travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Βατραχε για τα γραφομενα σου δεν αμφιβαλλω..σε οτι εχει να κανει με υπηρεσιες.Για την ευγενια επετρεψε μου να εχω καθετα διαφορετικη αποψη απο την δικη σου.
οκ μουτρο δεν λεω οτι πας να περασεις κατυ αλλα εχω κ γω την αποψη μου ...Αν θημασαι καλα καποτε μ κραζαν πολυ κ ακομα εδω μεσα.Αλλα ειμαι σταθερος στισ προτιμήσεις μου ...Βατραχε για τα γραφομενα σου δεν αμφιβαλλω..σε οτι εχει να κανει με υπηρεσιες.Για την ευγενια επετρεψε μου να εχω καθετα διαφορετικη αποψη απο την δικη σου.
Θα σταθω μονο σ αυτη την προταση....Το ιδιο κανανε κ καποιες τρανς κ κονομανε τρελλα.Aς τα παρουμε απο την αρχη..καταχας γενηθηκες αγορι και εχεις κατω πουτσα.Δεν εκανες αλαγη φυλου για να εισαι κοριτσι.Αρα δεν ξερεις αν εισαι αγορι κοριτσι η κατι ενδιαμεσο.
Με 165 χιλιαδες εγγεγραμενα μελη και χιλιαδες ατομα επισκεψημοτητα δεν το λες και λιγο.Πριν 7 χρονια το σαιτ δεν ειχε ουτε το ενα τριτο των διαφημησεων.Για να ανεβει κατακορυφα η διαφημηση στο σαιτ σημαινει οτι το σαιτ δουλευει.
Εγω θα πω οτι πολλα κοριστια...με μουνακι οχι με υδραυλικα σαν το δικο σου εκαναν καριερα απο το σαιτ και κονομησαν τρελλα.
Το ιδιο κανανε και καποιες τρανς και κονομανε τρελλα.Επειδη μιλαω με πολλες απο τον κλαδο που θα ηθελες να συμετεχεις αλλα δεν μπορεις διοτι δεν εισαι τρανς...εχω αποψη.
Δηλαδη εκανες λογαριασμο στο σαιτ για να κραζεις οσους σε λενε κρος;;;
Για να ειμαι απολυτα δικαιος κρος ειναι ο αντρας που ντυνεται με γυναικεια ρουχα.
Εσυ δεν εισαι κρος αλλα οποιο δικιο και να ειχες το εχασες με τις μαλακιες που εγραψες.
Oφειλω να ανασκευασω...αυτες που ειναι σωστες στην δουλεια τους και σεβονται τον πελατη εχουν διαρκεια και βγαζουν περισοτερα απο τις υπολοιπες.Θα σταθω μονο σ αυτη την προταση....Το ιδιο κανανε κ καποιες τρανς κ κονομανε τρελλα.
Τρανς ....πολυακουσμενες...κ επιτρεψε μου με πολυ διαφημηση απο εδω μεσα,χρωστανε ενοικια κ ΔΕΗ πολλων μηνων, κ φευγουν νυχτα απο τα σπιτια τους . Χρωστανε κ στα περιπτερα της γειτονιας τους.
Τρανς που ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα...24ωρο online....κ δωστου ποζες κ φωτο....κ αγαπουλες μου κτλ....καθε μερα ειναι με ενα-κανενα πελατη.
Απο προσωπικη εμπειρια,επισκεπτομενη διαφορες πολεις, η αναλογια των πελατων που θα μου αναφερουν το σαιτ αυτο ειναι ελαχιστοι.Στους 10...ο ενας ...αντε 2
Η φραση κονομανε τρελλα....μου επιτρεπεις να ομολογησω πως ανηκει στο παρελθον.
Οι εποχες ειναι δυσκολες...
Και συ φυσικα μιλας με ατομα του χωρου,αλλα μη ξεχνας πως ΖΩ σ αυτο το χωρο.
Σε εκτιμω.
Oφειλω να ανασκευασω...αυτες που ειναι σωστες στην δουλεια τους και σεβονται τον πελατη εχουν διαρκεια και βγαζουν περισοτερα απο τις υπολοιπες.
Εχεις και γνωση και πειρα επι του θεματος που οφειλω να το σεβαστω...
καλα εσυ που χαθηκες;;μονο στο δικο σου θεμα γραφεις;;;; Την καλησπερα μου...σημερα δεν εχω νευρα... ;) ;) ;) ;)1. Ουκ εν τω πολλω το ευ
2. Μαζευε κι ας ειν και ρογες
Ναι,καθολου......καλα εσυ που χαθηκες;;μονο στο δικο σου θεμα γραφεις;;;; Την καλησπερα μου...σημερα δεν εχω νευρα... ;) ;) ;) ;)
Εχω περασει και χειροτεραΝαι,καθολου......
Κακως!!!Να γινεις γατα σαν τον Φακιρη.Αθορυβα..... ;)Εχω περασει και χειροτερα
Σσσστ!!!!Κακως!!!Να γινεις γατα σαν τον Φακιρη.Αθορυβα..... ;)
Αν βολεψει πριν παω τουμπα θα περασω για καφε....Σσσστ!!!!
Μας ακουνε...και μας διαβαζουνε!!!
