Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
για την πρωτη ξερω οτι ειναιοκ άτομό  με μια μικρη επιφιλαξη στ κρεβατι που θελει ν σ καθοδηγεί ...για τι δευτερη ουτε ξερω κ ουτε θ μαθω

Olina_cross

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
70
Πόντοι
0
Crossdresser-Trans party
Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 · 10:00 μ.μ. - 4:00 πμ Τοποθεσία:Skull barΛ. Κατσώνη 11 & Ιπποκράτους, Εξάρχεια κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας @ mapΚόστος: 10 στην πόρτα Ενδυματολογικός κώδικας: Φορέστε αυτό που σας αρέσει Περιγραφή:Cum & Play with ass

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311

Για την πρωτη γνωριζω, πανεμορφη πρσγματικα. ειναι οκ αν θες ενα σεξακι με μια θεα. δεν ελεγε κατι εξεραιτικο στο κρεβατι. αλλα πιπα, με αυτη τη θέα, ειναι αξιοσημειωτη.
Για την δευτερη, δε γνωριζω ομως υπηρχε μια αγγελια στο kanesex απο οταν ηταν θεσσαλονικη που ενας χρηστης ανεφερε οτι δεν εχει σχεση με τις φωτογραφιες

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311

δικια μου εμπειρια, η πρωτη σε ταλαιπωρει με τα εξτραδακια. για μενα αυτο ειναι σπασιμο.
η δευτερα ιδρωνει πραγματικα τη φανελα και θελει να φυγεις ευχαριστημενος.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Για την δευτερη, δε γνωριζω ομως υπηρχε μια αγγελια στο kanesex απο οταν ηταν θεσσαλονικη που ενας χρηστης ανεφερε οτι δεν εχει σχεση με τις φωτογραφιες

η κοπέλα είναι αυτή, όπως στη φώτο. όμορφη όπως δείχνει.
ΑΛΛΑ η συγκεκριμένη, έχει ανεβάσει στο παρελθόν αγγελίες για "κοκορέτσια" κτλ. Μακριά

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311

εμπειρια απο αυτο το κοριτσι.
εξαιρετικη, προσγειωμενη, μικρη.
μπορει να μιλησει. καθαρη. με ρωτησε αν ηθελε να ειναι ενεργητικη, δε μπορω να τη φανταστω αλλα δε με νοιαζει κιολας.
πολυ θετικη εμπειρια.
*τα παντα με προφυλαξη, στηθος μικρο απο ορμονες αλλα υπαρχει.σωμα σφιχτο, δε φιλαει.νομιζω οτι σε 2-3 χρονια θα ειναι απο τις ωραιοτερες κορασιδες.
γενικα θετικη αποτιμηση. θα τη ξαναδω αν μπορεσω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

μπορει να μιλησει. καθαρη. με ρωτησε αν ηθελε να ειναι ενεργητικη, δε μπορω να τη φανταστω αλλα δε με νοιαζει κιολας.
πολυ θετικη εμπειρια.
*τα παντα με προφυλαξη, στηθος μικρο απο ορμονες αλλα υπαρχει.σωμα σφιχτο, δε φιλαει.νομιζω οτι σε 2-3 χρονια θα ειναι απο τις ωραιοτερες κορασιδες.
τι να γαμήσει ρε μουτρο αφου δηλώνει παθητικη

wschulisti

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις κανεις ποια ειναι η κοπελα που βγαινει στην Συγγρου με ενα fiat 500 ασπρο;  Ειναι ψηλα στην συγγρου εξω απο γνωστο καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο.

tolathos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
22
Πόντοι
0

πολυ θετικη εμπειρια.

Την είχα πάρει κι εγώ την Nikki πριν κανα δίμηνο, συμφωνώ, όμορφη, μικροκαμωμένη, καθόλου λαϊκιά.
Εντελώς παθητική, καλό πήδημα, δεν φιλάει όντως και το δωράκι της είναι στα 60. (πολλά κατά τη γνώμη μου)

Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
Καλησπέρα κύριοι! Τι ξέρουμε για αυτή την κορασίδα? Έβαζε και παλαιότερα αγγελίες. Τώρα δείχνει πιο αδύνατη και μάχιμη.

[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/transsexual/transexuals-psaxnoun-gia-antres/6988228540_i1082051[/url]

Παλαιότερη της αγγελία που αλίευσα..

www.sexgr.net/transexual/ad426907-trans-kavliara-volos]http://www.sexgr.net/transexual/ad426907-trans-kavliara-volos[/url]

Kwstas2929

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα επειδή είμαι πρωτάρης όσο αφορά τα τρανς κορίτσια θα ήθελα να μου προτείνετε την καλύτερη κατά την γνώμη σας όχι ξεπετα είμαι ενεργ

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
οντως ειναι παλιες,απο 2013 καποιες.

Stories