μου μέσαΠολύ σωστός ο φίλος, ψυχίατρο έπρεπε να είχα γράψει όχι ψυχολόγο
Η δεύτερη είναι η Ρια που δουλεύει στο γνωστό μαγαζί <ΚΟΥΚΛΕΣ>.Η πρώτη αγγελία φιλε
Ελληνίδα προτείνω εγώΚαλησπερα συναγωνιστες για πρωταρη τι θα προτεινατε ελληνιδα η βραζιλιανα?
Και εγώ συμφωνώ για ΕλληνίδαΣυμφωνώ
Eχεις καμια υποψην σου?Ελληνίδα προτείνω εγώ
Ξεκαθάρισε αν τη θες ενεργητική ή παθητική για να πάρεις τις σωστές πληροφορίες.Eχεις καμια υποψην σου?
εχεις δικαιο.Ενεργητικη κυριως με εμπειρια και υπομονη με τους πρωταρηδες.Ξεκαθάρισε αν τη θες ενεργητική ή παθητική για να πάρεις τις σωστές πληροφορίες.
Η Ελευθερία όλα τα λεφτά ! Πολυ φιλική και ανοιχτή στην κουβέντα ! και σωματάρα αν γουστάρεις παθητική όπως εγω !Η πρώτη αγγελία φιλε
Έχουμε το προφίλ της ?η Μιχαέλα η γνωστή στο Περιστέρι, έχει στήθος βαρβάτο, φαίνεται και στις φωτογραφίες της άλλωστε
Έχουμε κανένα προφίλ από αυτές ?Απ' όσα λέγονται, γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία, Φένια και Ντόρα είναι τα μεγάλα πιστόλια.