Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
κατα την αποψη μου το πιο τιμιο 50αρικο αυτη τη στιγμη
Αλβανός
κατα την αποψη μου το πιο τιμιο 50αρικο αυτη τη στιγμη
^ρατσιστης!?Αλβανός
^ρατσιστης!?
ειναι τιμιο 50αρικο συμφωνω.αν και η τελευταια φορα που την ειδα ειχε ταση ξεπετας...γενικα ολες τις αλλες φορες πολυ καλη αποδοση
Ναι το μπάνιο ήταν βρόμικο και πέταγε νερά ο νιπτήρας. Είναι Αλβανίδα πάντως ναι ..Όταν λες για το μπάνιο δηλαδή; βρώμικο;
Ισχύει ναιΑδερφέ, δεν το λέω εγώ.
Το έχουν γράψει πολλοί ότι είναι Αλμπάν και συστήνεται για Ιταλίδα
Είτε Αλβανία είτε Ιταλία το μωρό τα σπάει , κατά την άποψη μου ποιο value for money δυσκολεύεσαι να βρεις ,σίγουρα είναι συγκρίνεται και είναι καλύτερη από πολλές που ζητάνε μέχρι και τα τετραπλάσια από αυτήν ,Ισχύει ναι
Αδερφέ, δεν το λέω εγώ.
Το έχουν γράψει πολλοί ότι είναι Αλμπάν και συστήνεται για Ιταλίδα
καλησπερα μαγκες!εχει καποιος εμπειρια???
κάποιο λάθος κανείς θ την είχα πάρει χαμπάρι γιατί είναι από τ στανταρακια μουΑλβανός
Αντε με τα φασισταρια τα κολλημενα....κομπλεξικοι ηλιθιοικαι Αλβανίδα να είναι δε κατάλαβα ρε μάγκες; ποιο είναι το πρόβλημα;
ή οι Ελληνίδες είναι άψογες σε όλα και ήρθαν τρανς από Αλβανία και χαλάνε τη πιάτσα;
Ίσα ίσα που για τη συγκεκριμένη μόνο θετικά σχόλια έχουν ακουστεί (δε την έχω επισκεφτεί).
Καλημέρα φίλοι μου.
Έχει κανείς εμπειρία για την παρακάτω?
Αυτη με ρο κιτρινο φαινεται πολυ δυνατόΚάποτε ήταν στην ομάδα των 'κοριτσιών' που είχε στην Καβάλας η συχωρεμένη Αλόμα(βλέπε την φωτό είναι δίπλα της)
Αυτη με ρο κιτρινο φαινεται πολυ δυνατό
Καλησπέρα σε όλα τα παιχτουρια.
Γνωρίζει κανείς για αυτή τη κούκλα ?