Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290

Παρακαλώ τον διαχειριστή να φτιαξει καρτέλα για την εν λόγω Κυρία προκειμένου να γράψω κριτική

Ευχαριστώ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Καλημερα σε ολους. Εχει καποιος εμπειρια με την συγκεκριμενη κυρια? Αλλες φωτο υπαρχουν?

Πολύ παλιά εμπειρία είχα εγώ. Είχα πληρώσει 100 ευρώ. Χώρος πίσω από Πάντειο (όταν είχα πάει εγω) Πραγματικά δεν αξίζει. Και σημειωτέον οι φωτογραφίες είναι πολύ παλιές (10ετία τουλάχιστον). Δεν θα πω για τον χαρακτήρα της και για την συμπεριφορά της... Δεν θα μιλήσω για τις κριτικές και για τα σχόλια που έχω διαβάσει κατα καιρούς απο τρίτους για την κακή ποιότητα των υπηρεσιών της. Πολύ κακός επαγγελματίας που δεν τιμά το επάγγελμα της. Υπάρχουν δεκάδες άλλες κοπέλες τρανς που μπορείς να πας. Το λέω με πάσα ειλικρίνεια.

Εαν κάποιος πήγε πρόσφατα και έχει θετική εμπειρία ναβγει να με διαψεύσει ευχαρίστως. Και θα ζητήσω και συγνώμη. Αλλά μάλλον λέω την αλήεθια.
Τις φωτογραφίες που βλέπετε τις βλέπω τουλάχιστον 10 έτη. Κατα καιρούς έχει μαζί της και άλλες φίλες τις είτε τρανς είτε γυναίκες ακριβώς της ίδιας κακής ποιότητας υπηρεσιών όπως και αυτή.
Τότε που είχα πάει εγω είχε το παρατσούκλι Μάνια.

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.022
Πόντοι
201

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.022
Πόντοι
201
Περιμένουμε να διαβάσουμε την κριτική!!!

Παρακαλώ τον διαχειριστή να φτιαξει καρτέλα για την εν λόγω Κυρία προκειμένου να γράψω κριτική

Ευχαριστώ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Περιμένουμε να διαβάσουμε την κριτική!!!
εστειλα στ antistheni ελπιζω να μ διαβασει καποια στυγμη ....Γιατι οντως ειναι ενδιαφερων τ μωρο κ ενδιαφερει κ εμενα εδω κ καιρο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Πολύ παλιά εμπειρία είχα εγώ. Είχα πληρώσει 100 ευρώ. Χώρος πίσω από Πάντειο (όταν είχα πάει εγω) Πραγματικά δεν αξίζει. Και σημειωτέον οι φωτογραφίες είναι πολύ παλιές (10ετία τουλάχιστον). Δεν θα πω για τον χαρακτήρα της και για την συμπεριφορά της... Δεν θα μιλήσω για τις κριτικές και για τα σχόλια που έχω διαβάσει κατα καιρούς απο τρίτους για την κακή ποιότητα των υπηρεσιών της. Πολύ κακός επαγγελματίας που δεν τιμά το επάγγελμα της. Υπάρχουν δεκάδες άλλες κοπέλες τρανς που μπορείς να πας. Το λέω με πάσα ειλικρίνεια.

Εαν κάποιος πήγε πρόσφατα και έχει θετική εμπειρία ναβγει να με διαψεύσει ευχαρίστως. Και θα ζητήσω και συγνώμη. Αλλά μάλλον λέω την αλήεθια.
Τις φωτογραφίες που βλέπετε τις βλέπω τουλάχιστον 10 έτη. Κατα καιρούς έχει μαζί της και άλλες φίλες τις είτε τρανς είτε γυναίκες ακριβώς της ίδιας κακής ποιότητας υπηρεσιών όπως και αυτή.
Τότε που είχα πάει εγω είχε το παρατσούκλι Μάνια.
μουτρο γνωριζεις κατι παραπανω που θ πρεπε να ξερουμαι εστω κ σ πμ..αν και εγω εχω κωψει τ επαφες μ συγγρου τ λαχυστων δυο χρονια και ....Μενω σπιτι :happy: :happy: :happy:

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Ευχαριστώ

Πρέπει να στέλνεις Προσωπικό μήνυμα στο antisthenis με τα στοιχεία της

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

δεν την έχω τεστάρει, όμως έχω ακούσει από φίλους που έχουν γράψει χιλιόμετρα πολλά και τους εμπιστεύομαι τα καλύτερα. Και μάλιστα και στους δύο ρόλους, πράγμα σχετικά σπάνιο. Μόλις τελειώσει αυτή η τρέλα που μας κρατάει μέσα και ηρεμήσουν τα πράγματα, είναι στους στόχους μου να την ξεκωλιάσω δυνατά

