giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
παντο αμα εισαι ενεργητικος δοκιμασε και....
Στην τριτη φωτο εισαι καυλωμενη Συλβι; Ειχα την εντυπωση οτι το αποφευγεις.
παντο αμα εισαι ενεργητικος δοκιμασε και....
καυλωμένο το λες αυτό;;Στην τριτη φωτο εισαι καυλωμενη Συλβι; Ειχα την εντυπωση οτι το αποφευγεις.
εψαξα κ προηγουμενως αλλα δεν βρηκα κατι..αν μπορει ας βοηθησει καποιος..ευχαριστω
μια βυζαρου βραζιλιανα που μοιαζει με την καρντασιαν την ξερετε?βγαινει κατω κατω στην συγγρου
καυλωμένο το λες αυτό;;
Συναγωνιστες.. Ενα κοκκινομαλικο με μπουκλα που εβγαινε στον παραδρομο της εθνικης, πριν φτασουμε στο φαναρι που στριβουμε δεξια για να μπουμε στη καβαλας(στη στροφη με την αντιπροσωπια αυτοκινητων) , ερχομενοι απο πειραια, και τωρα εχει μετακομισει στην ιδια ευθεια αλλα πολυ πισω (σχεδον πετρου ραλλη, παλι παραδρομο), ποιο ειναι? Ξερει κανεις τιποτα?
Μωρο μου ελα σ εμενα να σου σκισω το κωλαρακι με στραπον...
Πες μου στο Pm αδερφε !!!παντο αμα εισαι ενεργητικος δοκιμασε και....
Χαρά είσαι μεγάλη καυλαΜωρο μου ελα σ εμενα να σου σκισω το κωλαρακι με στραπον...
Μωρο μου ελα σ εμενα να σου σκισω το κωλαρακι με στραπον...
φίλε δεν είναι ευγενικό αυτότί τον εκοψες τοτε και σου στοιχισε και μια περιουσια εαν ειναι να θελεις να γαμας ακομα;
Καλησπερα. Εκανα επεμβαση διορθωση φυλου γιατι το ηθελα απο τοτε που αρχισα να περπαταω, δευτερον δεν ειχα γαμησει ποτε ουτε γυναικα ουτε πουστρακια οποτε δεν με ενδιεφερε κατι τετοιο, ημουν παντα στρειτ σε αυτο που θελω... Και πλεον οι εποχες κ οι ανδρες αλλαξαν θελουν να γαμηθουν οποτε κ εγω εχω προσθεσει στην επιχειρηση μου κΑΙ ΤΟ στραπον γιατι να χανω χρηματα δεν ειμαι χαζη....