Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
Μαγξεσ έχω γράψει καμία 4_5 κριτικές για τραβελια από όλα τα χρόνια που ψιλοασχολουναι αλλά δεν έχουν ανέβει ακόμη και έχει δύο Μ τρεισ μέρες ξέρετε τι παίζει ;;;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Μαγξεσ έχω γράψει καμία 4_5 κριτικές για τραβελια από όλα τα χρόνια που ψιλοασχολουναι αλλά δεν έχουν ανέβει ακόμη και έχει δύο Μ τρεισ μέρες ξέρετε τι παίζει ;;;
Ελπίζω τα έκανες και αποθήκευση. Και εγώ κάποτε περίμενα και μία έστειλα τρεις φορές και δεν υπάρχει ακόμη, ναι ήταν τρίτη φορά για την ίδια από τρίτη επίσκεψη, μάλλον για αυτό.

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
Ελπίζω τα έκανες και αποθήκευση. Και εγώ κάποτε περίμενα και μία έστειλα τρεις φορές και δεν υπάρχει ακόμη, ναι ήταν τρίτη φορά για την ίδια από τρίτη επίσκεψη, μάλλον για αυτό.

Εγώ ρε φίλε δεν έχω στείλει για τισβιδιεσ είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά δεν ξέρω κάτι παίζει

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201

Ωραίος συναγωνιστή. Ευχαριστούμε
Απλώς μια παρατήρηση, απενεργοποίησε το auto correct γιατί πολλές λέξεις σου τις αλλάζει και πολλοί μπορεί να μη καταλάβουν το νόημα από πολλές προτάσεις.

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
Ωραίος συναγωνιστή. Ευχαριστούμε
Απλώς μια παρατήρηση, απενεργοποίησε το auto correct γιατί πολλές λέξεις σου τις αλλάζει και πολλοί μπορεί να μη καταλάβουν το νόημα από πολλές προτάσεις.

Έχεις δίκιο αδερφέ δεν είμαι κ πολύ γνωστης από τεχνολογία , δόρυ ,

LePa7

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
68
Πόντοι
0
Ας με βοηθήσει κάποιος, πως απαντάνε σε προσωπικά μηνύματα;; (Χθες εκανα λογαριασμό)

LePa7

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
68
Πόντοι
0
Οποίος γνωρίζει ας μου πει κάτι.... την ψάχνω καιρό καθώς εχασα τα στοιχεία της. Την είχα βρει στο Badoo.
ΥΓ εάν μου στείλετε προσωπικό μήνυμα σεν ξέρω να απαντήσω (ναι έχω το τηλ της)

Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290

Θα βάλω εδώ την κριτική μέχρι να ανεβάσουν την κοπέλα στην αντίστοιχη ενότητα.

Συνάντηση περίπου τον Δεκέμβριο.

Σπίτι μέτριο και μέτριο σε καθαριότητα. Πετσέτα καθαρή.

Η κοπέλα είναι ευχάριστη, όμορφη και έχει όρεξη γι αυτό που κάνει! Οι φωτογραφίες της είναι λίγο πιο παλιές – που ηταν και μουνάρα – τώρα εξακολουθεί να είναι θυλική και όμορφη αλλα όχι τόσο όσο όταν ηταν πιο νέα.

Κορμί ωραίο, λίγα περισσότερα κιλά σε σχέση με τις φωτο. Εργαλείο μέτριο προς μικρό.
Είχαμε συμφωνήσει να παίξουμε και στους 2 ρόλους αλλα επειδή με κάρφωσε στην αρχή, με πόνεσε (παρ ότι μικρο σχετικά το εργαλείο της) και ξενέρωσα λίγο – οπότε και στους 2 γύρους κινήθηκα ενεργητικά. Πολύ καλή στη συμμετοχή και τέρμα καβλωμένη. Τσιμπούκι πολύ καλό με συχνά πνιξίματα κτλ. Γλωσσόφιλα ασταμάτητα! Γενικά ήταν πολύ δεκτική και γούσταρε τέρμα αυτό που έκανε. Έριξα δύο γύρους που τελείωσα στον κώλο της και την δεύτερη φορά ενώ τελείωσα στο καπάκι μου έβγαλε την καπότα και μου ρούφησε τον πούτσο με οτι χύσια είχαν μείνει πάνω. Πήγα να ντυθώ και ήθελε να πηδηχτούμε κι άλλο. Δεν έκατσα όμως., ήμουν γεμάτος.
Γουστάρει τον πόνο και έχει στην πλάτη της σημάδια από τσιγάρα.

Γενικά καλή φάση αλλά έχω περάσει και καλύτερα.

Μία ώρα 160 ευρώ και μένει μόνιμα Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom