batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
Η Αμαντα ειναι αθηνα η βαση της προς το παρων ειναι η θεσσαλονικη.
ειναι αθηνα και θα παραμηνει απο τ μ ειπε στ¨ αυτι
Η Αμαντα ειναι αθηνα η βαση της προς το παρων ειναι η θεσσαλονικη.
Καλημέρα κούκλαΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
η καλυτερ ειναι η ΑνυΓεια σας συναγωνιστές
σας παρακαλω πολύ η ElenaBarbie κια η Evelyn είναι η ίδια κοπέλλα ??
πριν καιρό ειχα παει στην Ελενα που εμενε κοντα στο mall της Βουλιαγμένης και ηταν ξεπετα αν και τωρα τελευταια ακουω καλα λόγια , τελικα ειναι το ιδιο πρόσωπο ???
Από φωτογραφίες πάντως φαίνεται καλοοοξερουμε τπτ για την συγκεκριμενη?απο προσοντα τ λεει?
η ιδια ειναιΓεια σας συναγωνιστές
σας παρακαλω πολύ η ElenaBarbie κια η Evelyn είναι η ίδια κοπέλλα ??
πριν καιρό ειχα παει στην Ελενα που εμενε κοντα στο mall της Βουλιαγμένης και ηταν ξεπετα αν και τωρα τελευταια ακουω καλα λόγια , τελικα ειναι το ιδιο πρόσωπο ???
μια χαρα εχω περασει ειναι καθαρα για ενεργητικουςη ιδια ειναι
μια χαρα εχω περασει ειναι καθαρα για ενεργητικους
Το κοριτσι πήγα προσφατα μετα απο καιρο. Την ειχα τιμησει 2 3 φορες απο τοτε κιιλας που ηταν πισω απο το Παντειο. Ειχα περασει φοβερα κ στους 2 ρολους.
ΟΜΩΣ ... Η τωρινη μου εμπειρια ηταν πολυ ξενερωμα. Δεν ηθελε να κανει ενεργητικα (μπορω να το δεχτω, δεν ηθελε οκ) αλλα φαινοταν πολυ οτι ηθελε να με ξεπεταξει ξενερωσα τα μεγιστα δεν μπορουσα να χυσω.
Δεν ξερω ... Μπορει να μην ηταν σε καλη φαση αλλα θα προτιμουσα να ειχε κλειστο το τηλ ρε φιλε η να μου το ακυρωσει. Τι πας για δουλεια αν δεν γουσταρεις σταλα...???
Δεν σου επιτρέπω να με λες κρος ! Σταματήστε επιτέλους με τα κόμπλεξ σας ! Και μάθε επιτέλους πως κρος είναι ένας άντρας που απλά ντινετε γυναίκα ! Γιατί βλέπω συνέχεια τα σχόλια σου είναι κρος και είναι κρος για πολλές ! Σταματά το εδώ λοιπόν !κρος ειναι...οτι βλεπεις στις φωτο....οσοι εχουν γραψει γι αυτην παινευουν το ενεργητικο της.
Eπειδη εχουμε ματια και βλεπουμε και επειδη υπαρχει μετρο συγκρισης ας το παμε με πραγματικα στοιχεια.Τρανς ειναι...η τανια...η μπαρμπι η μαρκελλα η ηρω η ραφαελλα η φαιη η να ντια η ηλεκτρα...απο αθηνα.Ζητω προκαταβολικα συγμωη διοτι θα παραλειψω παρα πολλες.Τρανς ειναι η αννυ η ρια η νινα η ιωαννα απο θεσσαλονικη.Παρε και βαλε τις δικες τους φωτο και βαλτες διπλα στις δικες σου.Δεν σου επιτρέπω να με λες κρος ! Σταματήστε επιτέλους με τα κόμπλεξ σας ! Και μάθε επιτέλους πως κρος είναι ένας άντρας που απλά ντινετε γυναίκα ! Γιατί βλέπω συνέχεια τα σχόλια σου είναι κρος και είναι κρος για πολλές ! Σταματά το εδώ λοιπόν !
οταν στα λεω εγω δεν μ ακους ποτε ......το μπερδεψες το κοριτσι ....αφου γραφεις για κρος μεσα στο θρεντ των τρανς ......κανε κι εσυ ενα καινουργιο θεσσαλονικη κροςEπειδη εχουμε ματια και βλεπουμε και επειδη υπαρχει μετρο συγκρισης ας το παμε με πραγματικα στοιχεια.Τρανς ειναι...η τανια...η μπαρμπι η μαρκελλα η ηρω η ραφαελλα η φαιη η να ντια η ηλεκτρα...απο αθηνα.Ζητω προκαταβολικα συγμωη διοτι θα παραλειψω παρα πολλες.Τρανς ειναι η αννυ η ρια η νινα η ιωαννα απο θεσσαλονικη.Παρε και βαλε τις δικες τους φωτο και βαλτες διπλα στις δικες σου.
Το να αισθανεσαι τρανς ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΝΣ.
Λιγη αυτογνωσια κακο δεν κανει.
Ειλικρινα δεν ξερω αν θα πρεπει να κλαψω η να γελασω. :S :S την εκανα διαφημηση χωρις να την εχω παρει ως πελατης.Γι αυτο εγραψα για το γραφουν οι αλλοι... και μας λεει και κομπλεξικους.οταν στα λεω εγω δεν μ ακους ποτε ......το μπερδεψες το κοριτσι ....αφου γραφεις για κρος μεσα στο θρεντ των τρανς ......κανε κι εσυ ενα καινουργιο θεσσαλονικη κρος
αγαπητε η εξελιξη φταιει για ολα και οι κοντσιτες ενοιωτε αλωστε ειπαμε οτι δηλωσεις εισαι και οφειλουμε να το σεβαστουμε ολοι αυτο αρκει απλα να μην υποτοιμουν την νοημοσυνη μας.....αλλα κι εσυ καλα να παθεις τι διαφημιζεις προιον που δεν εχεις δοκιμασει χα χα χα χαΕιλικρινα δεν ξερω αν θα πρεπει να κλαψω η να γελασω. :S :S την εκανα διαφημηση χωρις να την εχω παρει ως πελατης.Γι αυτο εγραψα για το γραφουν οι αλλοι... και μας λεει και κομπλεξικους.
Να μην γνωριζα πως υπαρχουν ρατσιστικες συμπεριφορες τρανς εναντιον κρος....θα ελεγα παει στο διαολο.
Το να μην ξερεις τι εισαι δεν εχω εγω προβλημα αλλα ουτε και θα στο λυσω.
Λια ο μονος λογος που δεν κανω θεμα αυτο που ζητας ειναι διοτι θα εχει πολυ λιγη επισκεψημοτητα.
Ειπαμε ολες κρος τρανς το ιδιο δεν ειναι;;;;;;;;;;
Eχεις απολυτο δικιο...αγαπητε η εξελιξη φταιει για ολα και οι κοντσιτες ενοιωτε αλωστε ειπαμε οτι δηλωσεις εισαι και οφειλουμε να το σεβαστουμε ολοι αυτο αρκει απλα να μην υποτοιμουν την νοημοσυνη μας