ALEX MASSEUR
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εντάξει ρε μεγάλε, φτάνει η διαφήμισηΜιλάω για αυτιν είναι πολύ καλή και στους διο ρόλους .
Πρέπει να είναι η Άσπα συναγωνιστή !!ξερει κανεις τιποτα για αυτη?
Αθήνα είναι η ΑμάνταΔιάβασα τις κριτικές για την Αμάντα που καβλωνει και χύνει πολύ σπέρμα και κατακαβλωσα .
Έχουμε κάτι τέτοιο στην Αθήνα; παθητικό αλλά να καβλωνει το πουλάκι του και να μην ζητά μία περιουσία για να χύσει
Πρέπει να είναι η Άσπα συναγωνιστή !!
δεν είναι και οι καλύτερες.. απ ότι ξέρω είναι ολίγον ξεπετουά και συνηθίζει να ζητάει έξτραΞερεις κριτικες?
δεν είναι και οι καλύτερες.. απ ότι ξέρω είναι ολίγον ξεπετουά και συνηθίζει να ζητάει έξτρα
δεν είναι και οι καλύτερες.. απ ότι ξέρω είναι ολίγον ξεπετουά και συνηθίζει να ζητάει έξτρα
Από ότι γράφουν οι συναγωνιστές εδω είναι 50-50 η φάση.Αλλά μην την αδικήσω την "κοπέλα".Ξερεις κριτικες?
από εργαλείο και κορμί καλή ειναι...αλλα τα υπόλοιπα όπως τα λέει ο niced...Από ότι γράφουν οι συναγωνιστές εδω είναι 50-50 η φάση.Αλλά μην την αδικήσω την "κοπέλα".
Από εργαλείο σε φωτό της που έχω δεί είναι καλό.
ΣαλόνικαΑθήνα είναι η Αμάντα
Μακριά !!!Πρέπει να είναι η Άσπα συναγωνιστή !!
Διάβασα τις κριτικές για την Αμάντα που καβλωνει και χύνει πολύ σπέρμα και κατακαβλωσα .
Έχουμε κάτι τέτοιο στην Αθήνα; παθητικό αλλά να καβλωνει το πουλάκι του και να μην ζητά μία περιουσία για να χύσει
Πρέπει να είναι η Άσπα συναγωνιστή !!
Αθήνα, σε ξενοδοχείο στη Συγγρού, εσύ είσαι σίγουρος ότι είναι Θεσσαλονίκη;Σαλόνικα