You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Σίγουρα βρίσκεις και με 100 κ 150Τι γίνεται ρε παιδιά; τα 200αρια πάνε σύννεφο!!!! Έχουμε ξεφύγει εντελώς;;; και αν ζητήσεις καλύτερη τιμή στραβώνουν κιόλας. Δεν πάμε καλά....
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.684
- Πόντοι
- 1.196
Μα δεν με διαβάζουν ; ΟΛΕΣ που έχω γράψει είναι με 100/150 !
Τι γίνεται ρε παιδιά; τα 200αρια πάνε σύννεφο!!!! Έχουμε ξεφύγει εντελώς;;; και αν ζητήσεις καλύτερη τιμή στραβώνουν κιόλας. Δεν πάμε καλά....
Σίγουρα βρίσκεις και με 100 κ 150
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Έχουν πάει εκεί οι τιμές γιατί προφανώς κάποιοι πλούσιοι ή ημίτρελοι - παθιασμένοι όπως ο @Giorgos H έχουν να τα δώσουν... Και δεν είναι ένας ή δύο. Είναι πολλοί αυτοί εδώ μέσα, κυρίως οι "επισκέπτες" του site, άνθρωποι χωρίς να είναι μέλη και οι οποίοι μπαίνουν στα dating sites (kanesex, kalosex, distintas ή δε ξέρω πώς λέγεται) και πάνε σε τέτοιες που ζητάνε κάτι 150άρια και κάτι διακοσάρια. Δυστυχώς αυτά έχει η προσφορά και η ζήτηση. Αν δεν θα πηγαίνανε δεν θα ήταν τόσο υψηλά οι τιμές. Απλή λογική.Τι γίνεται ρε παιδιά; τα 200αρια πάνε σύννεφο!!!! Έχουμε ξεφύγει εντελώς;;; και αν ζητήσεις καλύτερη τιμή στραβώνουν κιόλας. Δεν πάμε καλά....
Και πέραν του ότι ζητάνε απίστευτα ποσά αυτές είναι και αμφιβόλου "ποιότητας" - αξιολογήσεις είναι θολές και για υγεία κ.λπ. ούτε και ξέρω.
Αλλά τι κάθομαι και σας γράφω, εδώ βάζουν στο kane sex αγγελίες κάτι crossdressers της κακιάς ώρας και χρεώνουν τον κώλο τους και έχουν και θράσος καθώς πέφτουν βροχή οι κλήσεις από "υποψήφιους" πελάτες. Και το ακόμα πιο κακό (σχεδόν εξοργιστικό) είναι ότι οι επισκέπτες εδώ που μας διαβάζουν και δεν είναι μέλη ενώ πάνε με τέτοιες δεν μας ενημερώνουν και εμάς να ξέρουμε και να μην τη πατήσουμε... (και όταν λέω εμάς δεν αναφέρομαι σε εμένα προσωπικά αλλά γενικά εδώ)
Τις προάλλες είχα βάλει να ρωτήσω για μία Τζέσικα ή Έρρικα από Νέο Κόσμο - η οποία είναι και κροσσ μάλιστα - και κανένας δεν βρέθηκε να με βοηθήσει - μόνο ένας δύο απλά ψευτοαναφέρθηκαν χωρίς όμως να έχει κανένας τους να έχει πρακτικά κάποια εμπειρία με την εν λόγω "κοπέλα".
Εν καταλείδι, ευγενικά, θέλω να παρακαλέσω τους επισκέπτες να εγγράφονται ως μέλη και να βοηθάνε στο φόρουμ. Το "χόμπι" έχει γίνει ιδιαίτερα κοστοβόρο και θα πρέπει να μην πετάμε έτσι εύκολα εκατοντάδες ευρώ.
Υ.Γ. Ένας λόγος που απέχω πλέον και πάω πάρα πολύ σπανια είναι όλα τα παραπάνω.
Τελευταία τροποποίηση:
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.684
- Πόντοι
- 1.196
Εγώ δεν δίνω 200 . Μισάωρα παίρνω κατά 99,9 % !!!Έχουν πάει εκεί οι τιμές γιατί προφανώς κάποιοι πλούσιοι ή ημίτρελοι - παθιασμένοι όπως ο @Giorgos H έχουν να τα δώσουν... Και δεν είναι ένας ή δύο. Είναι πολλοί αυτοί εδώ μέσα, κυρίως οι "επισκέπτες" του site, άνθρωποι χωρίς να είναι μέλη και οι οποίοι μπαίνουν στα dating sites (kanesex, kalosex, distintas ή δε ξέρω πώς λέγεται) και πάνε σε τέτοιες που ζητάνε κάτι 150άρια και κάτι διακοσάρια. Δυστυχώς αυτά έχει η προσφορά και η ζήτηση. Αν δεν θα πηγαίνανε δεν θα ήταν τόσο υψηλά οι τιμές. Απλή λογική.
