Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Βουλγάρα, μεγάλη ξεπέταΑυτη με ρο κιτρινο φαινεται πολυ δυνατό
Βουλγάρα, μεγάλη ξεπέταΑυτη με ρο κιτρινο φαινεται πολυ δυνατό
Καλησπέρα σε όλα τα παιχτουρια.
Γνωρίζει κανείς για αυτή τη κούκλα ?
την έχω δει σε βιντεάκια στο γκάζι που ανεβάζει η κορυφαία τρανς Τζούλια γλιτερ !!! Σωστά ;; Αν είναι τόσο καλό κορίτσι να το δοκιμασο .... Έχει ωραίο στυλ είναι κοντόυλα αδύνατη , με λεπτή μέση . Μικρό στήθος γενικά είναι του τύπου μου !!!Καλο κοριτσι ,ωραιο σωμα, καλος χωρος (το μπανιο δεν μου αρεσε μονο κοντα πειραιως και ιερα οδο ,50 ευρω 1 ωρα. Τίμια,εργαλείο μέτριο δεν με ενδιεφερε. Ευχάριστη ,ευγενική , δεν βιαζόταν,παθιαρα .
Eχω παει με την αφροδιτη-τανια..Εφυγα και ειλικρινα ακομα δεν ξερω αν εφυγα ευχαριστημενος η οχι.Σκεφτηκα να γραψω κριτικη αλλα θα ηταν τοσο μπερδεμενα και διφορουμενα που πιστευψα στο τελος οτι θα μπερδευα κοσμο παρα θα βοηθουσα.Ισως..το τονιζω ΙΣΩΣ..καποια στιγμη την δοκιμασω ξανα...Αλλα με επιφυλαξη..Αρχικά, κάποια που αλλάζει ονόματα είναι ύποπτη. Την συνάντησα στη Λεμεσό στο σπίτι στα Κάτω Πολεμίδια, ήταν τότε εκεί μαζί με μία άλλη με Συλβη Παπαδοπούλου. Πρώτα πήγα με τη Συλβη και μετά από μία εβδομάδα με αυτή. Αρχικά 70, που ήρθα 80, μετά πήρε πίσω και πήγαμε με 70. Σαν να μη μιλούν με την άλλη πόσο με χρέωσε. Μάλιστα και στη πρώτη συνάντηση ήρθε να δει, ποιος είμαι, πρόσφερα παρτούζα, αρνητικέ, που έχει πελάτη μέσα. Στη πούτσα κρεμόταν καπότα. Μάλιστα και γεμάτη. Που ήρθα για δεύτερη φορά ήταν κουρασμένη, το κρεβάτι ιδρωμένο στο δωμάτιο αταξία, ξάπλωσε και άναψε τσιγάρο. Καλά είμαι καπνιστής, δεν με πειράζει, αλλά ήταν απαράδεκτο. Βυζί καλό, πούτσα καλή, αλλά μετά το πελάτη που ήταν στο πάγκο μπροστά μου δεν σήκωνε ούτε με γερανό. Αρχίδια σαν πρόεδρος της Αμερικής, τεράστια. Λέει, celebrity, αλλά φίλε τίποτε το σπουδαίο. Αδιάφορη, χωρίς κέφι και διάθεση, μάλλον ήρθα λάθος ημέρα. Είναι μάλιστα και λίγο ευτραφής.
Eχω παει με την αφροδιτη-τανια..Εφυγα και ειλικρινα ακομα δεν ξερω αν εφυγα ευχαριστημενος η οχι.Σκεφτηκα να γραψω κριτικη αλλα θα ηταν τοσο μπερδεμενα και διφορουμενα που πιστευψα στο τελος οτι θα μπερδευα κοσμο παρα θα βοηθουσα.Ισως..το τονιζω ΙΣΩΣ..καποια στιγμη την δοκιμασω ξανα...Αλλα με επιφυλαξη..
Eχω παει με την αφροδιτη-τανια..Εφυγα και ειλικρινα ακομα δεν ξερω αν εφυγα ευχαριστημενος η οχι.Σκεφτηκα να γραψω κριτικη αλλα θα ηταν τοσο μπερδεμενα και διφορουμενα που πιστευψα στο τελος οτι θα μπερδευα κοσμο παρα θα βοηθουσα.Ισως..το τονιζω ΙΣΩΣ..καποια στιγμη την δοκιμασω ξανα...Αλλα με επιφυλαξη..
Ευχαριστω...αλλα για να βγω δημοσια και να πω πως δεν ηξερα τι να γραψω και πως να το γραψω..εχει τεραστιες δυνατοτητες-ικανοτητες...Αν τις εκμεταλευονταν στο ΕΠΑΚΡΟ θα μιλουσαμε για μια απο τις κορυφαιες στον χωρο.Οι κριτικές σου πάντα είναι διαφωτιστικές
Ανάλογα τα κέφια της είναι αλλά σε μεγάλο ποσοστό έχεις δίκιο για το ξεπέτα !!Βουλγάρα, μεγάλη ξεπέτα
Εισαι απο τα ελαχιστα ατομα που ενω δεν εχουν πολυ καιρο στο σαιτ ...εχεις καταφερει να κερδισεις τον σεβασμο μου...Κατά την άποψη μου, μπορεί να είναι με κάποιον καλή και με άλλον αδιάφορη, μπορεί να είναι κέφι και είσαι τυχερός. Χίλια μπορεί…, παντός κοντούλα είναι, έχει κιλά παραπάνω, δηλαδή κοιλιά έχει, δεν ξέρω δεν νομίζω να ξανάπαω.
Οι κριτικές του travestolagnos είναι πάντα 100/100!!!!!
Εισαι απο τα ελαχιστα ατομα που ενω δεν εχουν πολυ καιρο στο σαιτ ...εχεις καταφερει να κερδισεις τον σεβασμο μου...
πολυ καλο παιδι απο τ αγαπημενες.Αυτη με ρο κιτρινο φαινεται πολυ δυνατό
παντος αλβανιδα δεν ειναικαι Αλβανίδα να είναι δε κατάλαβα ρε μάγκες; ποιο είναι το πρόβλημα;
ή οι Ελληνίδες είναι άψογες σε όλα και ήρθαν τρανς από Αλβανία και χαλάνε τη πιάτσα;
Ίσα ίσα που για τη συγκεκριμένη μόνο θετικά σχόλια έχουν ακουστεί (δε την έχω επισκεφτεί).
παντος αλβανιδα δεν ειναι
ειναι καλη στο παθητικό κομματι που την εχω δοκιμάσει
καλησπέρα, μήπως έχει κάποιος εμπειρία με αυτή? φαίνεται ωραίο μωρό.
Και γω δυο φορες που την συναντησα για Ιταλιδα την καταλαβα.Οχι οτι παιζει καποιο ρολο για μενα αν ειναι Αλβανιδα αλλα δεν το νομιζω.παντος αλβανιδα δεν ειναι