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
μουτρο εχω στυλει μηνυμα στον antistheni απο χθες εγω γιατι μ ενδιαφερει τ μωρο εδω κ καιρο
αλλα δεν εχω παει ακομα μαζι της(μπορει κ ποτε) αλλα καλο ειναι ν ξερουμε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
το θεμα δεν ειναι αυτο αλλο ειναι
Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τις κρατικές οδηγίες για την αποτροπή εξάπλωσης το κορονοϊού, μείνετε σπίτι σας και μην βγαίνετε έξω άσκοπα. Όσο ο κίνδυνος εξάπλωσης είναι ακόμα μεγάλος μπορείτε απλά να μιλάτε με άλλους χρήστες και να γνωρίζεστε διαδικτυακά. Για τους πιο "αναμμένους" υπάρχουν και οι Τσόντες όπως το Πορνάκι και το Kanesex τσόντες! #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

αυτες ειναι οι οδηγιες τ κρατους και απο τ βλεπω οι περισσότεροι δεν βαζουν μιαλο ....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
εστειλα στ antistheni ελπιζω να μ διαβασει καποια στυγμη ....Γιατι οντως ειναι ενδιαφερων τ μωρο κ ενδιαφερει κ εμενα εδω κ καιρο

Όσο αφορά αυτη:
Συγνώμη για ποια μιλάμε τωρα? Για το λινκ που παρέθεσα; Μα είσαι μετα καλά σου άνθρωπέ μου που καμώνεσαι ότι βοηθάς και συγχαίρουν όλοι εδώ μεσα;
Μόνο και μονο τις φωτογραφίες να δεις που είναι 15ετίας φτάνει για να σχηματίσεις γνώμη για το άτομο αυτό.
Έλεος! Πόσο καιρό είσαι στο bourdela.gr. Γιατί εγώ είμαι και ήμουν πάρα πολλά χρόνια. Και κριτικές έχω διαβάσει και ξέρω.
Η συγκεκριμένη βάτραχέ μου δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες. Εκτός αν θέλεις να πας να δοκιμάσεις και να ρισκάρεις για το 1%.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606

Ευχαριστώ
μουτρο εδω αναφερομαι κ οχι στη Μανια !!!!!!ελεος
ρωτα ν σου πουν ποσα χρονια ειμαι εδω μουτρο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
μουτρο εδω αναφερομαι κ οχι στη Μανια !!!!!!ελεος
ρωτα ν σου πουν ποσα χρονια ειμαι εδω μουτρο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν πειράζει. Πιο πριν με ρωταγες για την Μάνια. Απλά λάθος παράθεση έκανα. Ισχύει η απάντησή μου.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
το θεμα δεν ειναι αυτο αλλο ειναι
Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τις κρατικές οδηγίες για την αποτροπή εξάπλωσης το κορονοϊού, μείνετε σπίτι σας και μην βγαίνετε έξω άσκοπα. Όσο ο κίνδυνος εξάπλωσης είναι ακόμα μεγάλος μπορείτε απλά να μιλάτε με άλλους χρήστες και να γνωρίζεστε διαδικτυακά. Για τους πιο "αναμμένους" υπάρχουν και οι Τσόντες όπως το Πορνάκι και το Kanesex τσόντες! #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

αυτες ειναι οι οδηγιες τ κρατους και απο τ βλεπω οι περισσότεροι δεν βαζουν μιαλο ....

Ας το, αυτές είναι οι οδηγίες του κράτους (και της απλής λογικής) και από τ βλέπω οι περισσότεροι δεν βάζουν μυαλό ....

Ξέρεις Βάτραχε, μάλλον μερικοί θα ήθελαν να γίνει σαν στη Κίνα, που έφεραν στρατό μα διαταγή πυρ για να καταλάβουν!

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Ας το, αυτές είναι οι οδηγίες του κράτους (και της απλής λογικής) και από τ βλέπω οι περισσότεροι δεν βάζουν μυαλό ....

Ξέρεις Βάτραχε, μάλλον μερικοί θα ήθελαν να γίνει σαν στη Κίνα, που έφεραν στρατό μα διαταγή πυρ για να καταλάβουν!
πω πω τι χαζομάρα θεέ μου μόνο και μόνο να πουν την μαλακια

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Δεν πειράζει. Πιο πριν με ρωταγες για την Μάνια. Απλά λάθος παράθεση έκανα. Ισχύει η απάντησή μου.
δεν σ καταλαβενω !!προφανως θα ενωεις οτι η Μανια ειναι ξεπετα?????να ξερουμε κ μεις οι νεοι ρε μουτρο !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom