Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
xaxa Κοιταξε εδω στην επαρχια δεν εχουμε πολλες επιλογες...αυτη την στιγμη 4 ειναι στην περιοχη και μια ειναι αυτη.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886
Εγω συνάντησα πριν λιγες μέρες την Ιωάννα πολυ δυνατό μωρο θα έλεγα!!!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά, ξέρετε αν συνήθως τα χειρουργημένα τραβέλια στην 'κατεβάζουν' πριν το σεξ? (εννοώ το πετσάκι)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Καταλαβαίνω όλους τους συναγωνιστές που ενδιαφέρουν για διαφορές „γυναίκες“, αλλά αποφάσισα για το καλό μας  να κάνω διάλυμα σε αυτό το γλέντι, για το καλό μας, και για το καλό μου. Μάλιστα μου αρέσει πολύ αυτό το γλέντι, αλλά περνώντας υπόψη την υγεία μας, των „γυναικών“ και στο τέλος και δική μου. Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος, ότι αυτή κατάσταση να τελειώνει.  Η επιπτώσεις από αυτό στη οικονομία και μακροοικονομία θα συναντούμε επί καθημερινής βάσεως περίπου ένα χρόνο, φαντάζουμε, εάν όχι και παραπάνω. Υπομονή!!

Ότι ο κόσμος πια δεν θα είναι όπως πριν είναι πλέον δεδομένο. Δεν θα ήθελα να το παρεξηγήσει κάποιος.

Προσωπικά για κάποιους λόγους νομίζω, ότι είμαστε στο πόλεμο. Ο εχθρός είναι παντού γύρο μας και δεν τον βλέπουμε, και κτυπάει αλύπητα όποιον βρίσκει. Οι περισσότεροι από μας δεν έζησαν χρόνια ανάγκης. Τώρα ήρθε ώρα εξέτασης, να καταφέρουμε  αντιμετώπιση των προβλημάτων?

Θα ήθελα να εκφράσω την ελπίδα, ότι όλοι μας με την ψυχραιμία, υπομονή, υπευθυνότητα, σεβασμό και καλή θέληση - να καταφέρουμε. Ξέρω, ότι για πολλούς σας δεν θα είναι εύκολο, το καταλαβαίνω, μάθαμε να έχουμε τα πάντα. Τώρα μπορεί να μη λειτουργούν όλα με τρόπο όπως είμαστε μαθημένοι. Για αυτό, με χαμηλούς τόνους πάντα υπάρχει κάποια λύση.

Και όταν να τελειώνουν όλα τα κακά, μπορούμε να κάνουμε όλοι μας μία παρτούζα του αιώνα των αιώνων!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom