Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.133
Πόντοι
1.056
Φίλε διακρίνω ένα ρατσισμό προς τους λιμενεργάτας ? :think:

Jay333

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
ρε σεις αυτη την εχει κουβεντιασει κανεις ????για πολυ τρελαμ κανει και απανωτες επεμβασεις σ λιγα χρονια
Αυτή είναι που βγαίνει και Συγγρού; Αν ναι είναι μη σου πω καλύτερη από κοντά

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
101
Πόντοι
6
Εγώ το δοκίμασα προχθές και μια χαρά δούλεψε. Μήπως δεν κάνεις τη σωστή τράμπα; Τραμπάρεις μόνο το μεγάλο νούμερο στα δυο λινκς.

Εν πάση περιπτώσει, δε βλέπεις κάτι που δε βλέπεις ήδη εύκολα και μαζεμένο στο distintas, εκτός και αν η τρανς δεν έχει αγγελία στο τελευταίο, προφανώς.
δεν με αφήνει να ανοίξω την φώτο σε άλλη καρτέλα, αλλά μόνο σε pop up window, όπου δεν μπορείς να κάνεις σε κάτι copy paste. από ποιόν browser το κάνεις ?

Gold-2024

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2024
Like
20
Πόντοι
0
εχουμε αποψη?

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.219
Πόντοι
206
Αυτή είναι που βγαίνει και Συγγρού; Αν ναι είναι μη σου πω καλύτερη από κοντά
Ναι αλλα ειναι τελείως πλαστική πλέον. Μεγσλωσε5κι άλλο τα βυζια και το πήγε 200 ευρώ... Κλαιν... Μαύρο

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.913
Πόντοι
206
δεν με αφήνει να ανοίξω την φώτο σε άλλη καρτέλα, αλλά μόνο σε pop up window, όπου δεν μπορείς να κάνεις σε κάτι copy paste. από ποιόν browser το κάνεις ?
Firefox
Χρησιμοποίησε τη ροδέλα του ποντικιού, όχι τα πλήκτρα για να ανοίξεις την εικόνα σε άλλο παράθυρο

Ροδέλα, το μικρό πλήκτρο ανάμεσα στα δύο μεγάλα, ό,τι έχει το ποντίκι σου τέλος πάντων...

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
101
Πόντοι
6
Firefox
Χρησιμοποίησε τη ροδέλα του ποντικιού, όχι τα πλήκτρα για να ανοίξεις την εικόνα σε άλλο παράθυρο

Ροδέλα, το μικρό πλήκτρο ανάμεσα στα δύο μεγάλα, ό,τι έχει το ποντίκι σου τέλος πάντων...
:rockon::rockon: respect, δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ!

Logistis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
280
Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως
Καλησπέρα, μπορείς να γράψεις για Χριστίνα περισσότερες πληροφορίες ή αν θες στείλε μ προσωπικό μνμ
Thanks

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.913
Πόντοι
206
Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως
Αν θες πες και για την Galena πώς πήγε, γιατί την έχω στο ραντάρ. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά την έχω κόψει κυρίως (αποκλειστικά;) παθητική.

sissyboy.

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Ενδιαφέρομαι για παρτουζα με ενεργητικο και τρανς οποίος ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ . Είμαι παθητικος. Ευχαριστώ!

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
342
Πόντοι
21
Μ αρεσει αυτη εμενα
Ψαξτε και τα προηγουμενα σχολια! Την Κεντρα την εχουμε συζητησει πανω απο 100 φορες. Εντωμεταξυ αλλαζει συνεχεια τηλεφωνα και φωτο. Προσοχη οχι πανω απο 30-40 ευρω . Για να μη κλαιτε τα λεφτα σας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom