Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
επειδη ειχε ρωτησει κι αλλος συναγωνιστης αλλα δεν βρηκα πληροφοριες test ride , ξερει κανεις ;
την ειχα επισκεφτει προ 3-4 μηνες
αλλιως την περιμενα λογο φοτο κ αλλιως την ειδα εγω τουλαχιστον
αδιαφορο σεξ χωρις πρωτοβουλιες
δεν τρελαθηκα οποτε κ δεν θα ξαναπαρω

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Καντε του ολοι αναφορα  στον συντονιστη που πιανει κ μανες στο στομα του...

οι συντονιστες διαβαζουν και δινουν προσοχη στα γραμμενα κειμενα.

και που σαι:
μανα ειναι μονο μια

ειναι προφανες πως παλι επιασα μανες στο στομα μου, αλλα ξανα, δεν εβρισα.
ξαναλεω -> το να παρερμηνευεις αυτα που λεει καποιος αλλος ή να μη τα κατανοεις σωστα, ειναι παθηση.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
οι συντονιστες διαβαζουν και δινουν προσοχη στα γραμμενα κειμενα.

και που σαι:
μανα ειναι μονο μια

ειναι προφανες πως παλι επιασα μανες στο στομα μου, αλλα ξανα, δεν εβρισα.
ξαναλεω -> το να παρερμηνευεις αυτα που λεει καποιος αλλος ή να μη τα κατανοεις σωστα, ειναι παθηση.
δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζι σου...τελος εισαι αχαρακτηριστος και αντι να ζητήσεις συγνωμη μας την  λες και από πανω....πραγματικα δεν θα πεσω στο επιπεδο σου.εχω και αρχες και αγωγη.λοιπον το λεω και σταματω εχεις πληροφοριες για κοπελες τρανς??γραψε ότι θες εδώ.αλλα  τα προσωπικα σου που χεις με ατομα θα παρεις τα κουβαδακια σου και αλλου.δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε οσοι διαβαζουμε το θρεντ τα ψυχολογικα σου.τελεια και παυλα.σεβασου το.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
δεν προσβαλετε μην αγωνεσαι. αν ειναι να προσβαλετε γιατι το εκανε;
διαβαζε καλυτερα, αυτη πεταξε τη μαλακια και ανοιξε κουβεντα, δεν αναφερθηκα εγω στο προσωπο της.

δεν ειναι επαγγελματιας καν. ειναι ξεπετα. και αυτη και ο κυκλος της. νικολ, βικυ κτλ
αλλα τι να σου εξηγω τωρα. καποια στιγμη ισως καταλαβεις αφενως, θα σβηστει το ποστ μου αφετερου. η λογοκρισια παει φουλ και καποιες κανουν χατηρια στους μοντσ για να σβηνουν ποστσ (βλεπε ποστ της μαριαλενας)

Ωραία. Πες μας ποιες είναι αυτές και μην το κάνεις serial.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
οτι βλεπεις στις φωτο.....αλλα αυτες ειναι παλιες....τωρα εχει3 στηθος....πολυ καλη στο παθητικο με δυνατο σημειο την πιπα....λειτουργικο οργανο το οποιο ξερει να χρησιμοποιει :grin: :grin: :grin: :grin: απο τις περιπτωσεις που θα περασεις καλα :hi: :hi: :hi:

μαρεσει η εμφανιση , θετικα σχολια, οποτε thanks Θα δοκιμασω συντομα

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φαντασου πως θα εισαι για να σε ξεπεταμε... :vomit:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
κυριοι σημερα βραδυ παρασκευης περι ωραν 12και 30 εγινε εφοδια στο παραδρομο τηs ηδονης σαν νεος στο αθλημα δεν θα αναφερω ολα οσα υπηρχαν παντως ψηλα ας αρχισουμε ηταν η χαρα με το ασπρο σμαρτ μετα ειδα νικολ με τσιμπουκοχειλαρες και 50 ευρω πιο κατω μια ξανθια με μαυρο σλκ μερσεντες εκανα τον ανηξερο δηλωσε εγχειρισμενη ενα τεμαχιον πιο μαυρο και απο μενα απο την ηλιοθεραπεια στο παρκακι πριν την αστυνομια 30 αμαξι κτλ και μετα ζιζελ αν δε κανω λαθος διορθωστε με με ασπρο μινι κουπερ στα 50 και τελος χαμηλα στη μεντια μαρκτ τεμαχιον δε γνωριζω ονομα ξανθον σπαστα ελληνικα με γυμνασμενα ποδια

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Ποιο Απο τα δυο Αξιζει Αδερφια ; Και Αναφερομαι σε ολα απο χαρακτηρα μεχρι ενεργητικα κ παθητικα !!!  :erection:
για την πρωτη μπορω να σου πω που εχω κανει ραντεβου μαζι της πριν ενα χρονο
αδιαφορη τελειως και απο συννενοηση αλλα ειχαμε πει και αλλα εγιναν γιατι ξαφνικα αρχισε να βιαζεται επειδη θυμηθηκε οτι ειχε ραντεβου με μια φιλη της για καφε  :jerking: :jerking: :jerking:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16

Yg400

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2016
Like
14
Πόντοι
0
για την πρωτη μπορω να σου πω που εχω κανει ραντεβου μαζι της πριν ενα χρονο
αδιαφορη τελειως και απο συννενοηση αλλα ειχαμε πει και αλλα εγιναν γιατι ξαφνικα αρχισε να βιαζεται επειδη θυμηθηκε οτι ειχε ραντεβου με μια φιλη της για καφε  :jerking: :jerking: :jerking:
καταλαβα..ειναι γενικα αποτομη γιατι πηρα τηλεφωνο να κανονησουμε αλλα μου το βγαλε ξυνο και δεν το τολμησα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom