Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Το κοκορέτσι που κολλάει;
λογο Πασχα μουτρο!!!!!!Το κοκορέτσι που κολλάει;
ξέρεις πολλά κοκορέτσια που πίνονται;Το κοκορέτσι που κολλάει;
αν ήξερα δεν θα ρωτούσαξέρεις πολλά κοκορέτσια που πίνονται;
κόκα ρε φίλε.. και δεν εννοεί κοκα κόλααν ήξερα δεν θα ρωτούσα
χαχαΑντοιστοιχα topics εχουν γινει ξανα και ξανα μπάχαλο... γι αυτο ειναι καλό να το ελεγχεις κι όλας...
Δεν μιλησα ούτε για σπίτια, ούτε για τηλέφωνα... μόνο για πιάτσες.. αλλα δέν πειράζει, οφείλω να το σεβαστώ..
Στο θέμα μας να γράψω και κατι σχετικό.
Εχει δει-δοκιμάσει κανείς μια ξανθιά που κανει πιάτσα ακριβώς μετα το baby gold; Ειναι απίστευτη εμφανισιακά, σε σημείο παρέξηγήσεως, οτι βγήκε απο το B.GOLD...
Μπαμ κάνει ότι είναι ξεπέτα. Μόνο ένας άπειρος δεν το βλέπει
στ κανε σεχ που μπηκα σημερα ειναι γεματο αγγελίες ...αν σ ενδιαφερει .....εχουν καλμαρει τ πραγματα η κανω λαθος??καλησπερα
Χρονια πολλα με υγεια κυκλοφορει τπτ καλο ρε παιδια εχουμε τραλαθει τοσο καιρο
στ κανε σεχ που μπηκα σημερα ειναι γεματο αγγελίες ...αν σ ενδιαφερει .....εχουν καλμαρει τ πραγματα η κανω λαθος??
μουτρο οπως καταλαβενεις δεν ασχολουμαι εδω και καιροεχις καμια προταση καλη και στους 2 ρολους
απαγορεύεται η πορνια γιατι για κάτι αλλο δεν νομιζω ν τ βαλαν μεσα .....απο τ γνωριζα ηταν πολυ κουλ ατομο....ειναι πολυ ενδιαφερων να δουμε τ θα γυνειΚαλησπερα...Επειδη μιλαω με αρκετο κοσμο παντοτε στα αυτια μου ερχονται πληροφοριες.Επειδη ειχα ακουσει πολυ ασχημα νεα και δεν μπορουσα να κανω διασταυρωση της πληροφοριας σε αυτο το θεμα βγηκα και ρωτησα που εξαφανιστηκε μια κυπρια τρανς που εχει ερθει ελλαδα αρκετες φορες.
Ακουσα διαφορα αλλα δεν καλυφτηκα διοτι οι πληροφοριες μου λεγανε αλλα.ΔΥΣΤΗΧΩΣ επαλειθευτηκαν...
ΥΓ...Υπαρχουν πολλες χωρες στην ευρωπη που μπορεις να δουλεψεις...ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ζητανε οι τρανς και πανε σε μουσουλμανικες χωρες που εκει γινεται τις πουτανας.
ΥΓ1...Το οτι πολλες τρανς απο αιγυπτο τυνησια και απο αλλες χωρες της αφρικης ερχονται ελλαδα δεν σας λεεει κατι;;;;;;;;;;;;;;;
ΥΓ2..Ας ελπισουμενα πανε ολα καλα...
Καλησπερα...Επειδη μιλαω με αρκετο κοσμο παντοτε στα αυτια μου ερχονται πληροφοριες.Επειδη ειχα ακουσει πολυ ασχημα νεα και δεν μπορουσα να κανω διασταυρωση της πληροφοριας σε αυτο το θεμα βγηκα και ρωτησα που εξαφανιστηκε μια κυπρια τρανς που εχει ερθει ελλαδα αρκετες φορες.
Ακουσα διαφορα αλλα δεν καλυφτηκα διοτι οι πληροφοριες μου λεγανε αλλα.ΔΥΣΤΗΧΩΣ επαλειθευτηκαν...
ΥΓ...Υπαρχουν πολλες χωρες στην ευρωπη που μπορεις να δουλεψεις...ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ζητανε οι τρανς και πανε σε μουσουλμανικες χωρες που εκει γινεται τις πουτανας.
ΥΓ1...Το οτι πολλες τρανς απο αιγυπτο τυνησια και απο αλλες χωρες της αφρικης ερχονται ελλαδα δεν σας λεεει κατι;;;;;;;;;;;;;;;
ΥΓ2..Ας ελπισουμενα πανε ολα καλα...
απαγορεύεται η πορνια γιατι για κάτι αλλο δεν νομιζω ν τ βαλαν μεσα .....απο τ γνωριζα ηταν πολυ κουλ ατομο....ειναι πολυ ενδιαφερων να δουμε τ θα γυνει