Και πέραν του ότι ζητάνε απίστευτα ποσά αυτές είναι και αμφιβόλου "ποιότητας" - αξιολογήσεις είναι θολές και για υγεία κ.λπ. ούτε και ξέρω.
Αλλά τι κάθομαι και σας γράφω, εδώ βάζουν στο kane sex αγγελίες κάτι crossdressers της κακιάς ώρας και χρεώνουν τον κώλο τους και έχουν και θράσος καθώς πέφτουν βροχή οι κλήσεις από "υποψήφιους" πελάτες. Και το ακόμα πιο κακό (σχεδόν εξοργιστικό) είναι ότι οι επισκέπτες εδώ που μας διαβάζουν και δεν είναι μέλη ενώ πάνε με τέτοιες δεν μας ενημερώνουν και εμάς να ξέρουμε και να μην τη πατήσουμε... (και όταν λέω εμάς δεν αναφέρομαι σε εμένα προσωπικά αλλά γενικά εδώ)
Τις προάλλες είχα βάλει να ρωτήσω για μία Τζέσικα ή Έρρικα από Νέο Κόσμο - η οποία είναι και κροσσ μάλιστα - και κανένας δεν βρέθηκε να με βοηθήσει - μόνο ένας δύο απλά ψευτοαναφέρθηκαν χωρίς όμως να έχει κανένας τους να έχει πρακτικά κάποια εμπειρία με την εν λόγω "κοπέλα".
Εν καταλείδι, ευγενικά, θέλω να παρακαλέσω τους επισκέπτες να εγγράφονται ως μέλη και να βοηθάνε στο φόρουμ. Το "χόμπι" έχει γίνει ιδιαίτερα κοστοβόρο και θα πρέπει να μην πετάμε έτσι εύκολα εκατοντάδες ευρώ.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Δεν είναι κάποιου είδους μομφή - απλά αναφέρω ένα παράδειγμα.Εγώ δεν δίνω 200 . Μισάωρα παίρνω κατά 99,9 % !!!
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.684
- Πόντοι
- 1.196
Και να ήταν , κατανοητό . Μήπως εμένα μ'αρέσει να χώνω κατοσταριές ;Δεν είναι κάποιου είδους μομφή - απλά αναφέρω ένα παράδειγμα.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Ανέφερα κάτι πολύ πολύ συγκεκριμένο στο μεγάλο λεκτικό μου και ελπίζω να έγινα κατανοητός.Και να ήταν , κατανοητό . Μήπως εμένα μ'αρέσει να χώνω κατοσταριές ;
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.684
- Πόντοι
- 1.196
Ας όψεται η καύλα ...Και μάλλον σου αρέσει να ακουμπάς χοντρά γιατί ως επιλογή πας με κάτι ξένες που ζητάνε από την φύση τους πολλά.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Καλά εννοείται αυτό - απλά το προφανές κακό είναι ότι δεν είσαι ο μόνος που κάνει την "ζημιά" και εξαιτίας του οι τιμές είναι στο Θεό. Αυτό εννοώ.Ας όψεται η καύλα ...
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.684
- Πόντοι
- 1.196
Guilty as charged ...Καλά εννοείται αυτό - απλά το προφανές κακό είναι ότι δεν είσαι ο μόνος που κάνει την "ζημιά" και εξαιτίας του οι τιμές είναι στο Θεό. Αυτό εννοώ.
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Ποσα σου ζητησε η Κειτυ?Αυτή εδώ εννοείς αδερφέ μου?Χριστίνα σεξυ μωρό για όλα τα γούστα
Καλησπέρα είμαι η Χριστίνα 24 χρόνων,παθητική,ναζιάρα,,σεξυ,παιχνιδιάρα,όλα τα γούστα.Εχω δικό μου χώρο καθαρό και περιποιημένο σε περιμένω να με απολαύσεις με πολλές αντοχές Τηλεφώνησε μου 6931190055kanesex.com
Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 459
- Πόντοι
- 301
Θέλω να ρωτήσω αν τις αφήνετε να τελειώνουν πάνω σας? Προσωπικά δεν μου αρέσει γενικά να τελειώνουν αλλά σκέφτομαι να τις αφήνω να τα ρίχνουν πάνω μου πλέον
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Χαχαχαχα εδώ τις παρακαλάμε να τελειώσουν και εσύ μας λες ότι το σκέφτεσαι? Εκτός αν εννοείς επί πληρωμήΘέλω να ρωτήσω αν τις αφήνετε να τελειώνουν πάνω σας? Προσωπικά δεν μου αρέσει γενικά να τελειώνουν αλλά σκέφτομαι να τις αφήνω να τα ρίχνουν πάνω μου πλέον
Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 459
- Πόντοι
- 301
Άρα μάλλον πεφτω στην περίπτωση που δεν θέλουν να με χύσουν.Χαχαχαχα εδώ τις παρακαλάμε να τελειώσουν και εσύ μας λες ότι το σκέφτεσαι? Εκτός αν εννοείς επί πληρωμή
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.168
- Πόντοι
- 31.618
Αυτό φίλε μου δείχνει και κάτι για την κοινωνίαΈχουν πάει εκεί οι τιμές γιατί προφανώς κάποιοι πλούσιοι ή ημίτρελοι - παθιασμένοι όπως ο @Giorgos H έχουν να τα δώσουν... Και δεν είναι ένας ή δύο. Είναι πολλοί αυτοί εδώ μέσα, κυρίως οι "επισκέπτες" του site, άνθρωποι χωρίς να είναι μέλη και οι οποίοι μπαίνουν στα dating sites (kanesex, kalosex, distintas ή δε ξέρω πώς λέγεται) και πάνε σε τέτοιες που ζητάνε κάτι 150άρια και κάτι διακοσάρια. Δυστυχώς αυτά έχει η προσφορά και η ζήτηση. Αν δεν θα πηγαίνανε δεν θα ήταν τόσο υψηλά οι τιμές. Απλή λογική.