1000 likeΘα σταθω μονο σ αυτη την προταση....Το ιδιο κανανε κ καποιες τρανς κ κονομανε τρελλα.
Τρανς ....πολυακουσμενες...κ επιτρεψε μου με πολυ διαφημηση απο εδω μεσα,χρωστανε ενοικια κ ΔΕΗ πολλων μηνων, κ φευγουν νυχτα απο τα σπιτια τους . Χρωστανε κ στα περιπτερα της γειτονιας τους.
Τρανς που ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα...24ωρο online....κ δωστου ποζες κ φωτο....κ αγαπουλες μου κτλ....καθε μερα ειναι με ενα-κανενα πελατη.
Απο προσωπικη εμπειρια,επισκεπτομενη διαφορες πολεις, η αναλογια των πελατων που θα μου αναφερουν το σαιτ αυτο ειναι ελαχιστοι.Στους 10...ο ενας ...αντε 2
Σε εκτιμω.
Aς τα παρουμε απο την αρχη..καταχας γενηθηκες αγορι και εχεις κατω πουτσα.Δεν εκανες αλαγη φυλου για να εισαι κοριτσι.Αρα δεν ξερεις αν εισαι αγορι κοριτσι η κατι ενδιαμεσο.
Με 165 χιλιαδες εγγεγραμενα μελη και χιλιαδες ατομα επισκεψημοτητα δεν το λες και λιγο.Πριν 7 χρονια το σαιτ δεν ειχε ουτε το ενα τριτο των διαφημησεων.Για να ανεβει κατακορυφα η διαφημηση στο σαιτ σημαινει οτι το σαιτ δουλευει.
Εγω θα πω οτι πολλα κοριστια...με μουνακι οχι με υδραυλικα σαν το δικο σου εκαναν καριερα απο το σαιτ και κονομησαν τρελλα.
Το ιδιο κανανε και καποιες τρανς και κονομανε τρελλα.Επειδη μιλαω με πολλες απο τον κλαδο που θα ηθελες να συμετεχεις αλλα δεν μπορεις διοτι δεν εισαι τρανς...εχω αποψη.
Δηλαδη εκανες λογαριασμο στο σαιτ για να κραζεις οσους σε λενε κρος;;;
Για να ειμαι απολυτα δικαιος κρος ειναι ο αντρας που ντυνεται με γυναικεια ρουχα.
Εσυ δεν εισαι κρος αλλα οποιο δικιο και να ειχες το εχασες με τις μαλακιες που εγραψες.
Για να σταματησω να ασχολουμαι μαζι σου.
Πρωτον..Παραδεξου οτι ειπες ψεματα οτι ηρθα ως πελατης σου.
Δευτερον.Παραδεξου οτι δεν σε εχω πει κομοδινο.
Τριτον.Ζητα συγνωμη που με ειπες ψευτη και κομπλεξικο.
Τεταρτον αν κανεις τα προαναφερομενα το συζηταμε ξανα.
Εγιναν τα πραγματα οπως τα ηθελα.....προχωραμε...καλη συνεχεια σε ολους.Για να σταματησω να ασχολουμαι μαζι σου.
Πρωτον..Παραδεξου οτι ειπες ψεματα οτι ηρθα ως πελατης σου.
Δευτερον.Παραδεξου οτι δεν σε εχω πει κομοδινο.
Τριτον.Ζητα συγνωμη που με ειπες ψευτη και κομπλεξικο.
Τεταρτον αν κανεις τα προαναφερομενα το συζηταμε ξανα.
Θα σταθω μονο σ αυτη την προταση....Το ιδιο κανανε κ καποιες τρανς κ κονομανε τρελλα.
Σε εκτιμω.
περα απο το ορια κρος τρανς και τα σχετικα υπαρχει κυριως στο εξωτερικο τα androgynous ατομα, τα οποια στην οψη ειναι κανονικες γυναικες στα ολα τουσ(εμφανιση βαψιμο, πλαστικες, ντυσιμο) με λειτουργιες ανδρος...τετοια ατομα βρισκεις κατακορον στον χωρο της μοδας και φυσικα προς μερια ταυλανδη οπου υπαρχουν σε αφθονια.προσωπικα λογω ζωης στο εξωτερικο εχω εμπειριες με τετοια ατομα και ειναι ονειρικες οι εμπειριες!!προσωπικα τον ορισμο κρος τον θεωρω ξεπερασμενο και απευθυνεται σε κατι αντρεσ με περουκες και εμφανιση...αστα να πανε...οσο για την αννα προσωπικα εχω την καλυτερη εμπειρια μαζι της παλιοτερα και απο αποψη συμεριφορας αλλα και ερωτικα!!οσο τωρα για τη εμφανισης της δεν ξερω αν εχει μπει σε σταδιο ορμονοθεραπειας για να ναι κανονικη τρανς αλλα αν οχι ειναι ενα κλασικο πανεμορφο androgynous model και σε καμμια περιπτωση κρος!!!!και οσοι εχουν εμπειρια στον χωρο απο ταυλανδη η αλλου εκτος ελλαδος γνωριζουν απο αυτα..στην ελλαδα χωρις να το ακτεχω νομιζω οτι ειναι λιγα τετοια ατομα..