Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μια βυζαρου βραζιλιανα που μοιαζει με την καρντασιαν την ξερετε?βγαινει κατω κατω στην συγγρου

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
εψαξα κ προηγουμενως αλλα δεν βρηκα κατι..αν μπορει ας βοηθησει καποιος..ευχαριστω

Την πήρα πρόσφατα. Συγγρού την βρίσκεις περίπου στη μέση. Λίγη παραπάνω κοιλιτσα από ότι θα έπρεπε αλλά ευγενική και φιλική.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
μια βυζαρου βραζιλιανα που μοιαζει με την καρντασιαν την ξερετε?βγαινει κατω κατω στην συγγρου

ξεπετα μεγαλη.. μακρυα. βυζαρες, κορμαρα, εργαλειαρα αλλα στο δεκαλεπτο αρχιζει τη γκρινια

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Συναγωνιστες..  Ενα κοκκινομαλικο με μπουκλα που εβγαινε στον παραδρομο της εθνικης,  πριν φτασουμε στο φαναρι που στριβουμε δεξια για να μπουμε στη καβαλας(στη στροφη με την αντιπροσωπια αυτοκινητων) ,  ερχομενοι απο πειραια, και τωρα εχει μετακομισει στην ιδια ευθεια αλλα πολυ πισω (σχεδον πετρου ραλλη,  παλι παραδρομο),  ποιο ειναι?  Ξερει κανεις τιποτα?

κανεις;

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μωρο μου ελα σ εμενα να σου σκισω το κωλαρακι με στραπον... :s&m_2: :fuck1:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα. Εκανα επεμβαση διορθωση  φυλου γιατι το ηθελα απο τοτε που αρχισα να περπαταω, δευτερον δεν ειχα γαμησει ποτε ουτε γυναικα ουτε πουστρακια οποτε δεν με ενδιεφερε κατι τετοιο, ημουν παντα στρειτ σε αυτο που θελω... Και πλεον οι εποχες κ οι ανδρες αλλαξαν θελουν να γαμηθουν οποτε κ εγω εχω προσθεσει  στην επιχειρηση μου κΑΙ ΤΟ  στραπον γιατι να χανω χρηματα δεν ειμαι χαζη....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Και κατι τελευταιο κ φυσιολογικες γυναικες που ειναι στην βιζιτα παλι στραπον χρησιμοποιουν γιατι να χανουν λεφτα απο την στιγμη που ολοι θελουν κατι στο κωλαρακι τους....

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Καλησπερα. Εκανα επεμβαση διορθωση  φυλου γιατι το ηθελα απο τοτε που αρχισα να περπαταω, δευτερον δεν ειχα γαμησει ποτε ουτε γυναικα ουτε πουστρακια οποτε δεν με ενδιεφερε κατι τετοιο, ημουν παντα στρειτ σε αυτο που θελω... Και πλεον οι εποχες κ οι ανδρες αλλαξαν θελουν να γαμηθουν οποτε κ εγω εχω προσθεσει  στην επιχειρηση μου κΑΙ ΤΟ  στραπον γιατι να χανω χρηματα δεν ειμαι χαζη....

Σαν γυναικα(wannabe)-καριερα που θελεις να γινεις, θα πρεπει να ψαξεις για πιο εποικοδομητικους τροπους να αυτοδιαφημιζεσε.

Να σε ρωτησω απο που βγηκε το συμπερασμα οτι θελει καποιος να τον γαμησεις; Δεν βλεπω να αναφερει καποιος κατι τετοιο.

Πολυ θα ηθελα να συμπληρωσω πως ξερει ολη η συγγρου τί ξεπετα εισαι και πως μυριζει ασχημα κωλουγρα το πλαστικο μουνακι σου, αλλα θα θεωρηθω κακος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom