Έχουν πάει εκεί οι τιμές γιατί προφανώς κάποιοι πλούσιοι ή ημίτρελοι - παθιασμένοι όπως ο
@Giorgos H έχουν να τα δώσουν... Και δεν είναι ένας ή δύο. Είναι πολλοί αυτοί εδώ μέσα, κυρίως οι "επισκέπτες" του site, άνθρωποι χωρίς να είναι μέλη και οι οποίοι μπαίνουν στα dating sites (kanesex, kalosex, distintas ή δε ξέρω πώς λέγεται) και πάνε σε τέτοιες που ζητάνε κάτι 150άρια και κάτι διακοσάρια. Δυστυχώς αυτά έχει η προσφορά και η ζήτηση. Αν δεν θα πηγαίνανε δεν θα ήταν τόσο υψηλά οι τιμές. Απλή λογική.
Και πέραν του ότι ζητάνε απίστευτα ποσά αυτές είναι και αμφιβόλου "ποιότητας" - αξιολογήσεις είναι θολές και για υγεία κ.λπ. ούτε και ξέρω.
Αλλά τι κάθομαι και σας γράφω, εδώ βάζουν στο kane sex αγγελίες κάτι crossdressers της κακιάς ώρας και χρεώνουν τον κώλο τους και έχουν και θράσος καθώς πέφτουν βροχή οι κλήσεις από "υποψήφιους" πελάτες. Και το ακόμα πιο κακό (σχεδόν εξοργιστικό) είναι ότι οι επισκέπτες εδώ που μας διαβάζουν και δεν είναι μέλη ενώ πάνε με τέτοιες δεν μας ενημερώνουν και εμάς να ξέρουμε και να μην τη πατήσουμε... (και όταν λέω εμάς δεν αναφέρομαι σε εμένα προσωπικά αλλά γενικά εδώ)
Τις προάλλες είχα βάλει να ρωτήσω για μία
Τζέσικα ή Έρρικα από Νέο Κόσμο - η οποία είναι και κροσσ μάλιστα - και κανένας δεν βρέθηκε να με βοηθήσει - μόνο ένας δύο απλά ψευτοαναφέρθηκαν χωρίς όμως να έχει κανένας τους να έχει πρακτικά κάποια εμπειρία με την εν λόγω "κοπέλα".
Εν καταλείδι, ευγενικά, θέλω να παρακαλέσω τους επισκέπτες να εγγράφονται ως μέλη και να βοηθάνε στο φόρουμ. Το "χόμπι" έχει γίνει ιδιαίτερα κοστοβόρο και θα πρέπει να μην πετάμε έτσι εύκολα εκατοντάδες ευρώ.
Υ.Γ. Ένας λόγος που απέχω πλέον και πάω πάρα πολύ σπανια είναι όλα τα παραπάνω.