Πόση καταπίεση και πόσες κριφες υπάρχουν που δίνουν ότι έχουν για να τον φάνε στα μουλοχτα.
Μου έχει τύχει να τελιοσω με τρανς και να μιλάει στο τηλέφωνο με πελάτη και να κλαίει ο άλλος, είμαι λέει παντρεμένος με παιδιά αλλά έχω μια καργιολα μέσα μου που θέλει να γαμιθει.
Όλοι αυτοί το παίζουν αντρακλες έξω και οικογενειάρχες.
Προκημενου ομος να εικανοποιησουν το καταπιεσμένο πάθος τους δίνουν όσο όσο
Εμείς τουλάχιστον ξέρουμε πος το ψάρι το ψήνουμε και απ' τις δυο πλευρές και δε μας νοιάζει
Όσο για τις τιμές;
Έχω δύο χρόνια να πάω με τρανς και δεν πρόκειται αν δεν πέσουν οι τιμές
Λεφτά έχω και πολλά
Μαλακας δεν είμαι
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.684
- Πόντοι
- 1.196
Μήπως περιμένεις και να παγώσει η Κόλαση ή να σβήσει ο Ήλιος για να πας με τρανς ;Αυτό φίλε μου δείχνει και κάτι για την κοινωνία
Πόση καταπίεση και πόσες κριφες υπάρχουν που δίνουν ότι έχουν για να τον φάνε στα μουλοχτα.
Μου έχει τύχει να τελιοσω με τρανς και να μιλάει στο τηλέφωνο με πελάτη και να κλαίει ο άλλος, είμαι λέει παντρεμένος με παιδιά αλλά έχω μια καργιολα μέσα μου που θέλει να γαμιθει.
Εμείς τουλάχιστον ξέρουμε πος το ψάρι το ψήνουμε και απ' τις δυο πλευρές και δε μας νοιάζει
Όσο για τις τιμές;
Λεφτά έχω και πολλά
Μαλακας δεν είμαι
Τα λεφτά είναι για να ξοδεύονται.
Με σεβασμό , εγώ.
( Αναβαθμίστηκα σε "Σεβαστό" λολολοοοολ)
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Πρώτα από όλα, τι λες ρε φίλε? Έχει πέχτει τέτοιο σκηνικό? Έκλαιγε στο τηλέφωνο ο τύπος και έλεγε τέτοια πράγματα? Χρειάζεται ψυχολόγο ο τσακαλοςΑυτό φίλε μου δείχνει και κάτι για την κοινωνία
Όσο για τις τιμές;
Λεφτά έχω και πολλά
Μαλακας δεν είμαι
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ με τον φίλο Γιώργο, ο κάθε άνθρωπος έχει δικά του "χομπι", άλλοι γουστάρουν να βγαίνουν στα κλαμπς και να χαλάνε 500αρες για να βγάλουν ένα στορυ, άλλοι τα δίνουν στα ναρκωτικά και ου το κάθε εξής, σημασία έχει ότι κάνουμε να είναι μετρημένο και χωρίς υπερβολή, τώρα όσο αφορά τις υψηλές τιμές το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην τις υποστηρίζουμε ΑΛΛΑ πάντα θα υπάρχουν αυτοί που χαλάνε την πιάτσαΜήπως περιμένεις και να παγώσει η Κόλαση ή να σβήσει ο Ήλιος για να πας με τρανς ;
Τα λεφτά είναι για να ξοδεύονται.
Με σεβασμό , εγώ.
( Αναβαθμίστηκα σε "Σεβαστό" λολολοοοολ)
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΥΕ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226