Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζουμε μήπως κάτι για αυτή;
Υπάρχουν κριτικές εδώ για αυτή και υπό ποιό όνομα;
Ευχαριστώ!
Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζουμε μήπως κάτι για αυτή;
Υπάρχουν κριτικές εδώ για αυτή και υπό ποιό όνομα;
Ευχαριστώ!
Ειμαι το πιο καθαρο κοριτσι του κοσμου γλυκε μου το γνωριζουν ολοι...Σαν γυναικα(wannabe)-καριερα που θελεις να γινεις, θα πρεπει να ψαξεις για πιο εποικοδομητικους τροπους να αυτοδιαφημιζεσε.
Να σε ρωτησω απο που βγηκε το συμπερασμα οτι θελει καποιος να τον γαμησεις; Δεν βλεπω να αναφερει καποιος κατι τετοιο.
Πολυ θα ηθελα να συμπληρωσω πως ξερει ολη η συγγρου τί ξεπετα εισαι και πως μυριζει ασχημα κωλουγρα το πλαστικο μουνακι σου, αλλα θα θεωρηθω κακος.
Ειμαι το πιο καθαρο κοριτσι του κοσμου γλυκε μου το γνωριζουν ολοι...
Δεν εχω καλε υγρα απο που θα μυριζω???Δεν σε ρωτησα αν εισαι καθαρη. Και μονο απο βιολογικης αποψης ειναι λογικο τα υγρα σου να βρωμανε αλλα δεν θα μπω τη διαδικασια να επεκταθω γιατι δεν ειναι σκοπος μου να σου κανω χαλαστρα.
Good luck with your business. Αλλη φορα να απαντας σε αυτα που σε ρωτανε και που σαι.. Καθαρο δεν λεμε αυτον που εβαλε αφρολουτρο. Ελπιζω να πινεις καμια πορτοκαλαδα.
Δεν εχω καλε υγρα απο που θα μυριζω???
Ρε φίλε πες τη γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις.
Άνθρωπος είναι.
Αν δεν σου αρέσει σαν επαγγελματίας μην την επιλέγεις.
Εγω λεω αντι να κανεις κυκλους και να ασχολεισαι μαζι μας βρες καμια κοπελιτσα πηγαινε μαζι της διακοπες να ξελαμπικαρης.....
φιλε το εχεις κουρασει..αν εχεις προσωπικα μαζι της και απωθημενα λυσε τα κατιδιαν η με άλλο τροπο...εδώ είναι ενημερωτικο φορουμ.σεβασου τουλ αυτό.εγω λεω καλυτερα να εχεις εμπεριστατωμενες απαντησεις σε αυτα τα οποια σου λενε, απο το να αλλαζεις θεμα και να συμπεριφερεσαι λες και εισαι εδω μεσα για πλακα. η τουλαχιστον αποφασισε. εισαι για πλακα ή για επαγγελματικους σκοπους?
φιλε το εχεις κουρασει..αν εχεις προσωπικα μαζι της και απωθημενα λυσε τα κατιδιαν η με άλλο τροπο...εδώ είναι ενημερωτικο φορουμ.σεβασου τουλ αυτό.
το που θα φαω τα λεφτα μου δικο μου θεμα..εσυ μας κουρασες δυο σελιδες με τα απωθημένα η προσωπικες κοντρες(ασε που όταν λες για υγρα σε εγχειρισμένες γυναικες φαινεται ποσο σχεση εχεις με αυτό τον τομεα)που χεις με την χαρα..λοιπον τελειωνε το θεμα ιδιαιτερα και όχι εδώ γιατι το πρατραβηξες...προσωπικες κοντρες δεν προσφερονται σε αυτη τη σελιδα...σεβασου το γιατι θα αναφερθείς στους διαχειριστεςοτι να ναι. ναι ενημερωτικο φορουμ ειναι και δεν διαβασες μια σελιδα πισω για να καταλαβεις ποιος εχει προσωπικα. για να μη τρως τα χρηματα σου ασκοπα σε ξεπετες τα λεω, αρα στα πλαισια της ενημερωσης στο προσωπο της χαρας ηταν τα ποστ μου.
οτι βλεπεις στις φωτο.....αλλα αυτες ειναι παλιες....τωρα εχει3 στηθος....πολυ καλη στο παθητικο με δυνατο σημειο την πιπα....λειτουργικο οργανο το οποιο ξερει να χρησιμοποιει απο τις περιπτωσεις που θα περασεις καλαεπειδη ειχε ρωτησει κι αλλος συναγωνιστης αλλα δεν βρηκα πληροφοριες test ride , ξερει κανεις ;
το που θα φαω τα λεφτα μου δικο μου θεμα..εσυ μας κουρασες δυο σελιδες με τα απωθημένα η προσωπικες κοντρες(ασε που όταν λες για υγρα σε εγχειρισμένες γυναικες φαινεται ποσο σχεση εχεις με αυτό τον τομεα)που χεις με την χαρα..λοιπον τελειωνε το θεμα ιδιαιτερα και όχι εδώ γιατι το πρατραβηξες...προσωπικες κοντρες δεν προσφερονται σε αυτη τη σελιδα...σεβασου το γιατι θα αναφερθείς στους διαχειριστες
το ότι εισαι αλητης και πιανεις το στομα τις μανες αλλων κανεις μπαμ...ντροπη σου...ουτε για φτυσιμο δεν εισαι....με αυτό δικαιολογεις πλήρως τα απωθημένα σου εδώ και δυο σελιδες.ντροπη σου αλητη!!θα πρεπε να ξες και να χεις μαθει ότι υπαρχουν και ορια στη ζωη!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ....πραγματικα επιπεδο υπονομου εχεις...το θεμα των υγρων ειναι αλλο, ξερει καλυτερα η ιδια. νταβας της εισαι; εσενα πρεπει να κανουμε report τοτε. η μηπως νταβας του site, wannabe moderator; στη μανα σου το πες οτι εχεις τετοιες βλεψεις;
το ότι εισαι αλητης και πιανεις το στομα τις μανες αλλων κανεις μπαμ...ντροπη σου...ουτε για φτυσιμο δεν εισαι....με αυτό δικαιολογεις πλήρως τα απωθημένα σου εδώ και δυο σελιδες.ντροπη σου αλητη!!θα πρεπε να ξες και να χεις μαθει ότι υπαρχουν και ορια στη ζωη!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ....πραγματικα επιπεδο υπονομου εχεις...