Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Η Ρία, πρέπει να αναφέρω, το καλύτερο ελληνόγλωσσο πλάσμα που συνάντησα μέχρι τώρα. Βλέπε εδώ Απ: shemale libertyGR
« Απάντηση #5290 στις: 16/12/19, 00:12 » και μερικά που ακολουθούν.
Αξίζει να γράψω, έφυγα από Λεμεσό ώρα 3 το πρωί και πήγα αεροπορικώς Αθήνα και επέστρεψα πίσω ώρα 22.
Θα ήθελα να πιστεύω, ότι αυτό έχει κάποια εκφραστική αξία!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Η Ρία, πρέπει να αναφέρω, το καλύτερο ελληνόγλωσσο πλάσμα που συνάντησα μέχρι τώρα. Βλέπε εδώ Απ: shemale libertyGR
Αξίζει να γράψω, έφυγα από Λεμεσό ώρα 3 το πρωί και πήγα αεροπορικώς Αθήνα και επέστρεψα πίσω ώρα 22.

Είναι πολύ όμορφη και ευγενική...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Είναι πολύ όμορφη και ευγενική...

Φίλε, κρίμα που είναι μόνο παθητική, αλλά δεν πειράζει, λέω κρίμα. Όμορφη, ευγενική, το τύπο του σιλικόνη που μου αρέσει, ρώγες όνειρο, τατουάζ φανταστικό, και της πάει, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν μεγάλο ρολόι στο χέρι, αλλά στην Ελλάδα και Κύπρο είναι νορμάλ σε πολλές γυναίκες. Συμμετοχή άψογη. Τρέξε, εάν θα ήμουν Αθήνα θα πήγαινα επί καθημερινής βάσεως.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Φίλε, κρίμα που είναι μόνο παθητική, αλλά δεν πειράζει, λέω κρίμα. Όμορφη, ευγενική, το τύπο του σιλικόνη που μου αρέσει, ρώγες όνειρο, τατουάζ φανταστικό, και της πάει, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν μεγάλο ρολόι στο χέρι, αλλά στην Ελλάδα και Κύπρο είναι νορμάλ σε πολλές γυναίκες. Συμμετοχή άψογη. Τρέξε, εάν θα ήμουν Αθήνα θα πήγαινα επί καθημερινής βάσεως.

Συνήθως οι πραγματικά ενεργετικές είναι λίγο αντρουά πάντως. Αυτό παρατηρώ.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Συνήθως οι πραγματικά ενεργετικές είναι λίγο αντρουά πάντως. Αυτό παρατηρώ.

Ναι, ναι, όταν το σκέπτομαι τώρα, ναι, έχεις δίκαιο σε αυτό. Σωστή και ενδιαφέρων παρατήρηση. Πίστεψε με, παρατήρησα το κει εγώ, αλλά δεν έδωσα σημασία, μέχρι τώρα που το ανάφερες. Απλά νόμιζα, ότι είναι απλά δική μου εντύπωση.

blue8white8

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
36
Πόντοι
1
RESPECT

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Ναι, ναι, όταν το σκέπτομαι τώρα, ναι, έχεις δίκαιο σε αυτό. Σωστή και ενδιαφέρων παρατήρηση. Πίστεψε με, παρατήρησα το κει εγώ, αλλά δεν έδωσα σημασία, μέχρι τώρα που το ανάφερες. Απλά νόμιζα, ότι είναι απλά δική μου εντύπωση.

Ξέρεις γιατί λέω κρίμα? Μαζί μου καύλωσε κανονικότατα και έχυνε, στη καπότα, κρίμα, αλλά έχυνε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356

Στην Ελλάδα, αν θες να έχεις παθητικό ρόλο με τρανς άτομο, θα πρέπει να αποσυρθείς από την αναζήτηση μιας όμορφης τρανς. Τόσο λόγω του μικρου πληθυσμού όσο και λόγω ορμονων.

Άν ψάχνεις ενεργετικές shemales σαν αυτές που βλέπεις στις τσόντες, εδώ στην Ελλάδα, δεν θα βρεις. Ή μάλλον λάθος. Θα βρεις αν είσαι έτοιμος να πληρώσεις πολλές εκατοντάδες ευρώ σε κάτι ξένες που θα έρχονται μόλις ανοίξουν τα σύνορα.

Μπορείς να ψάξεις και Ελληνίδες ενεργετικές αλλά μην απαιτήσεις να είναι καρακουκλάρες θηλυκές. Προσωπικά εμένα μου αρέσουν οι αντρουα τρανς.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Στην Ελλάδα, αν θες να έχεις παθητικό ρόλο με τρανς άτομο, θα πρέπει να αποσυρθείς από την αναζήτηση μιας όμορφης τρανς. Τόσο λόγω του μικρου πληθυσμού όσο και λόγω ορμονων.

Άν ψάχνεις ενεργετικές shemales σαν αυτές που βλέπεις στις τσόντες, εδώ στην Ελλάδα, δεν θα βρεις. Ή μάλλον λάθος. Θα βρεις αν είσαι έτοιμος να πληρώσεις πολλές εκατοντάδες ευρώ σε κάτι ξένες που θα έρχονται μόλις ανοίξουν τα σύνορα.

Μπορείς να ψάξεις και Ελληνίδες ενεργετικές αλλά μην απαιτήσεις να είναι καρακουκλάρες θηλυκές. Προσωπικά εμένα μου αρέσουν οι αντρουα τρανς.

Φίλε, δεν είμαι Αθήνα αλά Λεμεσό, και επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Συνήθως τρεις ή τέσσερεις φορές το μίνα με ελληνόγλωσση και μία με ξένη. Η συλλογή που έκανα είναι αρκετά μεγάλη. Για τις ξένες, ναι έχεις δίκαιο και σε αυτό, αλλά υπάρχουν κομμάτια που αξίζουν. Κακά τα ψέματα. Ακόμη είμαι προετοιμασμένος να πάω Ιταλία, και πως δεν συμπαθώ αυτή τη χώρα, για συνάντηση με τη Carla Novaes. Δεν φεύγει από εκεί, περιμένει να πάρει υπηκοότητα.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Αγχώνομαι μήπως πάω και συναντήσω κάτι τέλειος το διαφορετικό από την αγγελία!
Αν δεις κάτι διαφορετικό απ την αγγελία,λες ευχαριστώ πολύ κ φεύγεις.Δεν υποχρεώνουμε κανένα να καθήσει με το ζόρι :headbaning2:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Φίλε, δεν είμαι Αθήνα αλά Λεμεσό, και επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Συνήθως τρεις ή τέσσερεις φορές το μίνα με ελληνόγλωσση και μία με ξένη. Η συλλογή που έκανα είναι αρκετά μεγάλη. Για τις ξένες, ναι έχεις δίκαιο και σε αυτό, αλλά υπάρχουν κομμάτια που αξίζουν. Κακά τα ψέματα. Ακόμη είμαι προετοιμασμένος να πάω Ιταλία, και πως δεν συμπαθώ αυτή τη χώρα, για συνάντηση με τη Carla Novaes. Δεν φεύγει από εκεί, περιμένει να πάρει υπηκοότητα.

Στην Ιταλία αργήσεις να πας. Μάλλον για Ελλάδα σε βλέπω πιο πολύ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356

Και κάτι ακόμα αδερφέ, το καλύτερο ξέσκισμα στο κάνουν οι ενεργετικές αντρουά τρανς. Μην διστάσεις να πας. Υπάρχουν πολλές.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Να σου πω κάτι, από τις φωτογραφίες δεν μου φαίνεσαι „αντρουά“, αλλά άκουσα τόσο πολλά καλά λόγια για σένα που ειλικρινά ανυπομονώ τη συνάντηση μας !!! Τώρα, εάν θα είμαι τυχερός και να έρθεις Κύπρο ή αργότερα μετά να έρθω εγώ Αθήνα είναι για την ώρα μέσα στα αστέρια ή μάλλον στα „ρόπαλα“???

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Να σου πω κάτι, από τις φωτογραφίες δεν μου φαίνεσαι „αντρουά“, αλλά άκουσα τόσο πολλά καλά λόγια για σένα που ειλικρινά ανυπομονώ τη συνάντηση μας !!! Τώρα, εάν θα είμαι τυχερός και να έρθεις Κύπρο ή αργότερα μετά να έρθω εγώ Αθήνα είναι για την ώρα μέσα στα αστέρια ή μάλλον στα „ρόπαλα“???
αυτά είναι υποκειμενικά,θέμα γούστου πάντα.Οπως αρέσκεται ο καθένας :-*

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356

Πάρα πολύ παλιά καραβάνα στην οποία πήγα πριν αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Νομίζω έχει και παρτενέρ μαζί της. Εξίζει μόνο αν αντέχεις τον παθητικό ρόλο καθώς είναι κατα βάση πολύ ενεργετική.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Πάρα πολύ παλιά καραβάνα στην οποία πήγα πριν αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Νομίζω έχει και παρτενέρ μαζί της. Εξίζει μόνο αν αντέχεις τον παθητικό ρόλο καθώς είναι κατα βάση πολύ ενεργετική.

Ευχαριστώ συναγωνιστή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom