Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλησπέρα. Ψάχνω τραβελακι για girlfriend καταστάσεις (γλωσσοφιλα κυρίως) και τελείωμα στο στόμα. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστωω

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Σαν γυναικα(wannabe)-καριερα που θελεις να γινεις, θα πρεπει να ψαξεις για πιο εποικοδομητικους τροπους να αυτοδιαφημιζεσε.

Να σε ρωτησω απο που βγηκε το συμπερασμα οτι θελει καποιος να τον γαμησεις; Δεν βλεπω να αναφερει καποιος κατι τετοιο.

Πολυ θα ηθελα να συμπληρωσω πως ξερει ολη η συγγρου τί ξεπετα εισαι και πως μυριζει ασχημα κωλουγρα το πλαστικο μουνακι σου, αλλα θα θεωρηθω κακος.
Ειμαι το πιο καθαρο κοριτσι του κοσμου γλυκε μου το γνωριζουν ολοι...

Συνημμένα

• xaraksan8ia 159.jpg
    xaraksan8ia 159.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 53

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Ειμαι το πιο καθαρο κοριτσι του κοσμου γλυκε μου το γνωριζουν ολοι...

Δεν σε ρωτησα αν εισαι καθαρη. Και μονο απο βιολογικης αποψης ειναι λογικο τα υγρα σου να βρωμανε αλλα δεν θα μπω τη διαδικασια να επεκταθω γιατι δεν ειναι σκοπος μου να σου κανω χαλαστρα.

Good luck with your business. Αλλη φορα να απαντας σε αυτα που σε ρωτανε και που σαι.. Καθαρο δεν λεμε αυτον που εβαλε αφρολουτρο. Ελπιζω να πινεις καμια πορτοκαλαδα.

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν σε ρωτησα αν εισαι καθαρη. Και μονο απο βιολογικης αποψης ειναι λογικο τα υγρα σου να βρωμανε αλλα δεν θα μπω τη διαδικασια να επεκταθω γιατι δεν ειναι σκοπος μου να σου κανω χαλαστρα.

Good luck with your business. Αλλη φορα να απαντας σε αυτα που σε ρωτανε και που σαι.. Καθαρο δεν λεμε αυτον που εβαλε αφρολουτρο. Ελπιζω να πινεις καμια πορτοκαλαδα.
Δεν εχω καλε υγρα απο που θα μυριζω???

thesssotithes

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να κάνω μια ιστοσελίδα γνωριμιών για την trans κοινότητα, καθώς και τους λάτρεις αυτής.
Θυμάμαι το transhellas πριν αρκετά χρόνια που είχε πάει πολύ καλά, και μου προσέφερε και μένα κάποιες όμορφες γνωριμίες και εμπειρίες.

Θα ήθελα την άποψη των ανδρών, trans και crossdressers εδώ όσον αφορά το κατά πόσο θα ήθελαν κάτι τέτοιο.
Τι λειτουργίες θα θέλατε να έχει το site αν υλοποιηθεί? Θα το βρίσκατε χρήσιμο?

Δεν θα υπήρχει πακέτο πληρωμής, καθώς αν το site έχει αρκετή επισκεψιμότητα, τα έξοδα θα βγαίνουν απο τις διαφημίσεις.

Περιμένω τις απόψεις σας, και συγνώμη αν είναι η λάθος ενότητα για αυτήν την ανάρτηση.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ρε φίλε πες τη γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις.

Άνθρωπος είναι.

Αν δεν σου αρέσει σαν επαγγελματίας μην την επιλέγεις. 

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Ρε φίλε πες τη γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις.

Άνθρωπος είναι.

Αν δεν σου αρέσει σαν επαγγελματίας μην την επιλέγεις.  

δεν προσβαλετε μην αγωνεσαι. αν ειναι να προσβαλετε γιατι το εκανε;
διαβαζε καλυτερα, αυτη πεταξε τη μαλακια και ανοιξε κουβεντα, δεν αναφερθηκα εγω στο προσωπο της.

δεν ειναι επαγγελματιας καν. ειναι ξεπετα. και αυτη και ο κυκλος της. νικολ, βικυ κτλ
αλλα τι να σου εξηγω τωρα. καποια στιγμη ισως καταλαβεις αφενως, θα σβηστει το ποστ μου αφετερου. η λογοκρισια παει φουλ και καποιες κανουν χατηρια στους μοντσ για να σβηνουν ποστσ (βλεπε ποστ της μαριαλενας)

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγω λεω αντι να κανεις κυκλους και να ασχολεισαι μαζι μας βρες καμια κοπελιτσα πηγαινε μαζι της διακοπες να ξελαμπικαρης..... :knockinb:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Εγω λεω αντι να κανεις κυκλους και να ασχολεισαι μαζι μας βρες καμια κοπελιτσα πηγαινε μαζι της διακοπες να ξελαμπικαρης..... :knockinb:

εγω λεω καλυτερα να εχεις εμπεριστατωμενες απαντησεις σε αυτα τα οποια σου λενε, απο το να αλλαζεις θεμα και να συμπεριφερεσαι λες και εισαι εδω μεσα για πλακα. η τουλαχιστον αποφασισε. εισαι για πλακα ή για επαγγελματικους σκοπους?

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
εγω λεω καλυτερα να εχεις εμπεριστατωμενες απαντησεις σε αυτα τα οποια σου λενε, απο το να αλλαζεις θεμα και να συμπεριφερεσαι λες και εισαι εδω μεσα για πλακα. η τουλαχιστον αποφασισε. εισαι για πλακα ή για επαγγελματικους σκοπους?
φιλε το εχεις κουρασει..αν εχεις προσωπικα μαζι της και απωθημενα λυσε τα κατιδιαν η με άλλο τροπο...εδώ είναι ενημερωτικο φορουμ.σεβασου τουλ αυτό.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
φιλε το εχεις κουρασει..αν εχεις προσωπικα μαζι της και απωθημενα λυσε τα κατιδιαν η με άλλο τροπο...εδώ είναι ενημερωτικο φορουμ.σεβασου τουλ αυτό.

οτι να ναι. ναι ενημερωτικο φορουμ ειναι και δεν διαβασες μια σελιδα πισω για να καταλαβεις ποιος εχει προσωπικα. για να μη τρως τα χρηματα σου ασκοπα σε ξεπετες τα λεω, αρα στα πλαισια της ενημερωσης στο προσωπο της χαρας ηταν τα ποστ μου.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
οτι να ναι. ναι ενημερωτικο φορουμ ειναι και δεν διαβασες μια σελιδα πισω για να καταλαβεις ποιος εχει προσωπικα. για να μη τρως τα χρηματα σου ασκοπα σε ξεπετες τα λεω, αρα στα πλαισια της ενημερωσης στο προσωπο της χαρας ηταν τα ποστ μου.
το που θα φαω τα λεφτα μου δικο μου θεμα..εσυ μας κουρασες δυο σελιδες με τα απωθημένα η προσωπικες κοντρες(ασε που όταν λες για υγρα σε εγχειρισμένες γυναικες φαινεται ποσο σχεση εχεις με αυτό τον τομεα)που χεις με την χαρα..λοιπον τελειωνε  το θεμα ιδιαιτερα και όχι εδώ γιατι το πρατραβηξες...προσωπικες κοντρες δεν προσφερονται σε αυτη τη σελιδα...σεβασου το γιατι θα αναφερθείς στους διαχειριστες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
επειδη ειχε ρωτησει κι αλλος συναγωνιστης αλλα δεν βρηκα πληροφοριες test ride , ξερει κανεις ;
οτι βλεπεις στις φωτο.....αλλα αυτες ειναι παλιες....τωρα εχει3 στηθος....πολυ καλη στο παθητικο με δυνατο σημειο την πιπα....λειτουργικο οργανο το οποιο ξερει να χρησιμοποιει :grin: :grin: :grin: :grin: απο τις περιπτωσεις που θα περασεις καλα :hi: :hi: :hi:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
το που θα φαω τα λεφτα μου δικο μου θεμα..εσυ μας κουρασες δυο σελιδες με τα απωθημένα η προσωπικες κοντρες(ασε που όταν λες για υγρα σε εγχειρισμένες γυναικες φαινεται ποσο σχεση εχεις με αυτό τον τομεα)που χεις με την χαρα..λοιπον τελειωνε  το θεμα ιδιαιτερα και όχι εδώ γιατι το πρατραβηξες...προσωπικες κοντρες δεν προσφερονται σε αυτη τη σελιδα...σεβασου το γιατι θα αναφερθείς στους διαχειριστες

το θεμα των υγρων ειναι αλλο, ξερει καλυτερα η ιδια. νταβας της εισαι; εσενα πρεπει να κανουμε report τοτε. η μηπως νταβας του site, wannabe moderator; στη μανα σου το πες οτι εχεις τετοιες βλεψεις;

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
το θεμα των υγρων ειναι αλλο, ξερει καλυτερα η ιδια. νταβας της εισαι; εσενα πρεπει να κανουμε report τοτε. η μηπως νταβας του site, wannabe moderator; στη μανα σου το πες οτι εχεις τετοιες βλεψεις;
το ότι εισαι αλητης και πιανεις το στομα τις μανες αλλων κανεις μπαμ...ντροπη σου...ουτε για φτυσιμο δεν εισαι....με αυτό δικαιολογεις πλήρως τα απωθημένα σου εδώ και δυο σελιδες.ντροπη σου αλητη!!θα πρεπε να ξες και να χεις μαθει ότι υπαρχουν και ορια στη ζωη!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ....πραγματικα επιπεδο υπονομου εχεις...

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
το ότι εισαι αλητης και πιανεις το στομα τις μανες αλλων κανεις μπαμ...ντροπη σου...ουτε για φτυσιμο δεν εισαι....με αυτό δικαιολογεις πλήρως τα απωθημένα σου εδώ και δυο σελιδες.ντροπη σου αλητη!!θα πρεπε να ξες και να χεις μαθει ότι υπαρχουν και ορια στη ζωη!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ....πραγματικα επιπεδο υπονομου εχεις...

οκ, το οτι εισαι απ αυτους που οταν τους ελεγαν γαμω τη μανα σου στο δημοτικο, εκαναν τσαμπουκα γιατι πιστευαν οτι τους τη γαμανε οντως, δεν το σχολιαζω..

παρ ολα αυτα, σε ρωτησα εαν το ξερει η μανα σου, δεν στην εβρισα. δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.

πες μου κατι τελευταιο. γιατι εισαι μαλακας και δεν διαβαζεις σωστα αυτα που γραφω;
το να παρερμηνευεις αυτα που λεει καποιος αλλος ή να μη τα κατανοεις σωστα, ειναι παθηση.

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καντε του ολοι αναφορα  στον συντονιστη που πιανει κ μανες στο στομα του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom